7_things 08.01.10, 19:56 witajcie ;-* mam do was pytanie : lubicie polskie filmy ? ja zależy jakie . do moich ulubionych zaliczają się : Sami Swoi , Zrobmy sobie wnuka , Seksmisja , Konopielka . a w znacie/lubicie polskie filmy ? jeśli tak to jakie ? pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dream <3 08.01.10, 20:02 Seksmisja i to chyba tyle. Nie lubie polskich filmów.. >.< Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Polskie filmy 08.01.10, 20:04 napewno waiser , tylko mnie kochaj , nie kłam kochanie . Odpowiedz Link Zgłoś
avrilkaskate Re: Polskie filmy 08.01.10, 20:05 Nóż w wodzie ,a le pewnie większość nie będzie wiedziała co to jest Odpowiedz Link Zgłoś
petka Re: Polskie filmy 10.01.10, 14:06 Seksmisja, Kiler, Zróbmy sobie wnuka, Ladies, Dzień Świra, Kogel Mogel Odpowiedz Link Zgłoś
szaman Re: Polskie filmy 08.01.10, 23:10 noż w wodzie nie jest wcale taki dobry xD polański i jego młodzieńcze wygłupy. Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Polskie filmy 08.01.10, 20:10 Ja nie lubie polskich. Zdecydowanie wole filmy Amerykańskie i Angilskie Odpowiedz Link Zgłoś
renesmee___ Re: Polskie filmy 08.01.10, 20:15 emm , ja tam wole amerykańskie ,.; p ale z polskich to : zróbmy sobie wnuka i chłopaki nie płaczą . x ss Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Polskie filmy 08.01.10, 20:14 ja lubie m.in. : " Pieniądze to nie wszystko " " Kogel mogel " " Sami swoi " Odpowiedz Link Zgłoś
nikki_x Re: Polskie filmy 10.01.10, 14:12 Ja nie lubie polskich , wole amerykańskie albo angielskie , czasami jak mi sie nudzi to przejdą nawet niemieckie Odpowiedz Link Zgłoś
failien_ Re: Polskie filmy 08.01.10, 20:20 dom zły, wojna polsko-ruska, galerianki, seksmisja, vinci. : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 Re: Polskie filmy 08.01.10, 20:25 Z polskich filmów czy seriali to lubię: "Podróż za jeden uśmiech" "Tylko mnie kochaj" "Vinci" "Katyń" "Karol, Papież..." "Karol, człowiek..." Odpowiedz Link Zgłoś
nettle Re: Polskie filmy 08.01.10, 20:23 Polskie filmy są świetne! ww Seksmisja, jeśli chodzi o komedie (od razu mówię, że wszelkie kontynuacje tych filmów się nie umywają): Miś, Nie Lubię Poniedziałków, U Pana Boga w Ogródku, filmy Machulskiego (Kiler, Vinci etc), Wesele, Fuks i Chłopaki nie płaczą (uwielbiam młodego Stuhra!), Wodzirej (a właściwie uwielbiam obu Stuhrów), i ostatnio oglądałam film Zanussiego, który zrobił na mnie wrażenie, a mianowicie - Cwał Odpowiedz Link Zgłoś
nettle Re: Polskie filmy 08.01.10, 20:30 oczywiście miało być u pana boga za piecem, mój fatalny błąd Odpowiedz Link Zgłoś
kladia Re: Polskie filmy 08.01.10, 20:24 I jeszcze trylogia; U Pana Boga za piecem, w ogródku i za miedzą. hehe ;x Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 Re: Polskie filmy 08.01.10, 20:27 * Sorry, bez dwóch ostatnich Zapomniałam, że to nie polski film A tak "U Pana Boga" jest super Odpowiedz Link Zgłoś
nensi_ Re: Polskie filmy 08.01.10, 20:27 galerianki , kogel mogel, zróby sobie wnuka, nigdy w życiu . ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
zapamietaj_mnie Re: Polskie filmy 08.01.10, 20:28 nie luubie ;/ --------------------- lubisz avril lavigne? wejdź na blog: x-avril-lavigne-x.blog.onet.pl/ codziennie zamieszczam nowe informacje. + plany lekcji z avril do wydrukowania! ;] zapraszam! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanaaa Re: Polskie filmy 08.01.10, 20:29 ja nie lubie polskich filmów ;/ dla mnie są one głupie, może sens mają ale we wszystkich filmach są praktycznie ci sami aktorzy jakby innych nie było.. żal. Odpowiedz Link Zgłoś
majka1886 Re: Polskie filmy 08.01.10, 20:33 nie nawidze polskich filmów, muzyki i aktorów! to sie nazywa amatorstwo / Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: Polskie filmy 08.01.10, 20:33 Do starszych oczywiście zaliczają się : Sami Swoi , Nie ma mocnych , Seksmisja , Kogel - Mogel i Galimatias , z nowszych : Rozmowy Nocą , Tylko mnie kochaj , Ja wam pokażę . Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Polskie filmy 08.01.10, 20:33 "Seksmisja", "Poszukiwany, poszukiwana", "Miś" <- Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate23 Re: Polskie filmy 08.01.10, 20:37 'Chłopaki nie płaczą' 'Miś' i 'Lejdis' są boskie sory ale takich filmów nie robią nigdzie - klasyka polskiego kina komediowego Odpowiedz Link Zgłoś
lolli_pop Re: Polskie filmy 08.01.10, 20:54 Niektóre (choć nie z tych co wymieniłaś) są nawet niezłe, ale nie mają co się równać z amerykańskimi i brytyjskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
jess_or Re: Polskie filmy 08.01.10, 20:57 chłopaki nie płaczą, kiler. ) ;P wymiatająąą. ;>> Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: Polskie filmy 08.01.10, 22:02 Jedyny film który mi się podoba , jest półpolski - Mała wileka miłość. To jest jedyny film nawet półpolski który mi się podoba. Najbardziej lubie filmy amerykańskie I tylko amerykańskie. No są wyjątki , ale to rzadko Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Polskie filmy 08.01.10, 22:57 oczywiscie wole amerykańskie, ale z tych polskich najfajniejsze są: tylko mnie kochaj, nie kłam kochanie, nigdy w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Aaa i jeszcze galerianki xdd 08.01.10, 23:00 kurcze, zapomniałam o najważniejszym filmie. xd galerianki ; d Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 Re: Aaa i jeszcze galerianki xdd 08.01.10, 23:05 O właśnie! Galerianki..! ;d Ale najśmieszniejsze jest to,że kiedy już jestem w centrum handlowym to wypatruję takich dziewczyn. xd A tak poza tym: -Sami Swoi -Och Karol -Halo Szpicbródka. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
szaman LUDU. 08.01.10, 23:07 "Nie lubię poniedziałków" "CZTERECH PANCERNYCH I PIES!" "czterdziestolatek" "ziemia obiecana" "Korczak" "Przygoda na Mariensztacie" obecnie polska kinematografia jest ... haha ... fatalna ale proszę nie oglądajcie jedynie amerykańskich filmów (bo są... ograniczone) polecam powyższe oraz czeskie klasyki, niemiecką "fale", "edukatorzy", "spohia scholle " francuskie komedie "jeszcze dalej na północ" i horror szwedzki "pozwól mi wejść" ruskie filmy radze sobie odpuścić Odpowiedz Link Zgłoś
candys Re: polskie filmy 09.01.10, 00:36 ~Lejdis ~Seksmisja ~Galerianki Więcej nie pamiętam chociaż na pewno coś by się zalazło. Ale tak czy siak wole filmy zagraniczne Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 Re: Polskie filmy 09.01.10, 00:45 Ja nie oglądam za dużo polskich filmów a oglądałam kogel-mogel ??! xDD Odpowiedz Link Zgłoś
ika__94 Re: Polskie filmy 09.01.10, 13:08 najlepsze są te starsze klasyka;]ogólnie lubię polskie filmy, oczywiście oprócz tych głupawych komedii romantycznych, które teraz kręcą^^ Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Polskie filmy 09.01.10, 13:15 Noi jeszcze Kogel-Mogel , Galimatias , Galerianki , Lejdiis , To nie tak jak myślisz Kotkuu i tyle xdd Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Polskie filmy 09.01.10, 13:24 Dzień świra i Wszyscy jesteśmy Chrystusami. Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Polskie filmy 09.01.10, 20:03 "Przygoda na Mariensztacie" była ciekawa. z nowszych "ciacho" byłam i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Polskie filmy 09.01.10, 20:49 To widzę że ty gustujesz w takim starym kinie;P Ja tam uwielbiam polskie filmy! Ale tylko komedie;33 Można się nieźle uśmiać;] Najbardziej to w pamięci zapadły mi; Lejdis, Miłość na wybiegu, Pieniądze to nie wszystko, Nie kłam kochanie i To nie tak jak myślisz kotku;P [haha kotku;] Odpowiedz Link Zgłoś