miley_cyrus45 03.01.10, 11:20 Którą wolicie ? Lady Gage,Beyonce czy Rihannę ?? ;] ja zdecydowanie Lady GaGę ; dd ma fajne piosenki ; DD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olacja12 Re: Lady GaGa vs. Beyonce vs.Rihanna 03.01.10, 11:27 Beyonce zdecydowanie ;-S Odpowiedz Link Zgłoś
sandra90 Re: Lady GaGa vs. Beyonce vs.Rihanna 03.01.10, 11:29 Lady Gaga bo jest orygilna Odpowiedz Link Zgłoś
pauula Re: Lady GaGa vs. Beyonce vs.Rihanna 03.01.10, 14:34 ja Bardzo lubię Lady Gage Beyonce ale wybieram Gage Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Lady GaGa vs. Beyonce vs.Rihanna 03.01.10, 14:43 chyba Lejdis Gaga c: Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Lady GaGa vs. Beyonce vs.Rihanna 03.01.10, 14:38 gaga. wygląd, charakter, ale przede wszystkim muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: Lady GaGa vs. Beyonce vs.Rihanna 03.01.10, 14:41 Gaga nie umie śpiewać, np. Bad romance w jej wykonaniu to tylko czasami podśpiewywanie i gaworzenie jak jakieś małe dziecko Lubie i Beyonce i Rihanne ale wybieram Beyonce Odpowiedz Link Zgłoś
tiktok Re: Lady GaGa vs. Beyonce vs.Rihanna 03.01.10, 16:24 Lady GaGa - wylansowała pełno hitów ale Beyonce też jest spox tyle że nudnawa zero skandali. a Riri była lepsza przed zmianą w mroczną laskę z Rated R. np. "Disturbia" jest super, ale nieee, ona musi być mroczna po to, by nie uważali ją za dziewczynę z dyskoteki. Odpowiedz Link Zgłoś
vanity18 Re: Lady GaGa vs. Beyonce vs.Rihanna 03.01.10, 16:30 Wszystkie 3 lubie.Ale by był hit jak by trio zrobiły. Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: Lady GaGa vs. Beyonce vs.Rihanna 03.01.10, 16:36 Rihanne nawet lubie ale sie zmienila i to bardzo , wolalam dawna RiRi ale piosenek slucham czasami Beyonce ma niesamowity glos i fajne piosenki a Lady GaGa jest oryginalna i chociaz nie podoba mi sie jak sie ubiera xd to piosenka ma swietne i jej piosenek slucham najczesciej , ma swietny glos wiec wybieram Gage ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Lady GaGa vs. Beyonce vs.Rihanna 03.01.10, 16:35 każdą za coś lubię . lady gaga - za rytmiczne piosenki , ładny głos beyonce - za muzykę rihanna - za muzykę , fajny styl ( nie zawsze ) Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Lady GaGa vs. Beyonce vs.Rihanna 03.01.10, 16:36 Beyonce , Lejdi Gaga . ; x Odpowiedz Link Zgłoś
dizziness Re: Lady GaGa vs. Beyonce vs.Rihanna 03.01.10, 16:36 Rihanna, chociaż niedawno coś jej odbija Odpowiedz Link Zgłoś
xdprincessxd Re: Lady GaGa vs. Beyonce vs.Rihanna 03.01.10, 16:37 moim zdaniem Beyonce ona ma największy talent. porównajcie sobie taniec lady gagi i Beyonce w teledysku video phone ;D Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Lady GaGa vs. Beyonce vs.Rihanna 03.01.10, 16:38 Najbardziej to chyba Beyone. Kiedyś lubiłam Rihanne, ale przestałam jak sie zrobiła taka dziwna... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Lady GaGa vs. Beyonce vs.Rihanna 03.01.10, 16:42 Beyonce . Jest świetna . Lubie ją i jej muzyke . : D Odpowiedz Link Zgłoś
kreatyvna Re: Lady GaGa vs. Beyonce vs.Rihanna 03.01.10, 16:44 Beyonce zdecydowanie. Lady GaGa dla mnie mogłaby nie istnieć (nie interesuje mnie w ogóle), a Rihanna za wszelką cenę stara się być spostrzegana jako drapieżna i seksowna kobiet a nie piękna dziewczyna ze świetnym głosem( co jej się zbytnio nie udaje). Smutne ale prawdziwe... Beonce natomiast nadal trzyma fason, chociaż miała tyle okazji do zmienienia swojego imagu. I dobrze, że pozostała taka jak na początku swojej kariery bo widać co się dzieje z Riri... Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Lady GaGa vs. Beyonce vs.Rihanna 03.01.10, 17:14 rihanna nie beyonce tako lady gaga, o taaaak Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ rajanka na pewno nie. 03.01.10, 17:22 rihanna stara się na siłę znowu wybić po skandalu z Brownem. najpierw robi się na nie wiadomo jak biedną, skrzywdzoną kobietę a potem na zwykłą dzi*kę. nie trawię jej i nie trawię jej muzyki. jest sztuczna. beyonce. cóż, jest dobra ale wszędzie jej pełno tak samo jak gagi mimo to wybieram gagę, bo to świeże i oryginalne mięso. pa pa pa pa, poker face. xd Odpowiedz Link Zgłoś
adusia_cullen Re: Lady GaGa vs. Beyonce vs.Rihanna 03.01.10, 17:28 Ja lubie wszystkie trzy. Ale jeśli mam wybierać to dwie bo się zdecydowac nie mogę ;D Riri i gaga ;D Odpowiedz Link Zgłoś
avrilkaskate Re: Lady GaGa vs. Beyonce vs.Rihanna 03.01.10, 17:29 Rihanna,Bee i Gaga nie są złe ale Ri najbardziej lubie Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Re: Lady GaGa vs. Beyonce vs.Rihanna 03.01.10, 17:29 Lady Gagę, ale tylko z powodu piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś
alex23 Re: Lady GaGa vs. Beyonce vs.Rihanna 03.01.10, 17:41 Wszyskie mają fajne piosenki chyba Beyonce Odpowiedz Link Zgłoś