xooxoo 21.01.10, 17:13 Co sądzicie o tych hmm... kawiarenkach? Lubicie kawę ze Starbucksa ? wolicie pączki z Dunkin' Donuts, czy właśnie z Starbucksa? czy ktoś może wie, czy Taco Bell jest gdzieś w polsce? jak się nie podoba temat to wypad i nie pisz . ! xd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xooxoo Re: Dunkin' Donuts, Taco Bell, Starbucks 21.01.10, 20:44 nikt się nie wypowie . ? ;d;d;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
wunia nooo 21.01.10, 20:59 błagammm a bylas w stanach? donaty w dunkin' donats i kawa sturbusks'a są takie zajebistee nie da sie chodzic po manhattanie i nie zjec meeeeeega kalorycznego pączka Odpowiedz Link Zgłoś
szaman Re: Dunkin' Donuts, Taco Bell, Starbucks 22.01.10, 16:04 Starbucksa mam pod domem, więc spoko ale w Stanach nie polecam, bo na moich oczach dosypali mi do kawy wielką łyżkę cukru, a dod. nie robią na mleku sojowym Pączków nie lubię, Taco Bell też Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ jejejes! <69 22.01.10, 16:32 to jest takie amerykańskie i takie kól, że oboże. zawsze jak jestem w Warszawie to idę do Starbucksa po kawę i chodzę po mieście. lansując się nią, ofc. W Niemczech też tak robię. Bo to jest fajne i modne, no! Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Re: jejejes! <69 23.01.10, 12:45 kawa w PAPIEROWYM kubku to żaden lans . chyba , że byłaby w porcelanowej filiżance, to już tak. albo miała być to ironia, która zresztą słabo ci wyszła, albo na prawdę tak uważasz. Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: jejejes! <69 23.01.10, 14:18 pączkii. pączki z dunkin donuts są świetne xdd Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: jejejes! <69 24.01.10, 13:57 lol, ja się lansuje logiem. a tak w ogóle, to jak nie rozumiesz moich postów (tak jak 90% osób tutaj, jak słit) to na nie nie odpowiadaj. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Re: jejejes! <69 25.01.10, 18:21 hmm . jak masz być ironiczna, to nie pisz w moim temacie . koniec. Odpowiedz Link Zgłoś