• daphnus Re: Nirvana . 20.05.10, 15:52
      Smells Like Teen Spirit, Rape Me <3333
    • devaney Re: Nirvana. 20.05.10, 17:06
      Też bardzo lubię ten zespółsmile Moje ulubione piosenki to Heart Shaped Box,Lake of
      Fire,Rape Me i About a Girl.
    • musztarda Re: Nirvana . 20.05.10, 18:17
      nirvana to mój ulubiony zespół ! najlepszy ze wszystkich. moje ulubione piosenki to rape
      me, smells like teen spirit, where did you sleep last night, something in the way, pennyroyal
      tea, very ape. reszta też jest niesamowicie niesamowita ! ich muzyka jest cudowna.
      a tak przy okazji to widziałyście może parodię smells like teen spirit w wykonaniu weird al
      yankowica ? jeśli nie to gorąco polecam. gdy pierwszy raz to zobaczyłam, to autentycznie
      się poryczałam ze śmiechu. coś fantastycznego
    • idiotka_ Re: Nirvana . 20.05.10, 19:03
      fallen_angelxx - albo się przypadkiem pomyliłaś, albo nie jesteś tak ich wielką
      fanką za jaką się uważasz bo pisze się Kurt a nie Curt.

musztarda - kiedyś to widziałam i szczerze mówiąc nic mnie tak bardzo nie
      rozśmieszyło, ale pomysł mieli ciekawy.
    • music11 Re: Nirvana . 20.05.10, 19:30
      Kobieto z menopałzą poprostu weź i sprawdź czy był taki watek a nie zasmiecach kotka
      podobnymi tematami... ;p
      • shantii Re: Nirvana . 20.05.10, 19:34
        chyba menopauza czubku xDD. ;****.serce
    • slodkiporanek Re: Nirvana . 20.05.10, 19:52
      Lubię ten zespół, ich muzyke. Moje ulubione to standardowo ; smells like teen
      spirit i rape me.
      A i jeszcze drain you i polly
    • mm77 Droga idiotko! 20.05.10, 19:53
      1. Kurt się nie zabił.
      2. Muzyka jest ok.
      • violet_ Re: Droga idiotko! 23.05.10, 11:53
        zabił się. NIESTETY zabił się. zawsze znajdą się fani teorii spiskowych... : )

https://img109.imageshack.us/img109/3553/tumblrl2ix26vget1qbmv77.jpg
    • hejlajzy Re: Nirvana . 20.05.10, 20:02
      Nirvana! No więc: Smells like teen spirit i Polly są najlepsze.
      • vhyf_ Re: Nirvana . 20.05.10, 20:11
        nie będę tu udawała wielkiej fanki, praktycznie wiem tyle , że Kurt się zabił (chyba? ) : o
        i bardzo lubię smells like teen spirt.
    • tarja_jean Re: Nirvana . 23.05.10, 11:57
      Też lubie ich piosenki m.in. rape me, smells like teen spirit, come as you aresmile
    • pati123153 Re: Nirvana . 23.05.10, 12:01
      Nie słycham .
    • marsjanka115 kurcze.. 23.05.10, 12:23
      szkoda jak nie wiem taki talent miał uncertain
    • natzal Re: Nirvana . 23.05.10, 12:47
      Czasami słucham ;3
      Jest całkiem spoko xDD
    • kasiaczkowata Re: Nirvana . 29.05.10, 19:05
      Nirvana to mój ulubiony zespół.
      Ich piosenki mają w sobie coś tak niesamowicie autentycznego, że przy niektórych chce
      mi się płakać, przy innych coś rozwalić. Mają taką energię, taki bunt, taką prawdziwość...
      Ile ja bym dała, żeby Nirvana nadal istniała, albo, żeby urodzić się jakieś dwadzieścia lat
      wcześniej, po to, by móc iść na ich koncert, żyć wtedy, kiedy Nirvana była w rozkwicie,
      przeżywała swoją świetność. Pewnie gdyby Kurt żył nagraliby jeszcze wiele wspaniałych
      kawałków...
      Ale Kurt i w ogóle Nirvana żyją cały czas, bo widać, że cały czas są fani, którzy mają ją w
      sercach i nie dadzą o niej zapomnieć. Cieszy mnie to, bo to jest naprawdę legendarny
      zespół. Niesamowity zespół.
      • in_bloom Re: Nirvana . 23.08.10, 17:21
        kasiaczkowata napisał(a):

> Nirvana to mój ulubiony zespół.
        > Ich piosenki mają w sobie coś tak niesamowicie autentycznego, że przy niektóryc
        > h chce
        > mi się płakać, przy innych coś rozwalić. Mają taką energię, taki bunt, taką pra
        > wdziwość...
        > Ile ja bym dała, żeby Nirvana nadal istniała, albo, żeby urodzić się jakieś dwa
        > dzieścia lat
        > wcześniej, po to, by móc iść na ich koncert, żyć wtedy, kiedy Nirvana była w ro
        > zkwicie,
        > przeżywała swoją świetność. Pewnie gdyby Kurt żył nagraliby jeszcze wiele wspan
        > iałych
        > kawałków...
        > Ale Kurt i w ogóle Nirvana żyją cały czas, bo widać, że cały czas są fani, któr
        > zy mają ją w
        > sercach i nie dadzą o niej zapomnieć. Cieszy mnie to, bo to jest naprawdę legen
        > darny
        > zespół. Niesamowity zespół.

jak pięknie napisane.
        powiem ci coś droga Kasiaczkowata
        zgadzam sie z każdym słowem/zdaniem zawartym w twojej wzruszającej wypowiedzi.
        pozdrawiam.
    • trufla Re: Nirvana . 29.05.10, 19:10
      Ja lubię "Lithium" i "Smells like spirit"...

I'm so ugly
      But that's ok, 'cause so are you
    • scarletrose Re: Nirvana . 29.05.10, 19:31
      Nirvana znajduje się w trójce moich ukochanych zespołów, choć zaczęłam słuchać
      ich "na poważnie" dosyć niedawno. I, co zdarza się naprawdę, ale to cholernie
      rzadko, potrafią mnie wzruszyć (dokładniej utworem Something in the way).
      Trudno mi wskazać ulubioną piosenkę, bo wszystko zależy od aktualnego humoru.
    • marsjanka115 Re: Nirvana . 29.05.10, 19:35
      najbardziej to lubię "rape me " X3333
      • kasiaczkowata Re: Nirvana . 29.05.10, 22:00
        A ja: "You Know You're Right", "Lithium", "In Bloom", "Heart Shaped Box", "Serve the
        Servants", "Come As You Are", "About a Girl", "Something in the way", "Territorial
        Pissings" (niby taki zwykły wrzask w tej piosence, ale ile w niej jest emocji! aż mnie
        dreszcze przechodzą, jak tego słucham), "Something In The Way", "Drain
        You", "School", "Smells Like Teen Spirit" i jeszcze piękne covery "Where Did You Sleep
        Last Night" i "Lake of Fire".
        Dobra, kończe, bo zaraz wszystkie wypisze ;p.
        • julii Re: Nirvana . 29.05.10, 22:33
          .słucham nirvany

a ulubionej piosenki nie potrafię wybrać każda jest na swój sposób wyjątkowa
          ; x
    • heavy_metal Re: Nirvana . 10.06.10, 17:11
      Teen Spirit, Rape me (hehe) , Lithium , Come As You Are, In Bloom, Polly,Lounge
      Act i wiele innych zaje*istych kawałków [*]
      • hepsio Re: Nirvana . 10.06.10, 17:21
        lithium, school, in bloom, come as you are ! i jeszcze wiele innych.
        kocham ten zespół.
        ` damy Ci lady gagę, za to zwróć nam kurta cobaina `.
    • rockville. Re: Nirvana . 10.06.10, 17:28
      uwielbiam, moje ulubione piosenki to: oczywiście smells like teen spirit, dumb,
      in bloom, breed, something in the way, rape me, lake of fire, all apologies i
      polly. ;3
    • czekoladka Re: Nirvana . 10.06.10, 21:03
      Uwielbiam muzykę Nirvany! wink
    • anne05 Re: Nirvana . 27.06.10, 15:00
      Nie słucham, osobiście wolę Pearl Jam, chociaż muszę przyznać, że królem grunge
      bezapelacyjnie jest Nirvana. Mam do tego zespołu wielki szacunek, tak samo jak Kurta, bo
      dla mnie był niesamowicie mądrym i utalentowanym człowiekiem.
      • ola09 Re: Nirvana . 27.06.10, 18:40
        anne05 napisał(a):

> Nie słucham, osobiście wolę Pearl Jam, chociaż muszę przyznać, że królem grunge
        >
        > bezapelacyjnie jest Nirvana. Mam do tego zespołu wielki szacunek, tak samo jak
        > Kurta, bo
        > dla mnie był niesamowicie mądrym i utalentowanym człowiekiem.
        o Pearl Jam też jest zajebistybig_grin
        nawet słyszałam że będzie na Heineken Opener 2010 w PLsmile
        • anne05 Re: Nirvana . 27.06.10, 19:20
          Tak, wiem. Pearl Jam to mój ulubiony zespół, niestety nie będę mogła tam być. cryingcryingcryingcrying
          Niedługo jadę do Anglii, więc termin jest mi nie na rękę. <ryczę> cryingcryingcryingcryingcryingcrying
          • ola09 Re: Nirvana . 27.06.10, 19:29
            mnie też nie będzie na koncerciepiwo
            mój tata nie chcę jechać a mnie by nie puścił samej na klika dniuncertain
            pozostaje nam tylko ryczećcry
    • piimpkowaa. Re: Nirvana . 27.06.10, 18:46
      aaa. ! kocham , kocham , kocham . ! < 33
      moja ulubiona to rape me . < 33.
      • marsjanka115 Re: Nirvana . 28.07.10, 12:14
        nie jednak zmieniam moja ulubiona to Come as you are i lithium awww nie no
        nie wiem wszystkie kocham ^_^

serceserceserceserceserceserceserce
    • coker Re: Nirvana . 28.07.10, 16:30
      Nirvana to był jeden z najwspanialszych zespołów jakie kiedykolwiek znałam.
      Mieli talent, pasje i wspaniałą muzykę. Osobiście uwilbiam "Smells Like Teen
      Spirit", "Coma As You Are" i "Polly". Ten zespół nigdy nie będzie zapomniany.
      • thewildone Re: Nirvana . 22.08.10, 22:01
        Widzę, że wysyp fanów Nirvany na kocie. Yaaay.
        Uwielbiam ten zespół już od ponad dwóch lat i nie sądzę, żebym kiedykolwiek
        przestała. Te riffy, te ironiczne teksty, ten nieco psychodeliczny głos Kurta.
        Przeszła mi już na ich punkcie ta obsesja, którą miałam w piątej klasie
        podstawówki (chyba to znacie... każda rozmowa kończyła się na Nirvanie ;p), z
        czasem zaczęłam mniej o nich mówić, ale coraz bardziej rozumiałam ich teksty.
        Moja ulubiona piosenka to zdecydowanie Rape Me, były takie czasy, gdy
        potrafiłam słuchać jej godzinami. Uwielbiam też Sappy, Love Buzz,
        Turnaround i Lithium.
        Lubię też słuchać całej płyty MTV Unplugged, szczególnie covera piosenki Bowiego
        - The Man Who Sold The World (jest to jedyny utwór Bowiego, który wydaje
        mi się gorszy w oryginalnej wersji niż w coverach). Ostatnio zaczęłam słuchać
        wielu niewydanych piosenek - Marygold to cudowny utwór. ^^
    • po_prostu_magda Re: Nirvana . 29.07.10, 22:10
      Kocham nirvane . po prostu najlepszy zespół jaki może być !
      moje piosenki ulubione to rape me , smells like teen spirit , heart shaped box
      , like of fire , come as you are , something in the way , breed , son of a gun .
      big_grin
    • ixlovextwilight Re: Nirvana . 29.07.10, 22:16
      ja także uwielbiam Nirvane. i też mi smutno z powodu Kurta..

ulubiona piosenka? oczywiście, że `rape me ; )

pozdrawiam : )
    • 2468 Re: Nirvana . 31.07.10, 19:15
      Bardzo lubię ale słucham od niedawna więc ulubionej piosenki jeszcze nie mam. A właśnie
      słucham piosenki ''Come as you are'' wink
      • toffika Re: Nirvana . !!!!!!! 01.08.10, 23:33
        TAk kocham ten zespół choć słucham go od niedawnabig_grin

Come as you are. Smells like teen spirit . Polly. serce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka