Dodaj do ulubionych

Fani nicka jonasa wchodzcie!!

03.01.10, 11:31
wszyscy fani wejdzcie sobie na www.youtube.com/results?search_query=nick+jonas+%26+administration+concert+in+dallas&search_type=&aq=f
na tej stronce znajdziecie piosenki z koncertu nicka ktory byl wczoraj!!chyba wszystkie piosenki tam zagral te co bd na jego plycie nicka jonas& administration
W C H O D Z C I E !!!
Obserwuj wątek
    • miley_cyrus45 Re: Fani nicka jonasa wchodzcie!! 03.01.10, 11:45
      Wiesz co,wkurzają mnie wątki typu 'Fanki Lady Gagi (n.p) wchodźcie' ! zaśmiecasz
      forum.A co,antyfani nie mogą ?.Żałosne.
      • dream Re: Fani nicka jonasa wchodzcie!! 03.01.10, 12:01
        miley_cyrus45 napisał(a):

> Wiesz co,wkurzają mnie wątki typu 'Fanki Lady Gagi (n.p) wchodźcie' ! zaśmiecas
        > z
        > forum.A co,antyfani nie mogą ?.Żałosne.

wiesz wydaje mi się że agus_013 chciała zaoszczędzić czasu antyfanom na informacje o
        Nick'u. Nie musisz odrazu tak na nią naskakiwać.
        • agus_013 Re: Fani nicka jonasa wchodzcie!! 03.01.10, 12:14
          miley cyrus : napisalam tak dlatego ze pisze to do fanow bo watpie zeby antyfanow interesowaly piosenki nicka a ty nie musisz na mnie odrazu najezdac bo nie zrobilam ci nic pisze to dla fanow ale nie jest poweidziane ze nikt nie musi inny tu wchodzic i sluchac piosenek z linku ktory podalam zalosna to jestes ty ;/ jak cos cie nie obchodzi to nie wchodz i tyle masz jakis problem z tym co napisalam? pewnie ty jetses antyfanka jego lub jb to raczej takiego czegos nie napisalabym dla cb lub innych antyfanow ;p nie pomyslalas o tym ?
    • ruby_ Re: Fani nicka jonasa wchodzcie!! 03.01.10, 12:17
      fajnie, posłucham.
    • razzo Re: Fani nicka jonasa wchodzcie!! 03.01.10, 12:19
      nie chce mi się marnować czasu na słuchanie tego samego, co jest na jego
      poprzednich płytach.`

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka