bezzmian 18.01.10, 14:10 Które możecie słychać naokrągło i nie zudzą wam się!!! ;*** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natuska412 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 14:16 jest kilka : Justin Bieber - where are you now ? Justin Bieber - common denominator . Justin Bieber - first dance . Avril Lavigne - innocence . Avril Lavigne - with you . Avril Lavigne - my happy ending . Paramore - ignorance . Paramore - decode . A fine frezy - almost lover . Odpowiedz Link Zgłoś
mania14 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 14:38 No to tak: "Dead and Gone"- Justin Timberlake & T.I. "Russian Roulette"- Rihanna "Funhouse"- Pink "Mama Do"- Pixie Lott "Love Don't Cost a Thing"- Jenifer Lopez "Cry Me a River"- Justin Timberlake "Billie Jean"- Michael Jackson "This Is It"- Michael Jackson Jest tego więcej, ale nie będę się rospisywać! Buziaczki, Odpowiedz Link Zgłoś
talie_ Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 19:44 Michael Jackson - They don't care about us Michael Jackson - Heal the world Michael Jackson - This is it Pink - Funhouse Avril Lavinge - Nobody's home Maroon 5 - she will be loved jest tego więcej . Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 19:46 Paramore - Brick my boring brick Paramore - Decode Michael Jackson - Thriller Westlife - Uptown girl Ben Barnes - A room with a view (z soundtracku 'Wojny Domowej') < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 01.02.10, 13:02 Sum 41 - With Me Sum 41 - Still Waiting Sum 41 - The Hell Song Sum 41 - Always Sum 41 - Welcome To Hell Avril Lavigne - Alone MGMT - Kids Paramore - Misery Business Vampire Weekend - M79 Elvis Costello - Beautifull Iggy Pop - Little Know It All Chyba tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 01.02.10, 13:03 Oj, zapomniałam o Muse! Undisclosed Disaries, MK Ultra, Supermassive Black Hole, Time Is Running Out, Stockholm Syndrome, Hysteria Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 01.02.10, 13:04 Aj, przypomniało mi się jeszcze kilka, ale już nie ma sensu wypisywać, bo co chwilę będę tu wchodzić i dopisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
mala.mi. Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 01.02.10, 21:39 Beautiful soul - Jesse McCartney Alone-EMD Dużo tego jest :p Odpowiedz Link Zgłoś
klaudik Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 03.02.10, 10:55 N-Dubz strong again Odpowiedz Link Zgłoś
xjustynka12 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 09:51 ja mam tylko jedną: tłokuu & kama uund juliaa-"nadal kochamm" Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 jeszcze kilka ;D 18.01.10, 14:49 Jay-z & Alicia Keys - empire state of mind Laura White - you should have know Beyonce - sweet dream Pink - funohuse Pink - leave me alone Rihanna - hard Rihanna - russian roulette Rihanna - emergency room Pink - sober Tomasz Karolak - nie zostawiaj mnie Jula & Tłoku - zostań Ania Deko - o nic nie pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 Re: jeszcze kilka ;D 18.01.10, 14:50 Ashley - dwa serca . loolz , troche tego dużo i to pewnie nie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: jeszcze kilka ;D 18.01.10, 18:02 theme to st.trinian (z filmu dziewczyny z st.trinian) Odpowiedz Link Zgłoś
selly38 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 19.01.10, 19:32 Jesse McCartney Beautiful Soul Jonas Brothers Year 3000 (to jest cover, ale nie chce mi się słuchać oryginału) Odpowiedz Link Zgłoś
arbd Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 09:37 wszystkie piosenki justina biebera i rbd Odpowiedz Link Zgłoś
kociara125 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 01.02.10, 19:52 Paramore- Decode Wszystkie RBD Anahi Para Que i Mi delirio Diego Gonzales- Responde Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 14:17 nirvana - smells like teen spirit, nirvana - rape me, nirvana - do re mi, nirvana - downer, nirvana - mexican seafood, hole - best sunday dress, hole - violet <333333333333, hole - asking for it, mudhoney - touch me, i'm sick, green river - one more stitch, green river - searchin', green river - baby takes, foo fighters - the one, foo fighters - long road to ruin, pearl jam - alive, courtney love - happy, courtney love - mono, courtney love - i'll be anything. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
renesmee_ Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 14:22 muse - uprising, muse - undisclosed desires, band of skulls - friends, anya marina - satellite heart. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 14:26 muse - undisclosed desires, kansas- carry on my wayward son <33333 dżem - wehikuł czasu Odpowiedz Link Zgłoś
kasztanoweludki Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 16:30 Michael Jackson - wszystko.<33 Marilyn Manson - wszystko.<33 Odpowiedz Link Zgłoś
sue1998 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 14:43 paramore-ignorance paramore-breathe paramore-decode evanescence-my immortal lykke li-posibility anya marina-satellite heart beyonce-halo moulen rouge-lady marmelade david guetta ft. kelly rowland-when love takes over david guetta ft.Estelle-one love i dużo innych Odpowiedz Link Zgłoś
kotkowyfan Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 09:28 o duzo, ale wiekszosc to piosenki gagi Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 14:25 Michael Jackson - You are not alone Miley Cyrus - Party in the USA Ashley Tisdale - It's alright, it's ok, He said, she said Selena Gomez - Naturally Odpowiedz Link Zgłoś
miley_1 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 19:41 Michael Jackson - You are not alone Miley Cyrus - Party in the USA Ashley Tisdale - It's alright, it's ok, Crank it up Starszy-nasze bloki Selena Gomez - Naturally i inne jak mi sie przypomni to napisze Odpowiedz Link Zgłoś
arbd Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 09:40 Miley Cyrus - Party in the USA Odpowiedz Link Zgłoś
love_you_joejb Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 09:54 OMG! Wszystkie piosenki JB NJ&TA - Last Time, Who I Am, Vespers Goodbye, Rose Garden, Stay Demi Lovato - Catch Me Odpowiedz Link Zgłoś
xoxoklaudynka piosenki które mi się nie znudzą :P 18.01.10, 14:26 no to tak : Justin Bieber - One time Justin Bieber - one less lonely girl Justin Bieber - favorite girl Justin Bieber- baby Justin Bieber - down to earth Justin Bieber - bigger Justin Bieber - never let you go Justin Bieber first dance Justin Bieber - camon demoninator Miley Cyrus - part in the USA Miley Cyrus - When i look at you Miley Cyrus - ful circle Ashley Tisdale - hair Odpowiedz Link Zgłoś
renesmee_ Re: piosenki które mi się nie znudzą :P 18.01.10, 14:28 Hm, xoxoklaudynka. Widzę, że jesteś wierną fanką J. Biebera xD A poza tym, pisze się Full Circle i Party in the USA. Odpowiedz Link Zgłoś
olinson11 Re: piosenki które mi się nie znudzą :P 18.01.10, 14:31 miley cyrus - party in the usa paramore- decode paramore - ignorance timbaland & soshy & nelly furtado - morning after dark a reszty nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
ditte Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 14:28 Paramore - ignorance Paramore - decode green day - 21 guns green day - viva la gloria Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 14:38 paramore - crushcrushcrush paramore - i caught myself muse - supermassive black hole muse - time is running out słucham tych piosenek od połowy roku, i jeszcze mi się nie znudziły. xDD Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 14:35 Wszystkie piosenki MJ !!! [*] Odpowiedz Link Zgłoś
xewelciax Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 14:44 Wszystkie piosenki Justiina Biebera ;**** Chyba nigdy mi sie nie znudzą <3 Odpowiedz Link Zgłoś
marta69 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 14:43 Sexy Bitch ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
vanessax3 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 14:51 David Guetta ft.Akon - Sexy Bitch ^^ , Green Day - Murder City i 21 Guns XD , i chyba tyle xdd Odpowiedz Link Zgłoś
antix Songs;) 18.01.10, 17:56 Evanescence-Bring me to life Evanescence-Immortal Evanescence-Lithium Ashley Tisdale-Me without you Avril Lavigne-Innocence Abba-Lay all your love on me Lady Gaga-Just dance Kate Alexa-Another now Britney Spears-3 The fine frenzy-Almost Lover Kelly Clarkson-Sinc'e you been gone The Pussycat Dolls-Wait a minute The Pussycat Dolls-When I grow up I jeszcze wiel... Odpowiedz Link Zgłoś
ro_xa Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 16:08 Ee , mi np. xD Hmm , Kesha - Tik tok Odpowiedz Link Zgłoś
braveheart Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 14:53 Wszystkie piosenki Jamala <333 Odpowiedz Link Zgłoś
mewusia Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 14:54 Wszystkie od Tokio Hotel <love TH> Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 14:55 trochę ich jest : Paramore - Crush i Brick By Boring Brick Placebo - Running Up That Hill Miley Cyrus - 7 things itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kaila. Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 15:05 po jakimś czasie każda mi się znudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
safcia Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 15:16 Wszystkie Justina Bieber'a, kilka Demi i Ashley Tisdale Odpowiedz Link Zgłoś
fabienne Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 16:05 Wszystkie TH oczywiście. To nie może się znudzić LOVE TH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 15:08 "Meet me on the Equinox" - Death Cab for Cutie "Utopia" - Within Tempation&Chris Jones "Misery Bussines" - Paramore "Brick by Boring Brick" - Paramore "Coplicated" - Avril Lavinge "Friends" - Band of Skulls "Done All Wrong" Black Rebel Motorcycle Club "Slow Life" - Brizzly Bear "Shooting the Moon" - Ok go "Secrets" - One republic "I Belong To You" "Human" - the Killers "Closer" - Kings of Leon "Use Somebody" - Kings of Leon Odpowiedz Link Zgłoś
rock_twilight Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 15:20 Trochę ich jest... ale przede wszystkim: Meet Me On The Equinox - Death Cab for Cutie, Brick by Boring Brick; Misery Business; All I Wanted; The Only Exception; Decode - Paramore, 4ever - The Veronicas, All The Right Moves - OneRepublic, Bad Boys - Alexandra Burke, Hot' n 'cold - Katy Perry, Britney Spears - Everytime. ; - *** Odpowiedz Link Zgłoś
vinira Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 16:35 Nie wiem czy można powiedzieć, że jakaś piosenka nigdy nam się nie znudzi. Nikt nie wie jak będzie (ale filozofia ). Być może te piosenki, które teraz lubimy w przyszłości zostaną zepchnięte przez inne na drugi plan Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 16:59 mam nadzieję że to będzie Count in fives The Horrors. Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 17:09 ` ojj dużo tego ( . ; Odpowiedz Link Zgłoś
natalia2097 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 17:10 Wszystkie Justina Biebera Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 20:11 ach, i Coldplay "Viva la vida" Odpowiedz Link Zgłoś
gabusiarbd Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 17:13 Piosenki RBD nigdy mi sie nie znudząą mogę ich słuchać na okrągło * Odpowiedz Link Zgłoś
zabax3 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 17:16 nie wiem. Chyba nie które piosenki Nirvany .) Odpowiedz Link Zgłoś
karola__ Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 17:20 Jonas Brothers 'SOS'. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jonas1139 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 17:29 Jonas Brothers - Little Bit Longer Justin Bieber - Never Let You Go Jonas Brothers - Please Be Mine Metro Station - Shake It Demi Lovato and Jonas Brothers - On The Line Demi - Lovato - The Middle Odpowiedz Link Zgłoś
jonas1139 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 17:31 jonas1139 napisał(a): > Jonas Brothers - Little Bit Longer > Justin Bieber - Never Let You Go > Jonas Brothers - Please Be Mine > Metro Station - Shake It > Demi Lovato and Jonas Brothers - On The Line > Demi - Lovato - The Middle I Wszystkie piosenki JB znaczy Jonas Brothers Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 17:23 każda nawet najlepsza kiedyś się znudzi... szczególnie ta którą ściągnę na kompa i słucham cały czas... ale lubie Halo Beyonce mimo tego, że to piosenka o niczym działa na mnie antydepresyjnie i pisze wtedy najsmutniejsze, a zarazem najpiękniejsze teksty.... piosenki Beyonce nigdy mi się nie znudzą... Odpowiedz Link Zgłoś
pati9314 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 17:27 wszystkie piosenki Justina Biebera świetne teksty, muzyka i głos ma ktoś może "Baby" Jb bo dzisiaj powinna być wersja studyjna??? Odpowiedz Link Zgłoś
