paula432 Re: Nikki Reed. 14.06.10, 17:51 Uwielbiam trzynastke i Nikki również. Jest świetną i utalentowaną aktorką. Odpowiedz Link Zgłoś
nicely Re: Nikki Reed jak Kate Winslet. 15.06.10, 22:14 Są bardzo podobne, też to zauważyliście? Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Nikki Reed jak Kate Winslet. 15.06.10, 22:24 powiem krótko, bo nie che mi się wypisywać samych superlatyw na jej temat ;p uwielbiam ją! sama nie wiem za co, jakoś przyszło i po prostu jest ;p Nikki <333 Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Nikki Reed jak Kate Winslet. 15.06.10, 22:26 I powiem jeszcze, że ona dla mnie jest taka swojska i być może własnie dlatego tak bardzo ją ubóstwiam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
robstenkochanie Re: Nikki Reed. 27.11.10, 19:41 rock_twilight napisał(a): > Dobra, kolejny wątek. xP > > Więc... > co myślicie o Nikki Reed? Lubicie ją? > Uważacie, że ma talent? > > Ja myślę, że ma to coś. ; ) > > Ciekawi mnie jej historia - 'opisana' w filmie Trzynastka - bo sama napi > sała scenariusz do niego, na podstawie własnych przeżyć. > > A wy oglądaliście ten film? Podobał Wam się? > > Pozdro. ;-* Ja trzynastkę oglądałam parę razy i osobiście uważam że film jest świetny a Nikki jako jedna z głównych bohaterek zagrała świetnie i bardzo przekonująco. Odpowiedz Link Zgłoś
mia. Re: Nikki Reed. 27.11.10, 19:48 oglądałam 13. grała jak grała, ale nie lubię tego filmu ze względu na tematykę. a Nikki mnie nie interesuje. poniekąd ją lubiłam, ale po TCA09 przestałam. Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: Nikki Reed. 28.11.10, 16:45 uwielbiam trzynastkę, a ona jest fajną aktorką Odpowiedz Link Zgłoś
karolina1997 Re: Nikki Reed. 04.12.10, 11:04 ona jest fantastyczna! podobała mi się w każdym filmie który z nią oglądałam (włącznie z TRZYNASTKĄ) Odpowiedz Link Zgłoś
asia.xx Re: Nikki Reed. 05.12.10, 18:01 Nie wiem co ale tez mysle ze ma to 'cos' ;D Lool umie grac poprostu bardzoo ja lubie ale nie wiem czemu Odpowiedz Link Zgłoś
elenadamon Re: Nikki Reed. 14.12.10, 17:16 ja uważam, że jest świetną aktorką- nie mówię tak, bo ją lubię. naprawdę potrafi grać. co do filmu to planuję go obejrzeć!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Nikki Reed. 20.01.11, 15:13 Nikki Reed - jest zajebista , widziałam z nią kilka filmów , gra świetnie , wydaje się też miłą osobą , jest ładna ma fajne ciuchy , przede wszystkim ma talent , jest moją idolką Odpowiedz Link Zgłoś
hopeandsmile Re: Nikki Reed. 13.03.11, 08:45 Widziałam 'Trzynastkę' i uważam że to naprawdę dobry film. Nikki jest bardzo ładną i utalentowaną kobietą, życzę jej powodzenia. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
weard_girl nikki ; * 13.03.11, 10:23 uwielbiam ją <3 jest niesamowita. śliczna, utalentowana. widziałam ją w kilku filmach. jest jedną z moich aktorek ; * Odpowiedz Link Zgłoś
weard_girl kurdę, połknęłam jeden wyraz: 13.03.11, 10:25 tam miało być napisane: jest jedną z moich ulubionych aktorek ; * Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 ; d 13.03.11, 10:29 Ogólnie za nią nie przepadam, ale podobała mi się jak zagrała w 13 . Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: ; d 13.03.11, 10:39 Jest fajna i śliczna. Podobało mi się jak grała w Zmierzchu i sagach xd Odpowiedz Link Zgłoś
desert_flower Re: Nikki Reed. 13.03.11, 10:56 Tak lubię ją . A "Trzynastkę" oglądałam. Ciekawy film . Dla zbuntowanych nastolatek ; x. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2710 Re: Nikki Reed. 13.03.11, 11:48 O filmie opowiadała mi koleżanka. Nie wiem co o niej sądzić. Odpowiedz Link Zgłoś
nataluuuunia369 Re: Nikki Reed. 19.03.11, 17:35 Nikki jest spoko odlądałam film niezły jest i faktycznie ma "to coś" Odpowiedz Link Zgłoś
lola9217 Re: Nikki Reed. 22.03.11, 10:07 Wspominacie tu tylko o filmach "Zmierzch" i "Trzynastka", a nie wiecie, że Nikki zagrała również w wielu innych filmach. Oczywiście, nie we wszystkich grała główna rolę, ale każda jej postać ma w sobie coś, czczego się szybko nie zapomina lub w ogóle. W filmie "Jej pierwszy raz" grała Mimi, która uwiodła swojego ojczyma. Banalne ? Nie sądzę. Ten film, spodobał mi się, bo historia jest inna. Nie jest oklepany, co działa na plus. Kolejnym filmem wartym polecenia jest "Śmiertelne zauroczenie". Zagrała w nim Shay- dziewczynę, w której zakochuje się główny bohater. W rzeczywistości Shay, jest zupełnie kimś innym, niż sądzi Jordan(główny bohater). Shay tuwikłana jest w niebezpieczny romans z niebezpiecznym typem. Polecam również inne filmy z Nikki Reed. Według mnie zarówno "Jej pierwszy raz" czy "Śmiertelne Zauroczenie" jest dużo lepsze od "Zmierzchu"... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Nikki Reed. 22.03.11, 10:53 Nie oglądałam filmu ., Myślę, że jest dobrą aktorką lepszą do Kristen. Gazety mało o niej piszą, a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Nikki Reed. 22.03.11, 20:03 Kojarzę ja tylko z roli porażająco pięknej Rosalie Hale ^^ Zdecydowanie wolę Ashley, ale sądzę że Nikki też ma talent, szkoda że jest o niej dość cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
mayo14 Re: Nikki Reed. 09.06.11, 18:44 Lubię tę aktorkę ma to coś w sobie a przyszłość ma jeszcze przed sobą, filmem "Trzynastka" zrobiła na mnie duże wrażenie... Odpowiedz Link Zgłoś
daisyw Re: Nikki Reed. 17.06.11, 12:40 Obojętna mi. Chociaż Rose gra bardzo fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
domciaxdnika Re: Nikki Reed. 20.06.11, 12:28 ja ją bardzo lubię i sądzę że naprawdę ma wielki talent i ma to coś a filmu jeszcze nie oglądałam Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Nikki Reed. 29.08.11, 14:17 Już tu pisze chyba 5 raz , ale co tam . Chce wam polecić film Jej pierwszy raz jest bardzo dobry , podobnie jak bardziej znana trzynastka na podstawie jej przeżyć , jednak warto dodać ze z tymi przeżyciami to chodzi o Tracy , jednak Nikki Reed zagrała Evie , ponieważ reżyserka filmu Cathrine Hardwicke uznała ze rola Tracy była by dla Nikki zbyt dużym przeżyciem . Potem Nikki zagrała w dwóch innych filmach Hardwicke Królowie Dogtown i Zmierzch . Także jeśli ktoś widział trzynastka i przypatrzy się postaci Tracy , to widzi ile Nikki przeszła . Poza tym Nikki jest bardzo utalentowana , napisała scenariusz do trzynastki, fajnie gra , robi ładne zdjęcia i z tego co wiem nakręciła teledysk . Niedługo bierze ślub , fajnie ze jej się układa . To moja ulubiona aktorka Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Nikki Reed. 29.08.11, 14:51 Nie oglądałam trzynastki niestety ale lubię Nikki. Po roli w Zmierzchu stwierdziłam że jest super aktorką. Odpowiedz Link Zgłoś