hypatia 23.01.10, 22:57 Oglądasz ten serial?Lubisz?Jaka jest Twoja ulubiona postać? Ja osobiście bardzo lubię Erica,Jessicę i Hoyta A tak a propos to Kotek coś mógłby napisać o tym serialu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kill_me Re: "Czysta krew" 23.01.10, 23:10 Taak, Eric jest super. Lubię czasem pooglądać ten serial, jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
lesliejonas Re: "Czysta krew" 25.01.10, 11:50 Oglądam i lubię. Jednak wolę "Pamiętniki Wampirów" i nie mam ulubionej postaci. Każdego lubię po trochu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: "Czysta krew" 25.01.10, 11:52 www.glitery.pl/polecam,luckygirl15 Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: "Czysta krew" 25.01.10, 11:54 ja nie mam niestety JAK oglądać tego serialu , ale słyszałam , że ma być wyświetlany na FOX LIFE . prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
psycho_ Re: "Czysta krew" 25.01.10, 14:54 Ściągnęłam z neta i oglądam już 2 serię. Fajny^^ Jessica i Eric wymiatają... Odpowiedz Link Zgłoś
truebloodclubpl Re: "Czysta krew" 26.01.10, 14:52 Wszystkie historie o wampirach przedstawione w zgodzie z kanonem rozpoczętym przez Ann Rice są warte uwagi. W Czystej krwi autorzy popuścili nieco wodze fantazji co właśnie nadaje serialowi niepowtarzalny klimat. Co zaś najważniejsze serial znalazł rzeszę wiernych fanów w tym w Polsce. Prężnie działające fora internetowe truebloodclub.pl/forum oraz jeden z największych w Polsce serialowych profili na Facebooku. To tylko potwierdza to że pula kochających ten serial jest naprawdę spora. Odpowiedz Link Zgłoś
anotherdrama Re: "Czysta krew" 26.01.10, 15:01 hypatia napisał(a): > Oglądasz ten serial?Lubisz?Jaka jest Twoja ulubiona postać? > > Ja osobiście bardzo lubię Erica,Jessicę i Hoyta > > A tak a propos to Kotek coś mógłby napisać o tym serialu. Tak , Czysta Krew to świetny serial. Taki różniący się od innych seriali o wampirach.Moją ulubioną postacią jest Sookie , i jej brat , a także Bill. Miał być jeden aktor , ale gdyby ich nie było to bym nie oglądała tego serialu. POLECAM ! Masz rację Kotek powinien coś o nim napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
koaal Re: "Czysta krew" 26.01.10, 15:10 nie oglądam. xD a na czym leci i o której? (; Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka515 Re: "Czysta krew" 03.02.10, 09:57 ja lubię Jessicę a serial jest super choć trochę zboczony XD Odpowiedz Link Zgłoś
truebloodclubpl Re: "Czysta krew" 04.02.10, 12:09 Od razu zboczony, troszkę erotyczny. Odpowiedz Link Zgłoś