emily_15 08.01.10, 12:50 Wiedzieliście już ten zwiastun? To jest Harry Potter i Insygnia Śmierci Podoba wam się? Jak był już taki wątek to sorry, nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauuli Re: Zwiastun. Harry Potter i Insygnia Śmierci. 08.01.10, 12:56 Nie oglądałam . Dasz link ? ; D Odpowiedz Link Zgłoś
emily_15 Re: Zwiastun. Harry Potter i Insygnia Śmierci. 08.01.10, 12:57 Sorki, nie wkleiło mi się wcześniej xD www.youtube.com/watch?v=f_E4WJwQA34&feature=player_embedded Premiera będzie w listopadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Zwiastun. Harry Potter i Insygnia Śmierci. 08.01.10, 13:01 Ehh, nie mogę uwierzyć, że to naprawdę Dan, Emma i Rupert i ostatni już film... Są już tacy...dorośli. Coś się kończy, coś się zaczyna ;< Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Re: Zwiastun. Harry Potter i Insygnia Śmierci. 08.01.10, 13:23 Fajneee . ; DD Kurde , dopiero w listopadziee? xdd Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: Zwiastun. Harry Potter i Insygnia Śmierci. 08.01.10, 17:19 o tak!! nie moge sie juz doczekać i mam nadzijeje ze nie spiernicza tej cześci, ze nie zrobią z niej komedii jak z 6 częścią hp Odpowiedz Link Zgłoś
luzia1 Re: Zwiastun. Harry Potter i Insygnia Śmierci. 08.01.10, 17:24 Kocham Harry'ego Pottera.. Już się nie mogę doczekać siódemki. Szkoda że to już koniec.. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley_miley Re: Zwiastun. Harry Potter i Insygnia Śmierci. 08.01.10, 17:38 a wiec nie zrobiom 7 w dwoch częsciach ; ( byloby staranniej i tak film bedzie pewnei trawl 2 godzinki cos i dluzej tym bardziej szczegolowe i ( blozej ksiazki ) <3 bardzo lubię harrego i mam nadzieje ,ze ostatnia czesc filmowa bedzie super ! ps. szkoda ,ze koniec szkoda ... Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Zwiastun. Harry Potter i Insygnia Śmierci. 08.01.10, 17:43 a ja nie chce końca... a ja nie chce końca... Eeech... Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Zwiastun. Harry Potter i Insygnia Śmierci. 08.01.10, 18:09 był tam kiedyś na kotku ;p ahh już nie mogę się filmu doczekać !! Odpowiedz Link Zgłoś
emmawatson13 Re: Zwiastun. Harry Potter i Insygnia Śmierci. 08.01.10, 17:51 chyba każdy fan go już widział jest fajny ) Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: Zwiastun. Harry Potter i Insygnia Śmierci. 08.01.10, 18:13 Widziałam, sama robilam taki wątek. Super, I can't wait. Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Zwiastun. Harry Potter i Insygnia Śmierci. 08.01.10, 18:22 Pewnie , że się podoba . I to jak Odpowiedz Link Zgłoś
waniliowakawa Re: Zwiastun. Harry Potter i Insygnia Śmierci. 08.01.10, 18:23 Nom, zleciało... Pamiętam jak w pierwszej części takie dzieciaczki z nich były np; tu ) www.hollywoodjesus.com/movie/harry_potter/01.jpg Szkoda, że to ostatnia częć PS. A czy to prawda, ze w tej części Harry ma jakoś Dumbledore'a ożywić ??? Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Zwiastun. Harry Potter i Insygnia Śmierci. 09.01.10, 11:17 uwielbiam HP ale jakoś zwiastuna wcześniej nie widziałam ... Już się nie mogę doczekać tej części .. Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Re: Zwiastun. Harry Potter i Insygnia Śmierci. 09.01.10, 12:32 Widziałam zwiastun, nie mogę się doczekać tego filmu ^^ Szkoda, że ostatni, jak ja to przeżyję? Przy okazji, do waniliowakawa (czy jakoś tak): Harry nie ożywi Dumbledore'a (mój zgon), przecież to praktycznie niemożliwe (z wyjątkiem Harry'ego i Voldka, oni są walnięci ^^), ale spotka się z nim na peronie 9 i 3/4 (LOL), to znaczy z jego duchem (i Harry też wtedy będzie na krawędzi, tzn. będzie mógł wybrać, umiera, czy idzie ocalić świat). Nie umiem tłumaczyć, trzeba przeczytać książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mollyna emily 27.04.10, 17:55 OMG Serio? Teraz czytam 7, ale jestem dopiero w połowie. jakieś dwa dni i skończę, ale znając życie (i przeczytawszy zakończenia książki) wszystko dobrze się skończy. xD Odpowiedz Link Zgłoś