05.01.10, 19:55
ktoś czytał książkę ? co sądzicie ? według mnie jest na maxa wciągająca .
właśnie jestem w połowie ; smirk
Obserwuj wątek
    • razzo Re: Marina . 05.01.10, 19:56
      nie znam. ;x
      a jeżeli nie znam, to tymbardziej nie czytałam.

możesz mi powiedzieć, o czym to jest.? xdd
    • wampirekxd Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... 05.01.10, 19:58
      Matko Święta...
      Kocham, uwielbiam, ubóstwiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Nie jestem w stanie spokojnie o niej mówić....
      Jedna z najpiękniejszych, najbardziej wzruszających, ale zarazem przerażających książek jakie
      kiedykolwiek czytałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Cały czas chce mi się płakać, jak pomyślę o zakończeniu... Nie mogę przestać o niej myśleć...
      • anamaria.. Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... 05.01.10, 20:00
        Wampirek mnie zachecił ;PP

Sprubuje gdzieś ją znaleśc ;D
      • wampirekxd Przepraszam za tę chaotyczną wypowiedź :) 05.01.10, 20:03
        Po prostu kiedy mówię o tej książce nie jestem w stanie racjonalnie myśleć....
        Polecam ją każdemu, na pewno nie będziecie żałować jej przeczytania... Wręcz przeciwnie...
        Po skończeniu nie będzie wam dawała spokoju!!!
        POLECAM, POLECAM i jeszcze raz POLECAM!!!!!!!!
    • paulinusia4 Re: Marina . 05.01.10, 20:05
      nie znam, wiem tylko, że był taki serial "Marina"..
      • inalcanzable Re: Marina . 05.01.10, 20:12
        paulinusia weź się w ogole do tego nie przyznawaj indifferent

Czytam. Jestem w połowie i baaardzo mi sie podoba. Uwielbiam książki Zafona smile
      • karmel_ Re: Marina . 05.01.10, 20:13
        Nie słyszałam.
        • anaj Re: Marina . 05.01.10, 20:40
          moja przyjaciółka czytała i też bardzo ją zachwalaławink ja przeczytam w ferie
          • meerc Re: Marina . 05.01.10, 20:42
            uh , niech ktoś napisze o czym to jeest . chociaaż tak w skrócie. błaaaagam . ; >
            • dakota_ Re: Marina . OPIS . 07.01.10, 19:25
              Barcelona, lata osiemdziesiąte XX wieku. Oscar Drai, zauroczony atmosferą
              podupadających secesyjnych pałacyków otaczających jego szkołę z internatem, śni
              swoje sny na jawie. Pewnego dnia spotyka Marinę, która od pierwszej chwili
              wydaje mu się nie mniej fascynująca niż sekrety dawnej Barcelony. Śledząc
              zagadkową damę w czerni, odwiedzająca co miesiąc bezimienny nagrobek na
              cmentarzu dzielnicy Sarriá, Oscar i jego przyjaciółka poznają zapomnianą od lat
              historię rodem z Frankensteina i XIX-wiecznych thrillerów. Historię, której
              dramatyczny finał ma się dopiero rozegrać... POLECAM TĘ KSIĄŻKĘ ! , 3 JEST
              SUPER !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka