muccello 03.01.10, 16:20 Czytałyście już książkę P.C. Cast i Kristin Cast "Naznaczona"? Ja właśnie czytam. Dla mnie jest bombowa. Sama chętnie bym zamieniła się szkołą, na taką jaka jest opisana w książce. A wy co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yellow.lady Re: Seria "Dom Nocy"!!! 03.01.10, 16:26 A ja mam co do niej mieszane uczucia. Rozkręca się dopiero w połowie, więc jeśli już teraz uważasz ją za bombową, to nieźle. Irytuje mnie początek i niektóre głupie teksty, nie powiedziałabym, że jest to książka zaraz obok zmierzchu, bo się jemu nie równa, naprawdę. ale chętnie przeczytam "zdradzona", jej kontynuację. Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: Seria "Dom Nocy"!!! 03.01.10, 16:27 właśnie dzisiaj skończyłam ją czytac.! bardzo fajna książka Odpowiedz Link Zgłoś
rock_twilight Re: Seria "Dom Nocy"!!! 03.01.10, 16:27 Tiaaa, czytałam, extra jest! Polecam każdemu tą książkę. ;-D Choć może za dużo jest w niej wulgaryzmów... Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: Seria "Dom Nocy"!!! 03.01.10, 16:39 fajna lekka książka polecam jednak arcydziełem nie jest i tak jak już ktoś wcześniej zauważył ze zmierzchem nie ma porównania nie dawno zamówiłam sb. zdradzoną więc nie długo będę miała co czytać ponoć sprzedano prawa do ekranizacji Odpowiedz Link Zgłoś
goga14 Re: Seria "Dom Nocy"!!! 03.01.10, 16:45 ja nie czytałam .. jak narazie czytam książki z Sagi 'Zmierzch' . xD planuję później przeczytać tę książkęę .xD heh .;PP Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Seria "Dom Nocy"!!! 04.01.10, 13:40 Stoi na wampirzastej półeczce Mam zamiar ją przeczytać w weekend Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Seria "Dom Nocy"!!! 04.01.10, 13:45 jes świetna i czekam na drugą część. Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl2302 Re: Seria "Dom Nocy"!!! 04.01.10, 13:53 ksiazka jest cudna!!! Tez bym sie zamienila. Eric jest strasznie slodki. uwielbiam nale i damiena Odpowiedz Link Zgłoś