Dodaj do ulubionych

sylwestrowy offtop. ;33 2

• violet_ persepolis. 06.03.10, 12:37
      oglądała któraś? stwierdziłam, że jestem zakochana zarówno w całym filmie, jak i w
      animacji. piękno w najczystszej postaci. <3

https://whatsontv.co.uk/blogs/movietalk/files/2008/08/persepolis.jpg
      • dream_ Re: persepolis. 06.03.10, 13:02
        @zigu, ja też się dziwię. i dziękuję, że tęskniłaś < 3

@violeciq, to czemu idziesz na 3D, skoro nie lubisz ? ; *
        • lovebug aua mój łeb. 06.03.10, 13:10
          • hellokiciara Re: aua mój łeb. 06.03.10, 13:37
            ; d , Weś co na głowę ; D
            . Brudasy PE ES to stronka poszkole.pl

Noim com posłuchacie się panny . Hellokiciary ?

< suodkie oczka >
          • zigii mój też, aua. 06.03.10, 13:37
            • lady_cat mój boli od namiaru nauki . 06.03.10, 14:22
              i wczoraj jeszcze dostałam pałę . ; /

yy, a facetka do mnie : i z czego się tak cieszysz . ? = dd
              • lovebug umiem 4 tematy na 6 z biologii. 06.03.10, 15:50
                zaraz znowu się będę uczyć.
                NIENAWIDZĘ UKŁADU NERWOWEGO FAK JU !
                • zigii Re: umiem 4 tematy na 6 z biologii. 06.03.10, 16:36
                  układ nerkowy, ależ to fascynujące! <3

nie licząc tego, że możliwe, iż ktoś z nas pójdzie na medycynę, przyda nam się
                  to? ależ tak. urodzę bachorka i będę mu opowiadać o układzie norkowym, o!
                  • zigii przyrooodaaaahhahahah. <3 06.03.10, 16:38
                    i ja muszę się uczyć. w poniedziałek mam sprawdzian z przyrody, kręgowce,
                    bezkręgowce, ssaki, płazy, gady, ryby, ptaki.
                    i co mnie obchodzi, że pióro ptaka ma dudkę?

słit. <3
                    • lady_cat Re: przyrooodaaaahhahahah. <3 06.03.10, 18:35
                      też nienawidzę takich tematów . ; x

fizyka, chemia, większa częśc biologi i geografi - w niczym nam się nie przydadzą .
                      jedynie w pomniejszaniu wolnego czasu. ; c
                      ale ja dziś daję sobie na luz . mam nauzycieli gdzieś daleko, że heej ! x d.
                      • dream_ Re: przyrooodaaaahhahahah. <3 06.03.10, 20:26
                        W najbliższym czasie będę miała klasówkę z przyrody.
                        X__x

Aj Hejt It ! !devil
                        • dream_ Mało tu piszemy, nie ? < 33 06.03.10, 20:30
                          • dream_ Ale jest mi megaaa zimnoo ! ! ; ( 06.03.10, 20:31
                            • dream_ Jest ktoś ? < 3 06.03.10, 20:32
                              • dream_ Ygh.. 06.03.10, 20:37
                                Musi któraś być, no ! !
                                Powiedzcie, że jesteście !

< 33

• meryll fuck.. xd 06.03.10, 20:33
                          Nasz offtop niedługo spadnie na samo dno pierwszej strony... : c

Ja bedę miała karktówkę z matematyki.. !
                          Ale nie rozumiem dlaczego w łiiiiiiiiiikend poruszyłyście temat szkoły. c ;
                          • meryll mi jest zimno... 06.03.10, 20:38
                            ...boli mnie głowa zaraz zwymiotuje dzisiejszy obiad... Chce mi się płakac,łzawią mi oczy... Fajnie co nie ? A jutro przyjmuje w domu znajomych... Po prostu żyć nie umierac.. -.- Wiem, mam problem... ;x Też się cieszę...
                            • meryll Re: mi jest zimno... 06.03.10, 20:39
                              Dream_ ja jestem. xdd
                          • dream_ Ohhh. 06.03.10, 20:43
                            Meryll < 33

Jak miło.
                            Dziękuję, że jesteś. kiss
                            Też nie rozumiem czemu w łikend został poruszony temat szkoły, no ale ; pp

Mam do Ciebie pytanie Meryll.
                            Ile Ty masz lat ?
                            To pytanie nie daje mi spać po nocach x qq
                            • dream_ Eeej. jesteś ? ; [ 06.03.10, 21:16
                            • zigii jaahahaahah jesteeeeeeeeem! :D 06.03.10, 22:48
                              • meryll a mnie nie ma. xD 07.03.10, 08:51
                                Dream_, ja mam 13 lateek. ;D Tylko dlaczego Cię to tak dręczy? x-DD
                                • violet_ a mnie nie ma. xD 07.03.10, 08:59
                                  wścibstwo się szerzy wśród polskiej młodzieży.

ktośtam napisał, czemu idę na trzyde, skoro nie lubię. odpowiedź: bo tak. hahahahahaha.
                                  w moim kinie nie ma normalnej alicji, więc jestem skazana na trzyde. film mnie nie powalił,
                                  szczerze mówiąc, ale to pewnie przez dubbing. faken sziten, następnym razem pójdę na
                                  napisy. małgorzata kożuchowska podkładała głos anne hathaway, okropność. alicja
                                  mówiła jak ola ziemińska z na wspólnej. hahahahahahaha. a johnny depp miał głos jak
                                  marszal ze słonecznej sonny. straszne. a obok mnie siedział jakiś szczyl, który miał katar i
                                  przed dwie godziny żarł popcorn, żarł coś czego nie zidentyfikowałam, smarkał, stękał,
                                  sapał i doprowadzał mnie do opętania. miło było.
                                  • meryll Re: a mnie nie ma. xD 07.03.10, 09:03
                                    jak byłam na Avatarze to taki gość na mnie na smarkał... Fajniie...-,-'
                                    • violet_ a mnie nie ma. xD 07.03.10, 09:07
                                      szczęściara. życie nie jest sprawiedliwe. na Ciebie smarkają, a moje życie jest pasmem
                                      niepowodzeń.
                                      • dream_ Re: a mnie nie ma. xD 07.03.10, 10:34
                                        @violet, ja pytałam. Szczerze współczuję seansu < 3
                                        @zigu, mnie już nie było ; 3
                                        @meryll, sama nie wiem czemu, po prostu nie mogłam tego rozszyfrować i była
                                        ciekawa ; q
                                        • zigii Re: a mnie nie ma. xD 07.03.10, 10:52
                                          kiedy ja byłam na avatarze też było miło. byłam skazana na napisy w trzyde.
                                          urocze. nie wiedziałam w co się patrzeć: bijącego się na'vi czy podpisy 'aaaaaa,
                                          puść mnie zdrajco!'. jakiś koleś przede mną smarkał i podnosił ręce do góry, a
                                          dziecko wyżej kopało mój fotel. jak ja kocham małe dzieci. <3 w dodatku było mi
                                          dane przemycać frytki z kejefsi, hahahahahahahha, czego skutkiem była
                                          otłuszczona torba. <3
                                          najlepsiejszy jednak był koniec seansu: napisy końcowe i 'i see you' leony
                                          lewis. jakże suodko było wreszcie wyjść, ale nie. nie ma tak dobrze. ktoś rzucił
                                          okulary i zaczął piszczeć czujnik, więc musieliśmy czekać. czekać. czekać.
                                          czekać. czekać, aż ktoś po okulary pójdzie.

drastyczna historia, prawda?
                                          • dream_ Re: a mnie nie ma. xD 07.03.10, 11:39
                                            Zigu, faktycznie drastyczna historia. < 3

Ja na razie mykam odrobić lekcje na jutro, baj < 33
                                            • meryll Re: a mnie nie ma. xD 07.03.10, 11:50
                                              @ Dream_, E tam... Ja odrobię lekcję wieczoreem. ;D Tylko przyjdz potem. xd
                                              @ Zigii miałam podobnie i tez byłam w trzy de... Tylko ,że ja jeszcze byłam
                                              obsypywana popcornem i cała zasmarkana prze jakiegoś gościa..-.-' Nie mogłam się
                                              doczekac kiedy stamtąd wyjdę... Oh jak słiit. <#
                                          • elliot zigii 07.03.10, 11:46
                                            ty przynajmniej miałaś w 3D ;/
                                            a to na avatara mogą wchodzić małe dzieci?

a poza tym cjeść wszystkim;p
                                            • meryll Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 11:54
                                              Czeeeeść Elliot. ;p
                                              • miqusia Re: Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 11:57
                                                Hejcia kociaki : *
                                                Widzę, że dobijacie już do 4999 ;333
                                                • meryll Re: Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 12:03
                                                  Hej Miq. ; )
                                                  Dobijamy tylko mało ludków przychodzi... ; c
                                                  • miqusia Re: Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 12:06
                                                    No, bo juuuuż nudno na kocie jest i wgl. : c
                                              • elliot Re: Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 12:07
                                                cześćć Meryll ;d
                                                a tak a propos o czym wy tu gadacie bo jak zwykle nie jestem zorientowana ;//
                                                • miqusia Re: Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 12:14
                                                  Nikt nie jest zorientowany. Piszesz co chcesz, najczęściej coś głupiego jak
                                                  cholera.
                                                  A potem osóbki wybierają sobie czy mają w to gówno leźć dalej czy samemu napisać
                                                  coś głupiego.
                                                • meryll Re: Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 12:16
                                                  Wydaje mi się,że kot 'schodzi nas psy...'Może mi się wydaje, nikt nie
                                                  jest przecież doskonały... Miałam kiedyś konto, teraz obchodzi 5 miesiąc
                                                  istnienia.Niestety na nie nie wchodze, bo kilka dziewcząt założyło sobie z taką
                                                  sama nazwą.. Ale to nie oto chodzi . ' W tam tych czasach byli inni ludzie...'
                                                  a teraz połowa to pokemony , które mają problem ,bo paznokieć się im
                                                  złamał..-.-'' miłoo... ;x
                                                  • meryll Re: Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 12:17
                                                    Piszesz najczęściej ' czeeść. Byłam tu i tu. ' I wątek się zaczyna nowy..
                                                  • miqusia Re: Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 12:19
                                                    No fakt. Odczuwam nawet tęsknotę za gośćmi na forum. Pamiętacie pewną
                                                    dziewczynę, która opowiadała swoje przeżycia seksualne? Wtedy było zajebiście,
                                                    nie to co teraz.
                                                    Dawny kotek to dobry kotek. I nie mówcie, że czasy zmieniają się na lepsze.

Gadam jak stara dupa, a nie mam nawet lat trzynastu.
                                                  • meryll Re: Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 12:23
                                                    @Miqu, mi właśnie dzisiaj dobiła trzynastka...
                                                    Pamiętam ją. Ona nazywała się ' sexy' czy coś takiego, przynajmniej ja tą
                                                    kojarzę,ale może myślimy o dwóch innych osobach? c ;

• miqusia Re: Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 12:27
                                                    Masz dziś urodziny? prezentsantashockkwiatpiwobrawosercekiss
                                                  • elliot Re: Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 12:31
                                                    na kotku jestem stosunkowo długo tyle, że na forum piszę dość krócej, ale mniejsza.
                                                    zgadzam się, że niektórzy ludzie na kotku sprawiają, że ten portal schodzi na
                                                    psy, ale przynajmniej są ludzie na poziomie //

a najbardziej tęsknię za czasami gdy dzieci neo i PoKeMoNy nie zakładały wątków
                                                    typu `SieMcIaaaa cio tiam?? U mNiWE jest MiLEyyy CyRuS`
                                                  • meryll Re: Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 12:40
                                                    @ Miq. Tak, mam. Nie wiem czy mam płakać czy się śmiać... ? Człowiek się
                                                    starzeje z każdym dniem. Jedak trzeba korzystać z życia... Każdą wolną chwilę w
                                                    jakiś pożyteczny sposób trzeba zmienić tak ,aby była najlepszym dniem twojego
                                                    życia. Ja również gadam jak stara babcia.Ale takie życie..
                                                    @Elliot , ja także tęsknie czasami za tymi pokemonami z których można było się
                                                    pośmiać. Ale też pojeździć po nich. big_grin Zauważyłyście , że na kocie są coraz to
                                                    poważniejsze wątki? Np. o Bogu ?
                                                  • miqusia Re: Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 12:43
                                                    Te o Bogu złe nie są. Mnie bardziej boli seria konkursów...
                                                  • meryll Re: Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 12:45
                                                    No o Bogu to tako. Bo dla mnie na takim forum nie powinno poruszać się spraw
                                                    wiary, czyż nie ? Każdy wierzy w co wierzy.

Te konkursy są coraz to bardziej żałosne..-.-''
                                                  • miqusia Re: Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 12:49
                                                    Ale niektóre wątki na temat Boga były dość ciekawe. Każdy wierzy w co wierzy,
                                                    niektórzy wcale. Ich sprawa, ale to tak samo jak z muzyką. Pogadać o tym zawsze
                                                    można mimo różnych gustów. ;33

Konkursy to najgorsze zuo. I wgl. nie ma się gdzie wypowiadać. Piszę dziennie
                                                    może ze dwa razy, prócz offtopu.
                                                  • zigii Meryll! 07.03.10, 12:54
                                                    Dziś Twoje urodzinki! Wszystkiego najlepsiejszego! Powodzenia w nauce, miłości,
                                                    zdrowiu. Spełnienia marzeń i ogólnie wszystkiego co najlepsze dla Ciebie. <333

STO LAT STO LAT NIE RZYJE RZYJE NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!111 STO LAT STO
                                                    LAT NIE RZYJE RZYJE NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 I JESZCZE
                                                    RAZ! JESZCZE RAZ!! NIECH RZYYYYYYYYYYJE RZYJE NAAAAAAAAAAAAAAAAAAM.
                                                    NIEEEEEEEEEEECH RZYYYYYYYYYJEEEEEEEEEEE NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAm, ohoj. <3

moja ortografia. <3
                                                  • miqusia Re: Meryll! 07.03.10, 12:57
                                                    zigu, wpadasz, piszesz jakieś coś i uciekasz. <3
                                                  • elliot Re: Meryll! 07.03.10, 13:01
                                                    ooo, ma ktoś urodzinki? ;p
                                                    najlepszego!!
                                                    a które to już ( jak ściśle tajne, nie musisz odpowiadać ;p)
                                                  • elliot Re: Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 12:50
                                                    konkursy, która gwiazda wygląda lepiej w tym kolorze, ew w jakim kolorze
                                                    gwieździe najlepiej.
                                                    i 432846890432978904289598021309 z kolorami tęczy.
                                                    + gry napisz swoje imię... i tu pada jakaś część ciała np. duży palec u nogi

ale przynajmniej te poważne wątki sprawiają, że kotek nie jest totalnym
                                                    śmietnikiem, łuhu ;p
                                                  • miqusia Re: Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 12:55
                                                    Dokładnie.

Nie ma tu nic ciekawego, to okropne. ALE JEST JEDEN WĄTEK, szukajcie a znajdziecie.
                                                  • meryll Re: Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 12:56
                                                    Jeju,dziewczynki kosiam Was !!!!!!!111111

<33

Dziękuję . ; *
                                                  • meryll Re: Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 12:57
                                                    Ziguus kocham twoją ortografię. < 333
                                                  • zigii Re: Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 12:57
                                                    Odnotowano, że poziom wątków na stronie kotek.pl drastycznie spada. <3
                                                  • meryll Re: Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 13:03
                                                    @Zigii , Ja już to dawno odnotowałam. x D
                                                  • elliot Re: Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 13:04
                                                    na pewno ilość PORZĄDNYCH wątków spada. ;p
                                                    a co to reszty to to możeee //./
                                                  • meryll Re: Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 13:08
                                                    @Elliot , My z Zigiem zanotowałyśmy bardzo duże spadki... xD

I zaraz musze iść ,bo mam imprezkę w domciu. ;*

Później bedę , to coś napiszę. ;*

"To na melanżu,to było na melanżu. . . " sialallalallala. <3
                                                  • zigii Re: Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 13:09
                                                    a ludzie na kotku są poziomem ziroł. <3

jakież to cudne dorastać wśród takich buraczków.
                                                    kiss
                                                  • elliot Re: Jestem hardcorem. ;D 07.03.10, 13:14
                                                    cudne i jakież zabawne ;p
                                                    każda chwila spędzona na kocie sprawia, że tracę w wiarę w ludzi normalnych (ot,
                                                    Miley porywa UFO), ale za to mam ubaw ;p
                                                  • lady_cat omg ! 07.03.10, 15:05
                                                    jak u mnie pada snieg, normalnie .
                                                    ale pieknie jest na dworzu . < 3.

dziś w moim snie byłam w ciąży .
                                                    ha ! i nawet wiem z kim . ; d
                                                  • elliot Re: omg ! 07.03.10, 15:08
                                                    mi się śniła Miley Cyrus i Cody Linley ;/ masakra
                                                    i śniegu nie ma, NA SZCZĘŚCIE.
                                                    a poza tym cześć xd
                                                  • elliot tomb raider 07.03.10, 15:14
                                                    nie ma to jak pomysłowość by nazwać wątek xd (tomb raider//)
                                                    nudzi mi się. kto grał w tomb raidera?
                                                    lepiej nie odpowiadać ;p
                                                  • lady_cat Re: tomb raider 07.03.10, 15:31
                                                    nie specjalizuję się w tomb raider .

na naszym offtopie nie jest już tak cicho .

skończyłam czytać 1 . część świata nocy . < 3
                                                    lepsze od zmierzchu . ; d
                                                  • meryll Re: tomb raider 07.03.10, 17:17
                                                    mi sie śniło,że umarłam i się wszyscy śmiali... =.=
                                                  • meryll nikogo nie ma ? xd 07.03.10, 17:53
                                                  • mileyanddemi Re: nikogo nie ma ? xd 07.03.10, 18:55
                                                    ja jestenm
                                                    nudno......
                                                    nie ma ciekawych wątków ;/
                                                  • prosiak_ Re: nikogo nie ma ? xd 07.03.10, 19:01
                                                    weszłam bo chciałam z kimś popisać ale widzę że nikogo tu nie ma w tej chwili.
                                                    łał, bardzo dużo wypowiedzi dlatego zachciało mi się wejść na ten wątek.
                                                    wejdę później może ktoś zaszczyci mnie swoją obecnością.
                                                    oczywiście jeżeli można wbić na wasz dziki melanż? xD
                                                  • dream_ Uff... heejcia < 3 07.03.10, 19:18
                                                    Jestem.
                                                    Ale zaraz mykam się kąpać.

Łi hi hi hi ! Dzisiaj startuje 11 edycja Tańca z Gwiazdami.
                                                    Jestem tym faktem niemiłosiernie podniecona.
                                                    -. -
                                                    Wciąż drzemie we mnie nadzieja, że poprowadzę 50 edycję.
                                                    To takie ambitne < 3

: sciana :

Pisałyście coś wcześniej o kotku.
                                                    Zgadzam się, że jest tu coraz nudniej.
                                                    No, ale na szczęście jesteście Wy i offtop.
                                                    Oh.jak ja Was kosiam < 33333333333
                                                  • dream_ Jest ktoś ? ? ? ; # 07.03.10, 19:20

• dream_ do Meryll 07.03.10, 19:33
                                                    Przepraszam, że tak późno, ale mnie nie było < 3456789012

Hepi Berzdej Tu Ju ! ! ! ! ! !
                                                    Hepi Berzdej Tu Ju ! ! ! ! ! !
                                                    Hepi Berzdej Dijer Meryll ! ! ! !
                                                    Hepi Berzdej Tu Ju ! ! ! ! ! ! **

serce kwiatprezentsercekwiatprezentprezentprezentprezentprezent

to jest
                                                    tort xdd

specjalnie
                                                    dla Ciebie < 33

**Zigu, ściągnęłam od Ciebie Twoja oRtOGraFjE .
                                                    Tak, wiem, jestem zua etc.
                                                    Możesz mnie pogryźć.
                                                    Ale naprawdę, tak ładniej wygląda < 33
                                                    Jesteś Einsteinem , coś takiego wymyślić < 33
                                                    Bardzo przepraszam, teraz za karę idę się pociąć naleśnikiem crying

• prosiak_ Re: do Meryll 07.03.10, 19:37
                                                    nie chce zakładać drugiego wątku o tym samym bo już dzisiaj dziewczyna
                                                    zakładała więc zapytam tu.
                                                    wiecie może gdzie można kupic atrapę do kolczyka w wardze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka