Dodaj do ulubionych

Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu...

24.01.10, 21:10
Jestem PEWNA, że takiego tematu jeszcze nie było... Otóż w sobotę, byłam na koncercie
charytatywnym w mojej szkole. Stałam akurat w sali gimnastyczney, przy samym
wyjściu. Odwróciłam się, żeby pójść na korytarz i o mało co nie dostałam zawału.
Zobaczyłam chłopaka, który wyglądał ABSOLUTNIE IDENTYCZNIE jak Taylor Lautner-
tyle, że w bląd włosach!!! Złapałam kumpelę za rękę i wskazałam kolesia- myślalam, że
dziewczynie oczy wyjdą z orbit!!!!
Czy wam też się tak zdarza? No wiecie, spotkać niemalże sobowtóra kogoś sławnego?
Ja tam tego nie zapomnę do końca życia... Myślałam, że dostanę zawału...
Obserwuj wątek
    • gabrielle97 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 24.01.10, 21:12
      wierzę Ci , chociaż nie miałam chyba czegoś takiego.

heh , niezła historia.
      • butterfly_97 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 21:00
        u mnie w klasie jest chłopak strasznie podobny do justina bieberasmile
        • colorova. Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 18.05.10, 12:41
          u nas w szkole jest chlopak ktory jest podobny do biebera ... ma takie fajne wlosy i fajnie
          nimi macha;PP
          • julcia284 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 17:30
            widziałam kogoś podobnego do biebera
          • dom_998 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 17:57
            Mój chrzesny jest podobny do Pattison ,a Spotkałam jeszcze w centrum handlowym chłopaka identycznego do Justina Biebera
            • anty_twilight Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 03.08.11, 21:50
              Moja znajoma jest podobna do Agnieszki Włodarczyk ;d
        • justynamatula Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 18.05.10, 16:34
          Kiedyś widziałam strasznie podobnego chłopaka do Justina Bieberabig_grin
          • mania14 Taylor Lautner... :/ 18.05.10, 16:51
            U mnie na osiedlu mieszka chłopak podobny do Taylora Lautnera. Tyle że ja gościa nie
            lubię, więc trochę mnie to wnerwia... uncertain
            • waniliowa ;) 21.06.10, 18:10
              mój kolega z klasy wygląda jak taylor lautner.
              • stand_out Re: ;) 08.08.11, 04:08
                U mnie do warzywniaka przychodzi kupować taki gościu przypominający Jima Carey, <33
            • kochhaniex3 Justin Bieber .... 22.11.10, 22:36
          • green_day_love Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 25.08.10, 17:14
            Ja kiedyś spotkałam straasznie podobnego chłopaka do Jace'a (z mojej wyobraźni,
            bo film kręcony jeszcze nie był) z książki Miasto Kości. Jak na niego patrzyłam,
            to palpitacji serca dostawałam.
            Jeszcze w samolocie siedziałam obok chłopaka niemal identycznego jak Patch z
            "Szeptem". Mam jakieś schizy big_grin
            • smola Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 01.02.11, 15:49
              green_day_love napisał(a):

> Ja kiedyś spotkałam straasznie podobnego chłopaka do Jace'a (z mojej wyobraźni,
              > bo film kręcony jeszcze nie był) z książki Miasto Kości. Jak na niego patrzyłam
              > ,
              > to palpitacji serca dostawałam.
              > Jeszcze w samolocie siedziałam obok chłopaka niemal identycznego jak Patch z
              > "Szeptem". Mam jakieś schizy big_grin

Hehe ;P Ja nie spotkałam się z czymś takim, ale też czytałam szeptem ;D
          • sha Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 23.11.10, 18:53
            Kurczę, chyba nie... ale mi wszyscy mówią, że jestem podobna do Taylor Swift. xD
        • alka_ Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 18:25
          moja przyjaciólka jechała ostatnio autobusem z gościem, który wyglądał jak Rob
          Pattinsion smile
        • beverly mhhr. 07.08.11, 23:58
          ja jestem podobno straaasznie podobna do majli sajrus, błeee, ohyda.
          znam chłopaka który jest strasznie podobny do biebera ..
          moja kumpela jest strasznie podobna do tay swift.
      • deedee Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 28.01.10, 21:09
        wierzę ci boo też mam taką sytuację ale nie tak ziańską jak twoja xdd
        mój kolega podobny jest do Nicka Jonasa xdd
        tak słodziak że uhlala ...
        ;**
      • lucy_malfoy Słupsk to chyba drugie Forks ;) 30.01.10, 21:57
        Kiedyś w autobusie na ul. Szczecińskiej zobaczyłam chłopaka, który był bardzo podobny
        do Roberta Pattinsona - identyczna fryzura, bardzo podobne rysy twarzy, było dość
        ciepło (wiosna), ale miał na sobie czarny płaszcz do kolan i był niesamowicie blady. Zawał
        opisywany przez autorkę wątku był niczym w porównaniu z moim, zwłaszcza że facet
        siedział całkiem blisko mnie. Ciąg dalszy tej historii? Kilka miesięcy później miałam z chórem
        koncert w liceum mieszczącym się przy tej ulicy (iluśtam-lecie-szkoływink i w połowie hymnu
        zauważyłam go, jak majstrował coś z kolegami przy rzutniku. Najwyraźniej chodził do tej
        szkoły, ale w tym roku już nie chodzi (tzn. poszedła na studia).
        Na TEJ SAMEJ ulicy spotykam często sobowtórkę Kristen Stewart. Musi tam mieszkać, bo
        w weekendy wieczorami mijam ją, jak idę do domu a ona w stronę miasta (pewnie na
        imprę wink, nigdy odwrotnie. Czasami ma kaptur, zawsze słuchawki w uszach. Ubiera się
        raczej modnie, ale normalnie, ma identyczną fryzurę i twarz jak Kristen (tylko że Kris ma
        dość pospolite rysy, więc jest pewnie sporo takich dziewczyn). W dodatku zgadza się
        wzrost i cała sylwetka. Teraz już nie zwracam na nią uwagi, ale na początku to był niezły
        szok.
        A teraz pomyślcie, co by było, gdyby kiedyś na siebie wpadli...big_grin
        • lucy_malfoy Re: Słupsk to chyba drugie Forks ;) 30.01.10, 22:02
          A do drugiej klasy w moim LO chodzi chłopak bardzo podobny do Taylora Lautnera,
          chociaż większość ludzi twierdzi też, że jest podobny do Cristiano Ronaldo. Macie rację, to
          popularny typ urody.
          • mary_ Re: Słupsk to chyba drugie Forks ;) 22.11.10, 22:30
            Widziałam kiedyś na ulicy kolesia podobnego do Matta z Muse. : o (Słupsk <3) i kolesia podobnego do Taylora Laurenta (ale mogło mi się wydawać, bo tak 'śmignął')
        • diefin Selena Gomez 18.05.10, 15:38
          W wakacje byłam na koloni w górach, przy czym była znami dziewczyna, która wyglądała jak Selena. big_grin
          • diefin Re: Selena Gomez 18.05.10, 15:39
            Znaczy się bardzo ją przypominała, bo nie ma ludzi identycznych
          • anciaa miley 01.10.10, 23:50
            kolezanka mi mowila ze wyglądam jak miley cyrus
        • sweet94 Re: Słupsk to chyba drugie Forks ;) 23.08.10, 23:10
          niezłe
        • ravenhatred Re: Słupsk to chyba drugie Forks ;) 22.11.10, 23:01
          A to ciekawe, bywałem w Słupsku często i nigdy nie widziałem smile a ulicę znam bardzo dobrze ^.-
        • lily28 Tom Felton 24.11.10, 16:39
          U nas w szkole jest identyczny chłopak. Najlepsze, że moja siostra kocha Toma Feltona i zawsze jak idziemy korytarzem to z dziewczynami: "Patrz, Malfoy idzie!". No nie wiem... Jakoś tak samo wyszło, że Malfoy zamiast Toma, ale co to za różnica tongue_out
          Raz jak stałyśmy przy sklepiku to go zobaczyłam i powiedziałam do dziewczyn "Patrzacie Malfoy"... On to chyba usłyszał i spojrzał na nas, tak się uśmiechał rozbrajająco...big_grin
      • green_color Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 31.01.10, 20:50
        Heh fajnee ;P To była najwyraźniej polska wersja TL ;P
      • twilight_6 taaa...ej u mnie na wsi jest sobowtór edwarda xd 18.05.10, 16:03

chłopak mojej koleżanki jest identyczny.
        te same włosy tak potargane i lśniące i te oczy.nawet ubiera się podobnie.
        już nie mówiąc Że głos taki sam!
        taki cichy i słodki i tak samo ę śmieje xd
        jak jakiś bóg! xdd
      • adula16 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 18.05.10, 16:27
        heh nieźle...

U mnie w miejscowości tez jest chłopak podobny do Taylora... Jak go zobaczyłam
        pierwszy raz stanęłam jak wryta. Gapiłam sie na niego a on taki zdziwiony o co mi
        chodzi....tongue_out
      • taylor_love Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 14:23
        fajnie^^
        tongue_outsmirksmirk
      • greendayfan hah XD 24.11.10, 16:57
        Ja mam kuzyna któy ma 7 lat i wygląda jak taylor tylko że mam blond włosy - ale twarz taka sama
    • patrzcie_ludzie Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 24.01.10, 21:12
      Ja w szkole mam chłopaka który też jest całkowicie identyczny jak Taylor
      Lautner. Ma 15 lat ale jest taki sam. Ma takie same włosy, jest identyczny. Na
      początku myślałam że to on. wink) Widocznie sporo jest Taylora Lautnera sobowtórów wink)
      • oleska940 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 24.01.10, 21:13
        było trzeba iść po autograf
        • kakaa13 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 24.01.10, 21:15
          heh, fajnie big_grin kiss
          tez tak chce ; ))
          • failien_ Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 15:54
            mój wujek wygląda jak robert pattinson, ma takie same włosy, głos, oczy, wzrost.
            ostatnio szłam z nim po mieście, a grupa słid szesnastek patrzyła się na niego
            jakby ducha zobaczyły.

w galerii widziałam kobietę, która wyglądała jak courtney love z jakiegośtam
            teledysku.

aa, syn mojej wychowawczyni wygląda jak trace cyrus, tylko bez tatuaży.

: 3
          • olenkax31 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 16:18
            O fajnie . : ]
            Ja też pare razy widziałam , bardzo podobnych ludzi do tych sławnych . big_grin
          • panna_muminkowa Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 20:52
            ja jeszcze tak nie miałam ; C
      • gitarzystka_ . 24.01.10, 21:16
        Moja kumpela na obozie spotkała sobowtór Lautnera. Znalazłyśmy go na nk i
        faktycznie - kopia. Najwyraźniej wielu Lautnerków chodzi po tym świeciesmile.
      • pretty_lady Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 24.01.10, 21:17
        Ja widziałam sobotwóra mojej mamy ;dd
        Kiedyś szłam ze szkoły i nagle przedemną szła taka pani,tak samo uczesana jak
        moja mama,taki sam lub b.podobny płaszcz,podobnie wgl sie ubrała,jak
        ubiera się moja mama,no i zaczęłam wołać ' mama,mama czekaj' i potem ona
        się odwraca i wtedy zobaczyłam ze to nie ona < l o l 2 > ona dziwnie się na mnie
        spojrzała i poszła.
      • michaelmontana Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 25.01.10, 22:14
        Ja widziałem sobowtóra ale nie kogoś sławnego ;p Mojego znajomego ;p
        • cheri.jane Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 15:49
          . taak,

moja kumpela {, taka z 4 klasyy xd ,} to przypomina pannę Fanning z czasów wczenej
          młodości xD
    • nesscullen Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 24.01.10, 21:14
      Wow fajnie ^^ ja nikogo takiego nie spotkałam, chociaż bardzo bym chciała ^^ Ale
      ten gościu ma fajnie, jest prawie identyczny .
    • esme Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 24.01.10, 21:15
      a ja mam w szkole chłopaka który ma 15 lat i wygląda jak Nick Jonas (nie
      przepadam za Jonasami) widzę go na codzień i nawet wołają na niego Jonas tongue_out
      • dulce12_rbd Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 24.01.10, 21:22
        esme - mam podobnie,
        tylko, że on jest z innej szkoły, bo jest w trzeciej klasie podstawówki i
        wygląda jak ten brat Jonasów - Frankie, jest na serio mega podobny.
        • esme Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 24.01.10, 21:28
          dulce12_rbd hehe ja jak się dostałam do gim. to jak weszłam pierwszy raz do sQul
          to jak go zobaczyłam to nie mogłam uwieżyć !!!! patrzyłam się na niego cały czas
          aż w końcu mnie ktoś uświadomił że to nie jest ontongue_out identyczny...
        • ksiaka Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 23.11.10, 19:10
          Jak byłam na koloniach nad morzem, szedł taki gościu podobny do Jareda Leto tylko wersji z brązowymi włosami <3
          zawał na miejscu. serce
      • temptation Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 16:23
        Nie nie mam tak ;P nie zauważyłam jeszcze kogoś kto wygląda jak gwiazda, oprócz gwiazdy
        ;D. Ale jedna dziewczyna w reklamie z reala wyglądała jak ja kiedy miałam ok. 5 lat ^^
    • schlili TAK! 24.01.10, 21:19
      Ja miałam podobna sytuację, tyle że widziałam sobowtóra Brandi Cyrus (jakkolwiek
      się to pisze). Niby nikt ciekawy, ale siedzę sobie na ławce, obok mnie pies a tu
      podchodzi jakaś laska, zaczyna głaskać mojego psa i mówi 'o jaki śliczny', potem
      zapytała o wiek i poszła. Ale jak ją zobaczyłam w pierwszej chwili to myślałam
      że mi serce z klatki wyskoczy xD nie lubię jej specjalnie, ale poczułam się co
      najmniej dziwnie!
      Masakra!
    • violet_ Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 24.01.10, 21:23
      widziałam faceta, który wygląda jak kurt cobain w latach osiemdziesiątych.

nad morzem od tyłu widziałam innego faceta, który wyglądał jak kurt cobain na rozdaniu
      nagród mtv w 1992 roku.

;3
      • mweezy Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 24.01.10, 21:27
        esme, przyślij mi go <3

a tak swoją drogą, na żywo nie miałam okazji spotkać osoby łudząco podobnej do
        kogoś sławnego.
        • esme Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 24.01.10, 21:29
          hehe jak coś to nie słyszałam jak śpiewa tongue_out
          • duuumi Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 24.01.10, 21:47
            Nie spotkałam żadnego takiego mega sobowtóra jakiejś gwiazdy. ; x
            A Lautnera nie trawie, brr. *-*
    • ciapek Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 25.01.10, 21:54
      Jak zaczełam lubić Jonasów to na osiedlu zobaczyłam takiego Bartka (wtedy jeszcze nie
      wiedziałam jak ma na imie) i on był tak strasznie podobny do Joe-go że z koleżanką
      mówiłyśmy na nie go polski Joe <lol2> kiedyś on idzie a siostra koleżanki wtajemniczona w
      to wszystko drze sie na całego Kinga patrz polski Joe idzie zaczełam tak lać że koleś
      popatrzył na mnie jak na debila i poszedł <hahaha>
      Później zaczełyśmy chodzić na straż a on był strażakiem poźniej już sie do nas przekonał...
      • soshy Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 25.01.10, 22:01
        A później odjechał na białym rumaku? xD
        Nie, no żart wink

Ja bym nie chciała zobaczyć sobowtóra Taylora gdyż oryginał mnie przeraża.
        • zuzka_14 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 25.01.10, 22:09
          Na wakacjach widziałam chłopaka bardzo podobnego do Zaca Efrona. Jak zobaczyła
          go moja kumpela to zaczęła wołać w jego stronę "Zac!!!", a on się dziwnie
          popatrzył. Ale kit z tym. Może gwiazda nie za wielka ale dobre i to.
    • gwiazdka_14 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 25.01.10, 22:14
      Mi sie dzis wydawało że widziłam LAToye Jackson! Myślalam że oszleje! Ale kuzynka mnie
      uspokoiła... xp xd
    • melissa Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 25.01.10, 22:16
      jedna moja koleżanka widziała "Joe Jonasa" w szkole
      druga widziała "Joe Jonasa" na wakacjach
      a trzecia widziała "Joe Jonasa" gdy wracała ze szkoły

big_grin
    • taylor_ Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 15:44
      ` kiedyś jak byłam w czechach na wycieczce szkolnej
      to widziałam chłopaka który wyglądał tak samo jak
      zac efron {za czasów hsm} tyle że był nieco młodszy i
      miał ciemniejsze włosy , a tak to identyczny . miał nawet taki
      sam styl ubierania co zac {ciemne okulary ' muchy ' , czarne rurki
      i koszula w kratę} . normalnie myślałam że za chwilę do niego podlecę
      i się na niego rzucę {wtedy kochałam się w zacu} .
    • allexz Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 15:49
      do mojej szkoły chodzi chłopak podobny do Nicka Jonasa ;x w 3 gim.
    • merrs Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 15:49
      ja widziałam sobowtóra justina biebera. nic specjalnego ;x
      • makabra Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 15:51
        a ja mam koleżanke która wygląda jak alizee
    • beautiful_ Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 15:50
      O ale frciara ja to bym dała sobie rękę uciąć za no chociaż sobowtóra Taylora ^^
      • im_rebel Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 15:55
        Ja chcę sobowtura Billie'go bądź Gerarda. Ktokoliwek. Byle by był tym z moich
        ukochanych kiss
        • soulik. Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 18.05.10, 12:54
          im_rebel napisał(a):

> Ja chcę sobowtura Billie'go bądź Gerarda. Ktokoliwek. Byle by był tym z moich
          > ukochanych kiss

Ja teeeż. big_grin
      • kingunia_x Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 16:00
        Chodzę do liceum i u mnie w szkole jest dwóch sobowtórów: pierwszy Taylora
        Lautnera, identyczni są tak podobni. A drugi to sobowtór Christiana Chaveza ze
        Zbuntowanych. Tego drugiego to nawet poznałam i mowie do niego w szkole
        Christian, a on się denerwuje.(Ten pierwszy chodzi do 2 liceum, a ten drugi do 3
        klasy LO)smile
      • kingunia_x Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu... 27.01.10, 16:01
        Chodzę do liceum i u mnie w szkole jest dwóch sobowtórów: pierwszy Taylora
        Lautnera, identyczni są tak podobni. A drugi to sobowtór Christiana Chaveza ze
        Zbuntowanych. Tego drugiego to nawet poznałam i mowie do niego w szkole
        Christian, a on się denerwuje.(Ten pierwszy chodzi do 2 liceum, a ten drugi do 3
        klasy LO)smile
    • nici Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 15:57
      jeszcze czegos takiego nie bylo
      • ditte Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 16:02
        ja widziałam kolesia co wyglądał jak justin biber (czy jak to się pisze) to było okropne
        a i na nk w zdięciach kolege koleżanki, wyglądał jak lautner
    • elliot Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 15:59
      urocza historia...
      a ja widziałam `Pattinsona`, ale wiem, że on nie przyjechałby do Polski i
      jeszcze do mojego miasta. dziewczyno, opanuj się. dobrze radze ;d
      • miley_cyrus2202 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 16:07
        Mój wujek podobny jest do Justina Timberlake'a, a drugi do Lucas'a Grabeel'a, brata
        Sharpay z HSM tongue_out
        • nikki_x Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 16:08
          ja jeszcze żadnego nie widziałam .
    • independent_ blond włosy? 27.01.10, 16:08
      i ABSOLUTNIE IDENTYCZNIE? no chyba nie.
      • julii Re: blond włosy? 27.01.10, 16:13
        miałam podobnie ; d

stałam sobie w kolejce w biedronce ; d
        aż tu naglę widzę chłopaka bardzo podobnego
        do Tejlora L. ; d nie no może bardziej do Jacoba ; >

wtedy bardzo lubiłam zmierzch więc byłam oszołomiona ; >
      • paja96 Re: blond włosy? 20.02.10, 12:24
        independent_ napisał(a):

> i ABSOLUTNIE IDENTYCZNIE? no chyba nie.

RZeczywiście. Ale gdyby nie te blond włosy to bym chyba wezwała karetkę. Jak stanął do
        mnie profilem i się zaśmiał to Taylor- wypisz wymaluj...
    • lumpexy Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 16:16
      Rozumiem cię. A przynajmniej staram się. Raz widziałam tylko sobowtóra, a do
      tego mojej znienawidzonej gwiazdy. Nie utkwiło to w mojej pamięci za długo.
      Przypomniało mi się, że kiedyś.. gdy szłam z koleżanką widziałam sobowtóra Shakiry,
      nadal mnie prześladuje ( pani od polaka? XD )

lumpexy .
    • butterfly3689 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 20:29
      fajnie xd
    • miley112 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 20:35
      ` zabawna historia. mi się nie zdarzyło coś takiego ; chociaż może , ale nie pamiętam.
      • pyska017 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 20:42
        W kościele widziałam chłopaka z 3 gim., który ma nos baardzo, baardzo podobny do
        MJ i ma długie włosy... Hm... Ale tako to MJ nie przypomina... smile
    • folleragaza Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 20:38
      Heh. A ja widziałam kilka razy gościa podobnego do Jamesa ze zmierzchu. ^^ Przystojniak wink
    • loves_vampire11 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 20:39
      nie nie spotkałam jeszcze nikogo takiego ale na pewno jak bym spotkała to tak
      jak mówisz zawał na miejscu smile
    • smile_95 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 20:40
      zazdroszczę Ci też bym chciała spotkac takiego przystojniaka crying
      • pinky_love Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 20:43
        Nieźlee xD A ja czasami widuje mieszankę Roberta Pattinsona z Robertem Hoffmanem ... Śliczny ten koleś jest <3
    • oliiviia Orlando Bloom xD 27.01.10, 20:41
      Kiedyś szłam z przyjaciółką i zobaczyłyśmy jakiegoś gościa. Przyjrzałyśmy mu się iii...nie
      mogłyśmy uwierzyc! Ten facet wyglądał jak Orlando Bloom! Zaczęłyśmy go śledzic. I w
      parku gdy przechodziłyśmy blisko niego, zobaczyłyśmy że to nie Orlando ;P Miałyśmy z
      tego taką pompe, że poprostu... xD
      • stokroteczka11 Kellan Lutz 27.01.10, 20:45
        tak..
        kiedyś mi się wydawało że..
        spotkałam Kellana Lutza. po 5 minutach gapienia się, dotarło do mnie że to
        robotnik drogowy. xdd

ha.
        • psawyer Re: Kellan Lutz 22.11.10, 23:08
          stokroteczka11 napisał(a):

> tak..
          > kiedyś mi się wydawało że..
          > spotkałam Kellana Lutza. po 5 minutach gapienia się, dotarło do mnie że to
          > robotnik drogowy. xdd

>
          > ha.

GDZIE?!
    • dakota_ Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 27.01.10, 20:43
      wierzę , woow ; dd szkoda , że nie masz zdjęcia . HAHA ja widziałam corbina bleu ! ; -
      gościu z afro na głowie . bardzo z twarzy też podobny .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka