decode_ 03.01.10, 01:14 Hej . Znacie może jakieś fajne filmy ? Chodzi mi jedynie o takie filmy , które doprowadzają do łez . Ostatnio mnie coś naszło , że chciałabym obejrzeć taki mocny film , na którym mogłabym się wypłakać xD Jeśli znacie to podacie mi kilka tytułów filmów , które osobiście polecacie ? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olciia_jb . ; ] 03.01.10, 01:17 mnie najbardziej dobija Titanic zawsze gdy go ogladam płaczę . możesz obejrzeć Avatar . piękna historia . Odpowiedz Link Zgłoś
ruby_ Re: wejdzcie . : - * 03.01.10, 01:19 Emmm... Śniadanie u Tiffanie'go, Przetrwać Święta ( to komedia ale koniec dość romantyczny ), Titanic, Cinderella Story, Set up ? hmm, nie mam głowy, zapomniałam . Odpowiedz Link Zgłoś
tiff.love.ash Re: wejdzcie . : - * 03.01.10, 01:24 Hymmm...Titanic,Marley i ja,Miasto Aniołow,Szkoła uczuć,Closer,If Only,The Crush,Gdyby jutra nie było,To właśnie miłość Znam więcej ale nie chce mi się pisać xD Odpowiedz Link Zgłoś
tejni Re: wejdzcie . : - * 03.01.10, 01:20 Polecam Ci, "Prosto w serce", "2012" i "Avatar" Odpowiedz Link Zgłoś
tejni Re: wejdzcie . : - * 03.01.10, 01:21 tejni napisał(a): > Polecam Ci, "Prosto w serce", "2012" i "Avatar" A i jeszcze "Titanic", normalnie wyssysa z Ciebie wodę, płakać się chce, że ho, ho. xD Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: wejdzcie . : - * 03.01.10, 01:22 Death Note the last name. Na końcu będziesz ryczeć xdd. ale ogólnie, nie jest to dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
ruby_ Re: wejdzcie . : - * 03.01.10, 01:29 aha no i może jeszcze gnijąca panna młoda ? troche dziwne , ale naaaawet . C: Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: wejdzcie . : - * 03.01.10, 01:27 haha, ja się popłakałam na Avatarze. xD nie wiem, czy Ciebie to ruszy, ale ogółem to świetny film. polecam.! Odpowiedz Link Zgłoś
suomi Re: wejdzcie . : - * 03.01.10, 01:32 "requiem dla snu," mocny film, ale nie trafia do każdego, bo jest " inny " , "Keith" . Odpowiedz Link Zgłoś
altro wejdzcie . : - * 03.01.10, 01:36 Polecam PS. Kocham Cię bardzo wzruszająca historia. Odpowiedz Link Zgłoś