natalkka92 09.01.10, 21:48 Polećcie mi jakieś fajne książki takie które czyta się łatwo i wciągają typu saga "Zmierzchu" -ale je już przeczytałam xP teraz skończyłam czytać I część trylogii "Dary Anioła" ("Miasto Kości") i też super książka i nie wiem co dalej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampirekxd Re: Co czytać? 09.01.10, 22:48 Przeczytaj drugą część tzn. "Miasto popiołów". Poza tym, to może "Igrzyska śmierci", "Naznaczoną" lub "Świat nocy". Wszystkie czytałam i polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
esther77 Re: Co czytać? 09.01.10, 22:50 Bardzo szybko czyta sie ksiazki Małgorzaty Musierowicz. I są bardzio ciekawe, przynajmniej mi sie podobały Odpowiedz Link Zgłoś
karolinek Re: Co czytać? 09.01.10, 22:51 ja tam ci polecam HP . jak już przeczytasz jedną to nie będziesz się mogła powstrzymać od przeczytania reszty , serio Odpowiedz Link Zgłoś
caroliin Re: Co czytać? 09.01.10, 22:54 karolinek zgadzam się . HP strasznie wciąga , podobnie jak saga Zmierzch . poza tym możesz przeczytać Wywiad z wampirem , chociaż trochę mnie to nudziło . . nie wiem , ulica strachu też jest niezła . : d Odpowiedz Link Zgłoś
wikmaj Re: Co czytać? 09.01.10, 22:54 "Pozerki", "Elita", "Dziewczyna super", "Plotkara"... uwielbiam książki tego typu Odpowiedz Link Zgłoś
misiaaa132 Re: Co czytać? 09.01.10, 22:55 ..ja tez przeczytałam wszystkie czesci Zmierzchu ii ja w zasadzie moge ci polecic "Świat nocy" "Miasto popiołów" "Miasto szkła" Pooolecam wszystkie przeczytałam i naprwde mnie wciagły Odpowiedz Link Zgłoś
natalkka92 CZYTAJ 13.01.10, 11:45 ale "miasta szkła" nie ma jeszcze w polsce..a za rok dopiero wchodzi 'miasto spadających aniołów' czy jak to przetlumaczyc na polski xP a 'miasto popiolow' wlasnie skonczylam czytac teraz wlasnie zastanawiam się nad 'naznaczona' i 'igrzyskami smierci' no i za innymi propozycjami dzieki, jak cos wam jeszcze wpadnie do glowy to piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Co czytać? 09.01.10, 22:58 a może 'Felix, Net i Nika'? czytałaś? jak nie, to możesz sięgnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
tunia.18 Re: Co czytać? 15.01.10, 11:27 ,,Naznaczona'' bardzo fajna książka, ja już czekam na drugą część Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Co czytać? 15.01.10, 11:40 ` teraz czytam ` ostrożnie z marzeniami ` całkiem niezła książka. Odpowiedz Link Zgłoś
anaj Re: Co czytać? 15.01.10, 12:01 wczoraj skończyłam czytać ''Karuzela uczuć'' Jodi Picoult ... naprawdę gorąco polecam... świetna książka, wciągająca... ciekawa fabuła... cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
cocacolaa Re: Co czytać? 15.01.10, 12:14 Harry Potter xD Intruz jest super Zew księżyca jest całkiem spoko no i pamiętnik wampira Odpowiedz Link Zgłoś
cocacolaa Re: Co czytać? 15.01.10, 12:15 cocacolaa napisał(a): > Harry Potter xD Intruz jest super Zew księżyca jest całkiem spoko > no i pamiętnik wampira lol pamiętnik wampirów miało by xD Odpowiedz Link Zgłoś
300flowers Re: Co czytać? 15.01.10, 12:21 ,,Proroctwo kamieni''- naprawdę świetne, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Przeczytac mozesz.. 15.01.10, 13:01 powiem ci jedno. nie czytaj W pustyni i w puszczy!!! to jest nasza teraz lektóra i jest do bani! nie wiem moze.. spotkanie nad morzem? wiem to jest ksiązka która wystepuje w 4 klasie sp. ale jest swietna! Odpowiedz Link Zgłoś
llizaczek Re: Przeczytac mozesz.. 15.01.10, 13:18 ja też sie o to pytałam , wczoraj . : ] no i dostałam takie propozycje : Wampiry z Morganville pamiętniki wampirów intruz trylogia Scotta Westerfelda ( brzydcy , śliczni , wyjątkowi ) miasto kości miasto popiołów , miasto szkła ( trylogia ) dary anioła Cykl o Sookie Strackhouse klan nieśmiertelnych świat nocy kroniki wampirze era pięciorga martwy aż do zmroku u martwych w dallas 2 . wampiraci bracia kane igrzyska śmierci hp ulica strachu wywiad z wampirem . : x Odpowiedz Link Zgłoś
natalkka92 dzieki 23.01.10, 23:19 Dzieki postaram się przeczytać polecane książki jak będziecie mieli jeszcze jakies pomysly to piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
xdoncia Re: Co czytać? 23.01.10, 23:27 Pamiętniki Wampirów (Przebudzenie, walka, szał, mrok, powrót o zmierzchu, uwięzieni) chce.to/content/sugarpie/big.334045.064DC236-9743-418F-A6EA-2D5661FDC2EE.jpeg Igrzyska Śmierci (Igrzyska Śmierci, W pierścieniu ognia) www.mediarodzina.com.pl/nowa/images/Image/ksiazka/w_pierscieniu_igrzyska(1).jpg Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: Co czytać? 24.01.10, 00:15 Świat nocy. :3 Tylko w pierwszym jest za bardzo przesłodzona fabuła, lecz jeśli lubisz Zmierz, polubisz i to. Odpowiedz Link Zgłoś
annie__ Re: Co czytać? 24.01.10, 09:26 My Dzieci z dworca Zoo <br /> Odlot na samo dno Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Co czytać? 24.01.10, 09:43 Intruz lub Nostalgia anioła super książki Odpowiedz Link Zgłoś
fidzia97 Re: Co czytać? 24.01.10, 09:59 Hm... Nie czytam tego typu książek ^^ Widze że dużo pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Co czytać? 24.01.10, 11:18 Pamiętnik księżniczki jest fajny tylko już stary,ale możesz przczytać . Odpowiedz Link Zgłoś