selcia000 Re: Kotek ma do Was dwa pytania :) 14.01.10, 20:58 Ashley Tisdale i Selena Gomez ,napewno nie Justin Biember Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: Kotek ma do Was dwa pytania :) 14.01.10, 21:06 1. Nie nie i jeszcze raz nie. 2. McFly lub Hey Monday Odpowiedz Link Zgłoś
teastte Re: Kotek ma do Was dwa pytania :) 14.01.10, 21:06 1. Nie, nie, nigdy w życiu. 2. To nie możliwe, ale - Metallicę <333 (naj, naj!) , Linkin Park albo Nirvanę. Ale nie w Warszawie (tak jak jest teraz (Festiwal)), tylko w Katowiach, chociażby we Wrocławiu czy gdzieś na południu. Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia Re: Kotek ma do Was dwa pytania :) 14.01.10, 21:15 1. Ze znajomymi pewnie pójdę 2. Kogo to ja bym chciała zobaczyć...? Nie wiem kogokolwiek znanego, ale żeby to było we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: Kotek ma do Was dwa pytania :) 14.01.10, 21:14 1. Do kina z przyjaciółmi chyba się wybiorę. xD 2. Chcę w Polsce Justina Biebera! Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Kotek ma do Was dwa pytania :) 14.01.10, 21:16 Hmm... Co do pierwszego pytania, drogi kotku, nie wybieram się ani do kina, ani przed telewizor, aby obejrzeć Zaćmienie. Film nie jest w moim guście, i nie zamierzam go oglądać. A jeśli chodzi o dwójkę- to sama nie wiem. Moi idole są zazwyczaj za bardzo nieosiągalni...:// Odpowiedz Link Zgłoś
pati9314 Re: Kotek ma do Was dwa pytania :) 14.01.10, 21:19 Co do premiery Zaćmienia mam zamiar pójść do kina A co do idola to chciałabym aby odwiedził nas Justin Bieber Love Odpowiedz Link Zgłoś
piwnooka Re: Kotek ma do Was dwa pytania :) 14.01.10, 21:26 Pierwotny plan zakłada, że jako jesteśmy wtedy ekipą w Norwegii, wybierzemy się na norweską premierę "Zaćmienia" z norweskim dubbingiem. Trzeba przyznać, iż wizja bardzo kusząca... Zapewne jednak nie wypali, więc na film pójdę z siostrą (która tak samo "Zmierzchu" nie cierpi jak ja) i zasilę licznik obejrzenia tego filmu w Wielkiej Brytanii. A co do gwiazd, które chętnie zobaczyłabym na polskich deskach hal koncertowych, to do tej grupy zaliczyłabym na pewno La Roux, The Last Shadow Puppets tudzież Arctic Monkeys - na taki koncert prawdziwy, a nie festiwal; Mika, Robbie Williams, może Coldplay (co może także jest mało prawdopodobne, ale skoro przyjeżdża AC/DC, to czemu by nie oni?), Backstreet Boys (którzy, oczywiście, koncert w Polsce musieli odwołać). Chyba nic innego mi do głowy nie przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: Kotek ma do Was dwa pytania :) 14.01.10, 21:38 Tokio Hotel wymiata! Odpowiedz Link Zgłoś
aguuusia4 Odpowiedź 14.01.10, 21:41 1. No, ja zamierzam pójść do kina, oczywiście z przyjaciółmi. Może zabiorę też chłopaka? ;D 2. No, kotuś. Jak nie Jonas Brothers to nikt innny =) Odpowiedz Link Zgłoś
vanesa JUSTIN BIEBER.!!!!;***** 14.01.10, 21:49 Justin Bieber jest cudowny, kocham go mam świra na jego punkcie, on jest taki Boski.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karoleczka Re: Kotek ma do Was dwa pytania :) 14.01.10, 21:50 Na Zaćmienie wybiore się albo z koleżanką albo sama A w Polsce to chciałabym zobaczyć Paramore albo gwiazdy ze sagi Zmierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia7 :**** 14.01.10, 22:17 Premierę "Zaćmienia" obejrzę z przyjaciółmi i na pewno obejrzę wcześniej poprzednie części ))) Ja bym chciała żeby do polski przyjechali Jonas Brothers chciałabym ich zobaczyć na żywo )) Odpowiedz Link Zgłoś
kleodiq Re: Kotek ma do Was dwa pytania :) 14.01.10, 22:24 1. zaćmienia napewno nie opuszcze<br /> 2. Boysband There for Tomorrow Odpowiedz Link Zgłoś
bells002 Re: Kotek ma do Was dwa pytania :) 14.01.10, 22:31 a wiec Kotku to moje odpowiedzi pytanie nr, 1 na premiere Zaćmienia ide cala grupa przyjaciół , wszyscy kochamy te ksiażki filmy , i idziemy na premiere pytanie nr. 2 oh to dość trudne pytanie bo wiadomo że najlepsze gwiazdy nie przyjada ale zaprosiłabym nie wiem , chyba KE$He ale o nie możliwee ;/ niestetyy ubolewamm Odpowiedz Link Zgłoś
karr_x3 : P 14.01.10, 22:35 1 . Idę na to sama . Nie lubię kiedy ktoś ze znajomych mnie rozprasza . : P 2. Jeżeli chodzi o gwiazdę to może Justin Bieber . < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
moonchild Re: Kotek ma do Was dwa pytania :) 14.01.10, 22:41 1. No juz prawie zaplanowane ^^ Beziemy robic to samo co na premiere New Moon. Najpierw poprzednie czesci ogladnac w domu (jesli bedzie seans to w kinie) i potem Eclipse xD Bd fajnie z cala paczka. 2. Napewno nie jakas glupia srajli Miley ani jakies inne gwiazdki disneya. Ja chcialabym paramore albo green day. Muse tez mogliby przyjechac Odpowiedz Link Zgłoś
hape Re: Kotek ma do Was dwa pytania :) 14.01.10, 23:22 Zaćmienie zapewne z przyjaciółką w kinie. A co do kocertu: Green Day i jestem w niebie! Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Kotek ma do Was dwa pytania :) 15.01.10, 00:09 1. ja narazie o tym nie myślę, jeszcze sporo czasu. ale pewnie z moją przyjaciółką i kilkoma koleżankami będziemy napalać się na jacoba w kinie. : 3 2. ja marzę o koncercie panny ashley tisdale w polsce, ale ona ma pewnie napięty grafik. jednak to moje marzenie. < 3 a jeśli nie panna ashley to the kooks. no i szkoda że the beatlesów się już nie ściągnie do polski . :c Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Kotek ma do Was dwa pytania :) 15.01.10, 00:20 1. Pójdziemy z przyjaciółkami do kina 2. PARAMORE, Within Temptation i Muse Chciałabym również poznać osobiście Blake Lively ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
tarwani Re: Kotek ma do Was dwa pytania :) 15.01.10, 01:45 1.Ide ze znajomymi 2.Christopher Drew <33 Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: Kotek ma do Was dwa pytania :) 15.01.10, 07:13 1)ze znajomymi 2)Bleck eyed peas a no i kotku chciałabym abys zrobil cos z tym ze inni usuwają czyjes fora (najlepiej jakbys sam usuwal np.co miesiac ) Odpowiedz Link Zgłoś
doma12102 Re: Kotek ma do Was dwa pytania :) 15.01.10, 07:24 miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley a co do Zaćmienia pójde pewnie ze znajomymi ale musze isć nie byłam na ksieżyc w nowiu a tak chciałam pójsc moze jeszcze można ale na neta wpószczą wiec mozna w necie ale na zaćmienie pójde do kina i przed świtem też!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patii12 Re: Kotek ma do Was dwa pytania :) 15.01.10, 08:19 z zespołów to paramore >33333333. Odpowiedz Link Zgłoś
gusia156 Re: Kotek ma do Was dwa pytania :) 15.01.10, 08:28 1. Na Zaćmienie wybiorę się napewno ze znajomymi. 2. Co do zespołu jaki bym chciała zobaczyć w Polsce to zdecydowanie 30 seconds to mars. Są świetni i na koncert z chęcią bym się wybrała. Odpowiedz Link Zgłoś
300flowers ;) 15.01.10, 09:29 1. Planuje wybrać się do kina z przyjaciółką. 2. Chciałabym zobaczyć na żywo Linkin Park. Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: ;) 15.01.10, 09:43 na premiere Zaćmienia planuje wybrać sie tak samo jak na New Moon i Zmierzch .. z całą paczką . ok 7 osób a jesli chodzi o to drugie pytanie . to moze .. Avril Lavigne ? tak , byloby super Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: Kotek ma do Was dwa pytania :) 15.01.10, 09:47 Na "Zaćmienie" wybieram się razem razem z siostrą i pewnie dołączy się jeszcze do nas moja kumpela A co do drugiego pytania... Skoro Miley odpada(a byłoby cudownie gdyby przyjechała), to chciałabym usłyszeć na żywo zespół Paramore lub może Ashley Tisdale. Z pewnością poszłabym na ich koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ ^ ^ 15.01.10, 10:31 1 . Raczej obejrze na komputerze , jak zawsze . : D 2 . Oczywiście Justina Biebera . Najlepiej do świętokrzyskiego . : ) Odpowiedz Link Zgłoś
shugo_chara_15 Re: Kotek ma do Was dwa pytania :) 15.01.10, 10:46 Na zaćmienie pewnie pójde z moją przyjaciółką bo ona uwielbia sage... A kogo bym chciała zobaczyć w Polsce ? PARAMORE, VERONICAS albo LINKIN PARK ! pozdrawiam kotku ;p Odpowiedz Link Zgłoś
merlimon31 Re: Kotek ma do Was dwa pytania :) 15.01.10, 10:51 1.Z przyjaciółką w kinie. 2.Nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś