wercia. 22.01.10, 18:19 Dzis szukalam faajnych sesji z Selena , noi znalazlam te zdjecia coo o nich sadzicie . ? sa para czy przyjaciólmii . ? = ** piszcie co mysliciee . = ** jesli byl juz taki watek , to klikaajcie w koosz . = ** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaaaa Re: Selena Gomez + Nick Jonas = 22.01.10, 18:45 no raczej przyjaciółmi, jakby to już sobie z kumplem nie wolno było wyjść na spacer Odpowiedz Link Zgłoś
miley_vanesska_ Re: Selena Gomez + Nick Jonas = 22.01.10, 18:55 Czytałma że sa znowu parą;/ Odpowiedz Link Zgłoś
icewomen Re: Selena Gomez + Nick Jonas = 22.01.10, 20:10 Oglądając jego pierwsze koncerty w styczniu widać było tam Selenę. Nick ciągle patrzył gdzies w górę [siedziała na balkonie], a gdy śpiewał bodajrze A little bit longer powiedział '2010... The year of no fear.' i zerknął w jej kierunku. Później Selena miała to na twitterze napisane. Po za tym fani widujach im razem i cykaja sobie z nimi albo im fotki. Wygląda, że są parą chociaż wiadomo, że o tym wiedzą tylko oni i ich najbliższy [wystarczy tylko poczekać, aż Joe'mu się coś wymsknie na ten temat xD]. W zasadzie nie dziwię się Nickowi Selena jest bardzo ładną dziewczyną. O Nicku nie mówię, bo to jest mój ulubieniec Co prawda zawsze byłam za Niley, ale jeśli są razem szczęśliwi to niech będą, w koncu to ich życie! www.youtube.com/watch?v=nOIrdjN2-TI < Odpowiedz Link Zgłoś
nikki_x Re: Selena Gomez + Nick Jonas = 22.01.10, 20:24 ja czytałam ze są parą , ale nie pamietzm żebym czytała że którys z nim to potwierdzał więc nie mam pewności ;p Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Selena Gomez + Nick Jonas = 22.01.10, 18:58 Widziałam te zdjęcia już dawno i jak dla mnie to zwykłe kumpelskie spotkanie, ale według mnie to pasują do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: Sel + Nick 22.01.10, 20:12 BYLI razem... Teraz Nick kręci z taką tancerką... Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Sel + Nick 22.01.10, 20:20 ahhh! zawsze chciałam żeby byli razem, są lepszą parą niż Nick & Miley. : d Odpowiedz Link Zgłoś
other_ Re: Selena Gomez + Nick Jonas = 22.01.10, 20:43 przyjaciele , Nick jest z Courtney . . . chyba Odpowiedz Link Zgłoś
bylifeblasted Re: Selena Gomez + Nick Jonas = 22.01.10, 21:13 ma ryj jak pokrzywa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vansi Re: Selena Gomez + Nick Jonas = 22.01.10, 21:15 Nie wiem to raczej ich życie Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 ; ) 22.01.10, 21:35 Chciałabym, pasują do siebie ; D pasują do sb, xd uwielbiam jonasów i selenę. choć serial jonas jest do kitu x - D i tak są fajni ; D Odpowiedz Link Zgłoś