lovejustin__ 10.01.10, 17:51 Lubicie ją? Jej muzykę? Moim zdaniem, ma prawdziwy talent. Uwielbiam jej piosenki m.in. Love Story, You Belong With Me, I'd Lie, White Horse, i wiele innych. Wasza ulubiona piosenka Taylor? Jeżeli był wątek, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martunia1 żadna xD 10.01.10, 17:55 Żadna bo nie przepadam za jej głosem i muzyką ale ogólnie jest {po za muzyką} spoko Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Taylor Swift . 10.01.10, 17:55 Ee...chyba były wątki o tej jak dla mnie głupiej osobie. Nienawidzę tej Taylor. Gdy słyszę jej muzyke, wymiotowac mi się chce. To moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
patrzcie_ludzie Re: Taylor Swift . 10.01.10, 17:59 A ja uważam że jest spoko... Nie jestem jej wieelką fanką ale lubię ją. Muzykę ma okej. A nie potrafię teraz tak szybko podać jej najlepszej piosenki ale ma fajne nuty Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Taylor Swift . 10.01.10, 17:59 Mnie Taylor odczarowała muzykę country. Lubię White Horse i You Belong with me. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Taylor Swift . 10.01.10, 18:01 Ja bardzo lubię Taylor. Głównie podziwiam ją za to, że jako jedna z nielicznych młodych gwiazd śpiewa country, bo teraz taki modny jest rock i pop. A ona nie podąża za modą, poprostu jest sobą . Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: Taylor Swift . 10.01.10, 18:03 lubie ją i mi nie przeszkadza choc nie każda piosenka mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: Taylor Swift . 10.01.10, 18:05 no raczej ją lubię. niektóre piosenki ma fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Taylor Swift . 10.01.10, 18:38 ` uwielbiam ją i jej muzykę . co prawda jestem fanką tay od niedawna {od kilku miesięcy} i nie znam wszystkich jej piosenek etc , ale najbardziej lubię white horse , crazier , fifteen , love story , you belong with me , fearless , monologue song {; p} , our song , forever & always i wiele , wiele innych . < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
magda1997.12 Re: Taylor Swift . 10.01.10, 18:49 tak ma prawdziwy talent i fajne piosenkiwhite horse jest boska crazier też a love story najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: Taylor Swift . 10.01.10, 19:01 Delikatnie mówiąc nie lubię jej jako osoby, natomiast kilka piosenek mi się podoba, a ulubioną jest "Should've said no". Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Taylor Swift . 10.01.10, 19:06 tak jak satini - niektóre piosenki ma fajnie, ale prywatnie nie przepadam za nią ; P Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Taylor Swift . 10.01.10, 19:13 Ja ją lubię. Nie jestem jej jakąś wielką fanką, ale podobają mi się jej piosenki. Moja ulubiona to "Love Story". Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Taylor Swift . 10.01.10, 23:26 Nie przepadam za nią i nie lubię jej piosenek. Denerwuje mnie jej osoba , sama nie wiem czemu. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Taylor Swift . 11.01.10, 17:05 Taylor jest świetna!!! Moje ulubione piosenki to: Love Story, Fifteen , You Belong With Me , Fearless , Crazier , I'm Only Me When I'm With You, White Horse i wiele, wiele więcej... Właściwie to lubię wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś