Dodaj do ulubionych

Zdrada przyjaciułki- Czy to niewybaczalny błąd ??

18.01.10, 17:23
No właśnie .Czy kiedyś przyjaciółka zdradziła jakiś wasz sekret ? Czy może zachowała sie nie
fair wobec was ?

Ja nigdy nie miałam takiego problemu. A wy czy wybaczylibyście zdradę przyjaciółki?
Obserwuj wątek
    • ola_ Re: Zdrada przyjaciułki- Czy to niewybaczalny błą 18.01.10, 17:29
      Jeśli to prawdziwa przyjaciółka to nie wyjawi sekretu . wink
      • natuska412 ;> 18.01.10, 22:55
        moja bff nie pamiętam żeby kiedykolwiek mnie zawiodła . kiss

ale ostatnio gadała takiemu tępemu chłopakowi , który
        potrafi zakochać się w minutę i wogóle za wszystkimi
        dziewczynami lata ( niedorozwinięty , można by rzec )
        że się niby w nim kocham . : ściana :
        i cały dzień biegał za mną i mi wmawiał , że go kocham !
        < olaboga > . żal żal żal żal . confused
    • hepsio Re: Zdrada przyjaciułki- Czy to niewybaczalny błą 18.01.10, 17:33
      ` tak. raz moje przyjaciółki zachowały się nie fair. pojechały w wakacje na
      wycieczkę na tydzień nic mi nie mówiąc, ale już jest zgoda od dawna. więc luz, w
      końcu trzeba sobie wybaczać ^^ ;.p
      • igusiaaa Re: Zdrada przyjaciułki- Czy to niewybaczalny błą 18.01.10, 17:39
        Moja przyjaciółka mnie olała...
        Nie, nigdy nie zdradziła mojego sekretu, (chociaż teraz pewnie komuś powiedziała)
        po prostu poszła do innej... I najgorsze jest, że chodzimy do tej samej klasy.
        Muszę codziennie patrzeć na jej parszywą gębę...
        Wiecie, jest takie przysłowie: Kto przestaje być przyjacielem, nigdy nim nie był...
        I takie jest tez moje zdanie... To nie była prawdziwa przyjaciółka, skoro po
        tylu latach mnie zostawiła... i mam ją w dupie... życzę jej jak najgorzej.
      • sysiek4444 c : 18.01.10, 17:39
        Jeżeli to prawdziwa przyjaciółka , to niewyjawiła by ....
        Ale jeśli by wyjawiła , to nie jest ona prawdziwa . c ;
    • light Re: Zdrada przyjaciułki- Czy to niewybaczalny błą 18.01.10, 17:37
      Nie ufam ludziom, nie zdradzam im tajemnic - mimo, że mam bardzo dobrych
      przyjaciół. Nie jestem w stanie wyjawić tego, co mam w głębi siebie.
      Dlatego nigdy nie miałam podobnego problemu.
      • oleska940 Re: Zdrada przyjaciułki- Czy to niewybaczalny błą 18.01.10, 17:39
        czasem żeczywiście głupio jest powiedziec drugiej osobie o najgłębiej skrywanych taemnicach
        • jonasofanka Re: Zdrada przyjaciułki- Czy to niewybaczalny błą 18.01.10, 17:41
          ola_ , zebyś się nie zdziwiła xD. Nawet największe przyjaźnie mogą wypaplać wink.
          • ola_ Re: Zdrada przyjaciułki- Czy to niewybaczalny błą 18.01.10, 17:52
            :: jonasofanka
            wątpię ...
        • kostkaaa ;| 18.01.10, 17:46
          ja miałam kilka przyjaciółek . ale co się okazało nie dotrzymywały słowa . A co
          gorsze słyszałam jak mnie dosłownie za plecami obgadywały . Udawałam że nie
          słyszę .Do czasu.. kiedy spotkałam kilka koleżanek z klasy . Kiedy usłyszałam
          co moja (niby)przyjaciółka na temat jednej koleżanki powiedziała np . "szmata"
          "suka" . powiedziałam że nie mam zamiaru tego słuchać . wygarnęłam jej też . i
          od 2 lat mijamy sie jakbyśmy si nigdy nie znały . W czasie teraźniejszym nie mam
          przyjaciółki której bym mogła na 100% zaufać . mam tylko koleżanki które czasem
          wiedzą o moich tajemnicach . A od tamtego czasu nie ufam ludziom . indifferentsad
      • crezyyy Taak.. 18.01.10, 19:16
        O tak ! Magda wyjawiła mój sekret.. Zabujałam się w chłopaku co ma 14lat ..
        (ja mam 11) Ma na imie Bartek i mieszka 2 domy dalej. smile xD Powiedziałam
        Madzi, że się w nim bujam od kiedy przeprowadziliśmy do innego miasteczKa.. Na
        drugi dzień cała klasa wiedziała, że w nim się bujam a teraz na mnie nagadywują.
        ;/ I pokłuciłyśmy się już oto z jakieś 4miesiące temu, ale nadal się do siebie
        nie odzywamy choć ona chcę się ze mną pogodzić..Mam jej wybaczyć ? Jest takie
        powiedzienie : Kto przestaje być przyjacielem, nigdy nim nie był... A ja chyba
        się tego stosuje.. smile
    • bojsgerlka Zdrada przyjaciółki- Czy to niewybaczalny błąd 18.01.10, 17:43
      Oczywiście, że bym wybaczyła. Miewałam już z przyjaciółką różne kłótnie, ale
      zawsze się godzimy. Choćby nie wiem co zrobiła, to jej to wybaczę, nawet jak
      zdradzi mój sekret, chyba, że nie będzie jej zależało. Wtedy to jej strata i ja
      na pewno nie będę się tym przejmowała, są już w życiu takie fałszywe osoby, a że
      życie idzie dalej, nie warto się tym przejmować. ;]
    • olgx Re: Zdrada przyjaciułki- Czy to niewybaczalny błą 18.01.10, 17:44
      Ja tam nie mam zbyt duzo sekretow, a jak mam to nie mowie przyjacioce.
    • oliiviia Re: Zdrada przyjaciułki- Czy to niewybaczalny błą 18.01.10, 17:45
      Niestety moja przyjaciółka powiedziała całej mojej klasie mój sekret.
      Ale jej wybaczyłam...
      • jd Re: Zdrada przyjaciułki- Czy to niewybaczalny błą 18.01.10, 17:48
        Kilka lat temu miałam taki problem, ale wtedy byłam jeszcze mała i nie
        odróżniałam przyjaciela od koleżanki... Prawdziwy przyjaciel to za Tobą w ogień
        w skoczy..
      • nearlaify Re: Zdrada przyjaciułki- Czy to niewybaczalny błą 18.01.10, 17:51
        Jest nie do wybaczenia.
    • charme ooo...tak tak,tu xd 18.01.10, 17:50
      Wiesz powiem Ci szczerze,że ja miałąm dwie takie "przyjaciółki" z jedną zaprzyjaźniłam się
      w wieku 3 lat...byłysmy największymi przyjaciókami do 4 klasy szkoły
      podstawowej...chciałyśmy razem zamieszkać w przyszłości...zawsze był dramat,jak
      miałyśmy się rozstać...I jednego dnia nasze mamy się pokłóciły...A ona nie chciała ze mną
      przez TO rozmawiać...więc zadzwoniłam do niej i powiedziałam ;
      To , że nasze mamy się pokłóciły,nie znaczy że my nie możemy się nadal przyjaźnić.
      Zawsze byłaś moją najlepszą przyjaciółką .
      A na to moja "przyjaciółka"
      Ale moja mama wie lepiej.
      Wtedy się na nią wkurzyłam , huknęłam na nią,rozłączyłam się,potem jej mama
      zadzwoniła do mojej mamy z pretensjami , że przeze mnie ona płacze...
      I tak się skończyła nasza przyjaźń,...
      Drugiej,nie będe opisaywać,bo mniej istotna...ale zgadzam się z Wami ; Prawdziwi
      przyjaciele zawsze będą przy tobie w najtrudniejszych chwilach i niegdy Cię nie zawiodą kiss
      Na moich prawdziwych przyjaciół jeszcze nadejdzie pora wink
    • klakierzyca Re: Zdrada przyjaciÓłki- Czy to niewybaczalny błą 18.01.10, 17:59
      a ja nikomu nie zdradzam swoich sekretów, jak dobrze być skrytym ^^ nie muszę się przynajmniej później martwić.
    • tunia.18 Nie nigdy 18.01.10, 18:05
      nie nigdy,zawsze są lojalne wobec siebie i mnie wink

Ps.pozdro dla Was życzy Tunia kiss
      • tunia.18 Re: Nie nigdy!!! 19.01.10, 14:38
        nie to nie do ciebie Gusiu kiss
    • gusia186 Re: ;) 18.01.10, 18:56
      Mam dwie przyjaciółki i nigdy się nie zdarzyło żeby mnie zdradziły czy coś w tym
      stylu...
      Zawsze były lojalne wobec mnie i są...nie zamieniłam bym je na inne...kissserce
      A to jest link do konta mojej przyjaciółki - ma hopla na punkcie avatara ale
      jest the best smile ----www.kotek.pl/kotek/u,tunia.18.html
      wink
      • autre Re: Zdrada przyjaciÓłki 18.01.10, 19:15
        Niestety... raz spotkałam taką osóbkę, S. Straszna z niej żona psa. Po raz pierwszy
        spotkałam ją w piątej albo w szóstej kl. podstawówki. Z powodu pewnej sytuacji, raz
        byłam dla niej miła i po prostu razem się wygłupiałyśmy. I ona od tej pory uznała mnie za
        swoją przyjaciółkę. Obecnie raze chodzimy do tej samej kl. w gim. i w tam tym roku
        dopiero wtedy dowiedziałam się jaka jest. Można wieloma negatywnymi cechami
        charakteru ją określić, ale najkrótszym i.. w miarę najdobitniejszym będzie 'żałosna'. Potrafi
        zdradzić czyjiś sekret, wrobić w obrabianie siedzenia na karteczkach, a potem dać to
        osobie obrabianej tylko żeby zdobyć łaski u pewnej dziewczyny, która jest 'duszą
        towarzystwa' i każdy chciałby się z nią przyjaźnić (z nią też chodziłam do podstawówki i
        wiem co to za typ i żaden z niej materiał na przyjaciółkę). Ale ona nigdy jej nie
        zaakceptuje, bo jak już wczesniej wspomniałam - S. jest żałosna. 'Przygarnęła' ją tylko
        dlatego, by tępić tych, którzy za nią nie przepadają.

• tunia.18 Zdrada.... 18.01.10, 19:53
          ...myliłam się...przepraszam...to jest zdrada...
    • karola_483_th Re: Zdrada przyjaciułki- Czy to niewybaczalny błą 18.01.10, 23:50
      Ja nigdy nie miałam takiego problemu. ;]
    • zuza_12_ Re: Zdrada przyjaciułki- Czy to niewybaczalny błą 19.01.10, 14:41
      prawdziwej przyjaciółce moim zdaniem się wybacza takiej na niby nie koniecznie
    • louise_ Re: Zdrada przyjaciułki- Czy to niewybaczalny błą 19.01.10, 16:01
      Po pierwsze-przyjaciUłki-przyjaciÓłki.Po drugie-nie.Nigdy żadna przyjaciółka
      mnie nie zawiodła.
    • nrulezzzzz Re: Zdrada przyjaciułki- Czy to niewybaczalny błą 19.01.10, 17:56
      taaak i to największy błąd w moim krótkim życiu!! sprzymierzyły się przeciwko
      mnie... powiedziały mu i tak o to posypało się całe moje życie...dałabym sobie
      rade... ale on zamiast...znienawidził mnie... od tej pory nikomu nie wierzę!!!
      jak można komuś tak zniszczyć pierwszą miłość!!!????????? już chyba nigdy nie
      pokocham i nikomu nie zaufam... teraz skupiam się tylko na tym co przede mną...
      chociaż przeszłość tak bardzo boli!!!sciana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka