07tofik 08.01.10, 21:24 Hej czy wy też w szkole macie to wychowanie do życia w rodzinie? Moim zdanie ten "przedmiot" to totalna porażka. Gadamy o dziwnych rzeczach, a równie dobrze mogę o tym poczytać w Bravo. A wy co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julii Re: WDŻ 08.01.10, 21:27 ta bravo wymiata ; > obecnie nie mam WDŻ i nie lubię tego. Odpowiedz Link Zgłoś
waniliowa Re: WDŻ 10.01.10, 13:59 WDŻ . u mnie to masakra . chłopacy od razu maja zoczone fazy ... Odpowiedz Link Zgłoś
natzal Re: WDŻ 10.01.10, 22:34 A u mnie właśnie jest fajne! xD Mamy spoko panią i jest całkiem zabawnie Odpowiedz Link Zgłoś
miley07 Re: WDŻ 08.01.10, 21:29 kompletne dno... Nie mieli jakiego przedmiotu wymyślić to wymyślili WDŻ! Żal Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: WDŻ 08.01.10, 21:39 ogląda ktoś z was filmy z k a s e t y dołączone dla nauczyciela do `w drodze ku doroslości`? zarąbiste. `mamo, zobacz jak posprzątalam! tak? nie zauważyłam` `niebieski lassss, niebieskie wspomieniaaaa.....` traumatyczne przeżycie, dziś miałam wdżwr, bylo o koleżeństwie, matko ;x i tak tego nikt nie słucha, więc. Odpowiedz Link Zgłoś
kindzia Re: WDŻ 10.01.10, 14:03 honey__ w piątej klasie oglądaliśmy te gÓwna <zal> teraz dopiero w tym półroczu bedziemy mieć Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: WDŻ 08.01.10, 21:39 nie mam. powodzenia jak czerpiesz wiedze tylko z bravo -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
madeline_ Re: WDŻ 09.01.10, 21:55 ja tez mam w szkole wdż ;// ale przynajmniej zawsze jest śmiesznie ; D Odpowiedz Link Zgłoś
luciferian Re: WDŻ 08.01.10, 21:32 kochana Bravo tonie jest dobry nauczyciel, pozatym WDŻ to jednak costam ciekawego, mi osobiscie podobal sie w 3 gim z takim zajebistym nauczycielem, bez zadnego podzialu i wogole bylo dosc fajnie, pytalismy o co chcielismy itd, wg mnie natomiast okropne jest jak na lekcjach religii wypowiadaja sie nt seksu, ciazy, antykoncepcji itp Odpowiedz Link Zgłoś
merrs Re: WDŻ 08.01.10, 21:35 a ja lubie wdż. U nas w schl. wygląda to tak, że my<dziewczyny> mamy osobną lekcje z chłopakami. Wraz z panią rozmawiamy o dojżewaniu, o oznakach dojżewania, o pierwszej miłości, o zakochaniu. Ostatnio pani powiedziała 'miłość w waszym wieku jest nie możliwa, owszem zauroczenie... ale absolutnie miłość' itp. takie różne teksty nam prawi. W sumie fajnie tak z babą pogadać, jak z taką przyjaciółką. Wdź wygląda u nas jak spotkanie kilku dziewczyn, gadamy z panią o wszystkim ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: WDŻ 08.01.10, 21:41 mam , mam , wtedy oglądamy filmiki z jakąś rodzinką. <lol2> Ale ogólnie beka jest na wdż xd. A najlepsi są chłopacy. : q Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: WDŻ 08.01.10, 21:37 niby w bravo i wgl. wszędzie pisze . ale ja lubię ten przedmiot , taki z luzem . Odpowiedz Link Zgłoś
pinky_love Re: WDŻ 08.01.10, 21:44 My mamy od 2 semestru. Jeszcze z babką, która mnie nie lubi. i będziemy musieli siedzieć godzinę dłużej w czwartki ( czyli zamiast 5 lekcji będziemy miieć 6). Nie będzie za to ocen, tylko będzie wpisane na świadectwie że się uczestniczyło. A po co nam to? Na religi w tym semestrze gadaliśmy o ciążąch, sexie, antykoncepcji ;/ Więc po co mi WDŻ , a i mieliśmy lekcje z pedagożką Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_th Re: WDŻ 08.01.10, 21:48 niestety mam ten "przedmiot". to tylko strata godziny bo siedzimy i nic nie robimy, a facetka se porządkuje szafke. czasem puści jakiś drętwy film i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 hmm 08.01.10, 21:50 mam owszem. co dwa tygodnie. spoko jest moim zdaniem ale i tak nic nowego sie nie dowiaduje i mało jest o TYM narazie ;pp i BRAVO to tylko magazyn który nie przytoczy ci całej wiedzy Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: hmm 08.01.10, 21:57 mialam w gim, zawsze to lubiłam bo strzelałyśmy z kumpelą takimi tekstami, że byłą polewka. I nie radzę całej waszej wiedzy o seksualności opierać na bravo Odpowiedz Link Zgłoś
truuu hahah. 08.01.10, 21:52 Mam to samo. Oglądamy na każdej lekcji jakieś filmy xd a teraz mamy podział na dziewczyny i chłopaków. I ostatnio wszystkie dziewczyny nie mogły przyjść ( tylko z 5 dziewczyn chodzi) i pani powiedziała, że nie będzie mnie długo trzymać, bo po co. Ale dała mi ciasto, które sama zrobiła i zrobiła mi jeszcze jakąś herbatę. Siedziałam w końcu całą lekcję i oglądałam film o bólu jąder. Odpowiedz Link Zgłoś
katka_94 WDŻ 08.01.10, 21:54 Taa mam to. Teraz akurat mamy o współżyciu. To jest po prostu żałosne. Baba się czerwieni cała klasa gnije i nie dowiadujemy się niczego nowego. A słowo "pochwa" wywołuje niesamowitą radość. Odpowiedz Link Zgłoś
trashy_russet. Re: WDŻ 08.01.10, 22:01 moja ulubiona lekcja . zajebistą panią mamy ; dd. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_malfoy mam, niestety... 08.01.10, 22:00 W moim liceum są lekcje WdŻwR prowadzone przez matematyka w zatłoczonej klasie, chłopaki się głupio popisują, atmosfera jest okropna i najgorsze jest to, że te lekcje są obowiązkowe. Dobrze, że tylko raz w tygodniu przez jedno półrocze... dzisiaj na WdŻ omawialiśmy "elementy" Euklidesa (to taki grecki matematyk, nic nie ma do wudeżetu) i system szkolnictwa amerykańskiego, a także pan profesor opowiadał nam o swojej bratanicy, która mieszkała w Stanach. Ostatni raz porządne WdŻ było w 6 klasie podstawówki, miałam wtedy pogadanki z bardzo fajną panią od przyrody, młodą i rozumiejącą temat. Sporo się tam dowiedziałam, bo rozmawiałyśmy (w wyłącznie babskim gronie) nie tylko o dojrzewaniu, ale też o samoocenie, relacjach w grupie rówieśników itd. Odpowiedz Link Zgłoś
cute_princess Re: WDŻ 08.01.10, 22:03 Ooo tak zgadzam się ! WDŻ u mnie w szkole jest totalną pomyłką! Haha My rozmawiamy o jakichś pierdołach : przyjaźń, ufność .. itp... Masakra! Ale niestety wprowadzili takie coś, że WDŻ jest od tego roku OBOWIĄZKOWY!! bo nikt nie chciał na te głupstwa chodzic .. mm .. Odpowiedz Link Zgłoś
ola13152 Re: WDŻ 08.01.10, 22:13 Mi ten "przedmiot" jest obojętny... W tym roku były spoko 2 lekcje, ale w tamtym było śmiesznie... Raz taki kolega się zapytał co to znaczy walić konia a babkę zatkało;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 WDŻ 10.01.10, 12:37 mam. i to jest nawet fajne. wolę mieć wdż niż wos. ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: WDŻ 10.01.10, 12:40 wudeżet jest fajne, babka bardzo fajnie prowadzi. btw, moja wypowiedź ogranicza się do różnych odmian słówka "fajnie". :c Odpowiedz Link Zgłoś
failien_ Re: WDŻ 10.01.10, 13:52 wudeżet rządzi, tak słyszałam. nasza babka jest sponczi. ale ja na to nie chodzę ;c Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: WDŻ 10.01.10, 12:43 Ja to miałam chyba w 5 klasie podstawówki... Nauczycielka była nawiedzona i nam zaczęła o seksie napieprzać... Jakbym nie wiedziała, co to jest... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 loool 10.01.10, 13:45 Wszystko zależy od prowadzącego takie zajęcia. Ja w gim miałam znakomitą.. właściwie nie wiem jak ją nazwać To była psycholożka + prowadząca kółka teatralnego i w ogóle ;] Uwielbiałam ją ;] BRAVO lol, nie rozśmieszaj mnie x.X Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: loool 10.01.10, 13:47 hahahahahahahahahahahahahahahahahaha w bravo , o lol . i jak ? fajne ? ale to nie to samo . >.< mam babke taką w kit . Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 . 10.01.10, 13:51 w podstawówce miałam, nawet lubiłam, bo było tak na luzie ;D teraz zastanawiam się czy nie będę miała od drugiego półrocza, bo w pierwszym semestrze miały tylko klasy 'a' i 'b' ;x więc teraz pewnie pora na nas, czyli 'c'. Odpowiedz Link Zgłoś
tunia.18 Re: WDŻ 10.01.10, 13:54 mam,ale na szczęście od półrocza nie będzie tej głupiej lekcji i wychodzimy wcześniej ze szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
hayles Re: WDŻ 10.01.10, 13:55 tiaa, Bravo niezastąpione źródło informacji... -.- Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: WDŻ 10.01.10, 13:59 Bravo jest lepsze xP miałam mieć w tamtym roku cała szkoła ale nic nie było . Taką aferę zrobili na całą budę a jeszcze nic nie było Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 lol. x d 10.01.10, 14:00 Bravo ? O lol. x dd Czy ty w ogóle wiesz na czym polega ten przedmiot ? Bravo i WDŻ to co innego ... omg ale sie uśmiałam ... x d Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: WDŻ 10.01.10, 14:02 haha BRAVO! racja, ile się z niego dowiedziałaś? nie, nie mam WDŻ, miałam w podstawówce.... najlepsze jest to, że z facetem i chłopakami Odpowiedz Link Zgłoś
pati323 Re: WDŻ 10.01.10, 14:04 u mnie na tej lekcji to chłopcy się tylko śmieją xD mi ten przedmiot jest obojętny...może być i nie musi Odpowiedz Link Zgłoś
iwon4 Re: WDŻ 10.01.10, 14:16 dziewczyno skąd ty się urwałaś, dziwnych rzeczach... dojrzewasz i musisz coś wiedzieć, np. o chorobach, zabezpieczeniu itd. a z tym bravo to już w ogóle wygrałaś. Odpowiedz Link Zgłoś