ordinarygirl 14.01.10, 16:19 próbny TEST GIMNAZJALNY moim zdaniem humanistyczny był prosty ale matematyczno przyrodniczy to była jakaś masakra u mnie w klasie najgorzej poszło zadanie z fizyki za 5 pkt bo mamy beznadziejną nauczycielkę A wam jak poszło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nasti. Re: Test Gimnazjalny 14.01.10, 16:20 o tak zadanie z fizyki!! a ja zawaliłam chemie ;[ Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: Test Gimnazjalny 14.01.10, 16:22 no polonistyczny był łatwy ( zdobyłam 42 punkty az sama bylam zaskoczona ;p) a matma no niewiem bo jeszcze wynikow nie bylo angielski tez był prosty Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Test Gimnazjalny 14.01.10, 16:22 Masz racje polak był łatwy! ale matma aaaaaa same głupoty popisałam!!! Jutro jeszcze angielski ale to banał jakos nie mam stresa! Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: Test Gimnazjalny 14.01.10, 16:28 W zadaniu z fizyki brakowało jednej danej i u mnie w szkole nauczyciel powiedział że ono nie powinno być liczone. Oprócz tego w teście mat-przy były jeszcze dwa błędy. Mała butelka była 4,5 razy droższa od dużej i na mapce nie było punktu D Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: Test Gimnazjalny 14.01.10, 16:57 zgadzam sie z saphirka. no chemie tez zawalilam... qcze a na rozprawce nie wiedzialam jakie argumenty podac ale jakos poszlo. no a jutro angielski i bd sluchanie- ale mam nadzieje ze trudne nie bd.. Odpowiedz Link Zgłoś
tysiaczek15 Re: Test Gimnazjalny 14.01.10, 19:05 Hmmm, my stwierdziliśmy, że może ta mała butla to była jakaś designerska, dlatego taka droga. Ale to było dziwne, robiłam to 3 razy, aż stwierdziłam, że tak naprawdę jest. Odpowiedz Link Zgłoś
tysiaczek15 Re: Test Gimnazjalny 14.01.10, 19:11 Wiesz, może ta mała butelka miała jakiś designerski wzorek! Odpowiedz Link Zgłoś
densetsu94 Re: Test Gimnazjalny 14.01.10, 17:15 zgadzam się z Tobą w 100 % - human dość prosty, ale i tak mam parę błędów, spr. w necie odp. w rozprawce pomylił mi się 'skąpiec' z 'opowieścią wigilijną'. ale dzisiaj to było straszne. 3 zad. nawet nie ruszyłam, więc -10 pkt., a te dwa pozostałe mi wyszły dobrze. ale strasznie trudne było dla mnie. tyle zad. z chemii... oO' na szczęście jutro ostatni dzień. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Test Gimnazjalny 14.01.10, 17:21 Nie wiem, jak "Skąpiec" może pomylić się z "Opowieścią Wigilijną". Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Test Gimnazjalny 14.01.10, 17:25 Ja nie pisałam testów gimnazjalnych bo jestem w 1kl gim Ale mojej koleżanki siostra pisze te egzaminy i właśnie jutro mają być z jeżyków obcych czy coś takiego . I od środy mam na późniejszą godzinę wczoraj miałam na 11:30 dziś na 11:30 a jutro na 10:30 Ale podobno u mnie szkoła wybrała te egzaminy z najtrudniejszego wydawnictwa Dobrze ,że ja nie piszę teraz tych nieszczęsnych egzaminów Odpowiedz Link Zgłoś
p0ppy_xd Re: Test Gimnazjalny 14.01.10, 18:45 A ja mam pytanie do takiego zadanie o tą wycieczke. co bylo tzreba napisać ile km pokonali w 3 dniu. bo na kotku pisali tez ze wynik powinien wynosi 10? tylko nie weim jak. bo tam bylo chyba około 43 km itzreba było dodać chyba te 8 czy cos takigo nie pameitam dokładnie liczb. Odpowiedz Link Zgłoś
tysiaczek15 Re: Test Gimnazjalny 14.01.10, 19:08 Tam było chyba (jeśli dobrze pamiętam): x + 2x + x + 6=48 4x = 42 x = 10,5 10,5 + 6= 16,5 Odpowiedz Link Zgłoś
tysiaczek15 Masakra 14.01.10, 19:03 To raczej nie przez nauczycielkę. To zadanie nie ma rozwiązania, gdyż nie podano w jakim czasie przyspieszył do 15m/s. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_94 Re: Test Gimnazjalny 14.01.10, 19:10 Ja miałam bd.trudną rozprawkę " Poezja jest atrakcyjna" i matm-przyr też dość trudne, ale przynajmiej wiem co musze się nauczyć na kwiecień. A tego troche bd. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: Test Gimnazjalny 15.01.10, 16:05 UWAGA! W zadaniu numer 30 części matematyczno-przyrodniczej próbnego egzaminu gimnazjalnego nie pojawiły się wszystkie dane potrzebne do jego rozwiązania. W związku z tym zadanie to zostanie wyłączone z ogólnej punktacji. W ten sposób ogólna liczba punktów, którą mogli zdobyć uczniowie za cały test, wynosi 45, a nie 50 punktów. Przepraszamy za utrudnienia. W arkuszu pytań oraz kluczu odpowiedzi, które umieścimy na stronie około godziny 15.00, przy zadaniu pojawi się odpowiednia adnotacja. Taka informacja pojawiła się na stronie OPERONA. Dla niezorientowanych - chodzi tu o zadanie z fizyki na całą stronę. To z prędkością. Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: Test Gimnazjalny 15.01.10, 16:50 Hmm....jeśli chodzi o mnie to z humanistycznego dobrze mi poszedł. Z matematyczno - przyrodniczy też nawet dobrze....Ale z Angielskiego BEZNADZIEJA... u mnie w szkole prawie wszyscy tam strzelali...;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
marciocha13202 Re: Test Gimnazjalny 15.01.10, 19:19 Mój pan od fizyki powiedział o tym zadaniu z matmy że wniosek z zadania z butlami- kupować małe Human był raczej ok, angielski łatwy poza ostatnim zadaniem o matematyczno-przyrodniczym nawet nie wspomne... Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: Test Gimnazjalny 15.01.10, 21:13 U mnie byli podzieleni na 2 grupy: na tych, którzy wszystko wiedzieli i wyszli po 15 minutach i na tych, którzy męczyli się strasznie przy angielskim i wszędzie strzelali Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Test Gimnazjalny 16.01.10, 19:30 ewka15 napisał(a): > U mnie byli podzieleni na 2 grupy: na tych, którzy wszystko wiedzieli i wyszli > po 15 > minutach i na tych, którzy męczyli się strasznie przy angielskim i wszędzie str > zelali U mnie było podobnie, jeden koleś wyszedł sobie po 30 min.. Ja siedziałam do końca nie wiem po co bo i tak wszystko strzelałam... Odpowiedz Link Zgłoś