pati9314 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 17:31 Wszystkie piosenki Justina Biebera świetne teksty, muzyka i głos ma ktoś może "Baby" Jb bo dzisiaj powinna być wersja studyjna? Odpowiedz Link Zgłoś
nickjonasek Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 17:26 Nick Jonas-who I am < 333 Tesh inne np. Miley Cyrus-Party in the USA Jonas Brothers-Wszystkie xdd Odpowiedz Link Zgłoś
pepusia Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 17:30 wszyskie piosenki Justina Biebera i tytanic wersja ang. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1997.12 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 17:30 miley cyrus the climb the rasmus in the shadow the blach eyed pace pump it i jeszcze więcej Odpowiedz Link Zgłoś
aitii Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 17:37 Po pierwsze, to był już taki wątek Po drugie, to każda piosenka, nawet najlepsza, kiedyś się znudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
alex23 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 17:39 Evanescence - bring me to life One Republic - Apologize, all the right moves Green Day - 21 guns,boulevard of broken dreams Beyonce - halo Rihanna - disturbia Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 17:42 Jonas Brothers -A Little Bit Longer. Green Days- 21 guns Odpowiedz Link Zgłoś
xbalonowagumax Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 16:58 Justin Bieber - One Time Justin Bieber - Love Me i wiele wiele więcej ;d dużo tego ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 17:43 When you look me in the eyes - JB Hello Beautifull - JB The Climb - Miley Cyrus Odpowiedz Link Zgłoś
pati9314 Ważne !!!!! 18.01.10, 17:49 ma ktoś piosenkę "Baby" Justina Biebera wersje studyjną?? (dzisiaj powinna być) proszę piszcie ważne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 17:50 wszystkie Jonasów, RBD, Michaela Jacksona Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 17:57 No i jeszcze: paramore - wszystkie! mam takiego bzikaaa na punkcie paramore, że od pój roku słucham jednych i tych samych piosenek, do tej pory. ;D muse - 'supermassive black hole', 'starlight', 'time is running out', 'undisclosed desires', 'unnatural selection', 'uprising', 'hysteria', one republic - 'all the right moves' n-dubz - 'strong again' Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 17:50 jednorożec, aaale nie znacie :d Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 17:52 Flightless Bird American Mouth- Iron and Wine... Ta piosenka zawsze będzie dla mnie magiczna i NIGDY mi się nie znudzi ^u^ Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 18:00 ajj. zawsze czegoś zapominam.. ;D no i jeszcze raz: death cab for cutie - 'meet me on the equinox' lykke li - 'tonight', 'possibility' sea wolf - 'the violet hour' Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 17:53 Prawie wszystkie Coldplay. Mają taką siłę, że ciężko się nimi znudzić Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 17:55 Nie będę się rozpisywac, bo i tak tego nikt nie przeczyta. xdd Poprostu wszystkie piosenki Afromental Odpowiedz Link Zgłoś
kinnley Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 17:59 Justin Bieber - Love Me Justin Bieber - First Dance Justin Bieber - One Time Justin Bieber - One Less Lonely Girl Justin Bieber - Down To Earth Justin Bieber - Common Denominator Justin Bieber - Bigger Justin Bieber - Favourite Girl Justin Bieber - Never Let You Go Rihanna - Hard Wdowa & Pezet - Takie Jak Ty Wdowa - Niegrzeczna Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 17:59 Nightmare - Alumina. Hunter - Kiedy umieram. Odpowiedz Link Zgłoś
deadlyweaponsxo piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? xo. 18.01.10, 17:59 bring me the horizon - chelsea smile. eyes set to kill - violent kiss. eyes set to kill - the world outside. eyes set to kill - heights. escape the fate - 10 miles wide. escape the fate - situations. bring me the horizon - the sadness will never end. Odpowiedz Link Zgłoś
impossible. Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 18.01.10, 18:02 ONA - niekochana, wszystkie Pei, Matta Pokory wszyściusieńkie jakie tylko są i może jeszcze wszystkie Taylor Swift ;P Odpowiedz Link Zgłoś