dakota_ 05.01.10, 19:55 ktoś czytał książkę ? co sądzicie ? według mnie jest na maxa wciągająca . właśnie jestem w połowie ; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razzo Re: Marina . 05.01.10, 19:56 nie znam. ;x a jeżeli nie znam, to tymbardziej nie czytałam. możesz mi powiedzieć, o czym to jest.? xdd Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... 05.01.10, 19:58 Matko Święta... Kocham, uwielbiam, ubóstwiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie jestem w stanie spokojnie o niej mówić.... Jedna z najpiękniejszych, najbardziej wzruszających, ale zarazem przerażających książek jakie kiedykolwiek czytałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cały czas chce mi się płakać, jak pomyślę o zakończeniu... Nie mogę przestać o niej myśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
anamaria.. Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... 05.01.10, 20:00 Wampirek mnie zachecił ;PP Sprubuje gdzieś ją znaleśc ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Przepraszam za tę chaotyczną wypowiedź :) 05.01.10, 20:03 Po prostu kiedy mówię o tej książce nie jestem w stanie racjonalnie myśleć.... Polecam ją każdemu, na pewno nie będziecie żałować jej przeczytania... Wręcz przeciwnie... Po skończeniu nie będzie wam dawała spokoju!!! POLECAM, POLECAM i jeszcze raz POLECAM!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Marina . 05.01.10, 20:05 nie znam, wiem tylko, że był taki serial "Marina".. Odpowiedz Link Zgłoś
inalcanzable Re: Marina . 05.01.10, 20:12 paulinusia weź się w ogole do tego nie przyznawaj Czytam. Jestem w połowie i baaardzo mi sie podoba. Uwielbiam książki Zafona Odpowiedz Link Zgłoś
anaj Re: Marina . 05.01.10, 20:40 moja przyjaciółka czytała i też bardzo ją zachwalała ja przeczytam w ferie Odpowiedz Link Zgłoś
meerc Re: Marina . 05.01.10, 20:42 uh , niech ktoś napisze o czym to jeest . chociaaż tak w skrócie. błaaaagam . ; > Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Marina . OPIS . 07.01.10, 19:25 Barcelona, lata osiemdziesiąte XX wieku. Oscar Drai, zauroczony atmosferą podupadających secesyjnych pałacyków otaczających jego szkołę z internatem, śni swoje sny na jawie. Pewnego dnia spotyka Marinę, która od pierwszej chwili wydaje mu się nie mniej fascynująca niż sekrety dawnej Barcelony. Śledząc zagadkową damę w czerni, odwiedzająca co miesiąc bezimienny nagrobek na cmentarzu dzielnicy Sarriá, Oscar i jego przyjaciółka poznają zapomnianą od lat historię rodem z Frankensteina i XIX-wiecznych thrillerów. Historię, której dramatyczny finał ma się dopiero rozegrać... POLECAM TĘ KSIĄŻKĘ ! , 3 JEST SUPER ! Odpowiedz Link Zgłoś