asiula333 26.01.10, 11:02 hej dziewczyny od trzech dni boli mnie głowa, wczoraj zjadłam tabletke ale nic nie pomogła no więc znacie jakieś inne sposoby na ból głowy oprócz tabletek? Ps.błagam piszcie bo głowa boli mnie bardzo często a z bólem nie moge sobie poradzić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sims Re: BÓL!!! 26.01.10, 15:11 pomasuj sb głowę Wiem że głupio brzmi ale pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: BÓL!!! 26.01.10, 11:20 zjadłaś tabletkę? myślałam, że tabletki się połyka. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
asiula333 Re: BÓL!!! 26.01.10, 11:23 no ok połknełam <zjadłam> nie chce jeść co dziennie ich bo sie uzależnie Odpowiedz Link Zgłoś
malinka.. Ej.. 26.01.10, 11:21 Ja mam tak samo.. od tygodnia boli mnie głowa i tabletki mi nie pomagają.. rodzice coś mówią że chyba pojedziemy na badania.. Odpowiedz Link Zgłoś
red_ Re: BÓL!!! 26.01.10, 11:24 Nie masz od tego mamy? :o Tylko na internecie, pff. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_95 Re: BÓL!!! 26.01.10, 11:26 nie wiem czy masz taki problem jak ja, ale jeśli śpisz z włączoną komórką niedaleko głowy to może dlatego !! ja spałam z włączoną komórką na łóżku i strasznie często miałam bóle głowy. I jakieś 2 miesiące temu mama mi powiedziała żebym ją koniecznie wyłączała na noc i od tego razu ( czyli jakieś 2 miesiące ) głowa bolałamnie może raz albo wogóle Spróbuj wyłączać komórkę na noc xd zobaczysz że działa, a nawet nie wiesz jakie strasznie szkodliwe fale wysyła komórka!!!!!!!! jeśli to nie od tego to niestety nie wiem jak ci pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: BÓL!!! 26.01.10, 11:26 Może cię też bolec przez zmiany pogodowe. Nie bierz leków, bo jeszcze przedawkujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
swetty96 Re: BÓL!!! 26.01.10, 11:26 pomasuj skronie tak dłużej to przyjdzie ulga . Albo się połóż i pośpij troche a przed snem zażyj tabletkę (ja używam zzazw,paracetamol) i myśle że obudzisz się w lepszym stanie Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: BÓL!!! 26.01.10, 11:34 może dlatego że tabletek się nie je tylko połyka. c: jeśli połkniesz to przestanie boleć cię głowa. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinkaa ;) 26.01.10, 13:05 jeżeli głowa boli cie często to może być migrena.Najlepiej udaj sie z tym do lekarza, a tak poza tym powinnaś ograniczyć przebywanie na komputerze i telewizorze, może pomoże ci świerze powietrze Odpowiedz Link Zgłoś
shut_up . 26.01.10, 13:07 możesz położyć sobie na czoło woreczek z solą.:3 zjadłaś tabletkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: . 26.01.10, 13:13 Jeśli ból utrzymuje się od tak długiego czasu , powinnaś zgłosić się do lekarza . Nawet pierwszego kontaktu , który pewnie skieruje Cię do neurologa. Gdyby mocniejsze leki nie pomogły , zapewne będziesz miała robione badania typu : x morfologia . x ekg . x tomografia . Na razie , żeby ukoić ból możesz stosować zimne kompresy , masować bolące punktu głowy oraz sporo spać , bo to też jedna z przyczyn bólu . Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: . 26.01.10, 13:20 wiesz, to że cię boli głowa teraz, może być skutkiem przeciwbólówki, którą wzięłaś. zgłoś się do lekarza. jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
asiula333 Re: ;) 26.01.10, 14:45 na świerzym powietrrzu jestem często a na kompie i telewizorze też mało siedze bo krzyżaków czytam Odpowiedz Link Zgłoś
misskinga Re: BÓL!!! 26.01.10, 13:25 też to miałam w zeszłym tygodniu, nie moglam wytrzymać, poszłam do lekarza przepisał mi nurofen i jakiś antybiotyk, przeszło po dwóch dniach Odpowiedz Link Zgłoś
zakurzona Re: BÓL!!! 26.01.10, 13:25 Najprawdopodobniej masz migrenę. Radzę przejść się do lekarza i unikać hałasu. Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: BÓL!!! 26.01.10, 13:31 `eh . też tak kiedyś miałam , to było do niewytrzymania ! : | poszłam do lekarza i babka mi powiedziała że to może być hormonalnie albo coś . ; D no nie wiem , jak ci nie będzie przechodziło to idź do neurologa , czy jakoś tak . : ) POZDRO . Odpowiedz Link Zgłoś
koaal wrr. ;x 26.01.10, 15:16 też tak często mam. ; x ale ja nic nie biorę. xd i żyję. (; Odpowiedz Link Zgłoś
werr Re: BÓL!!! 26.01.10, 15:18 idź wcześniej spać, wyśpij sie. no i ogranicz komputer... może spróbuj zimnych okładów na głowe. mi to pomaga jeśli ból nie bedzie ci nadal przechodził to najlepiej pójdz do lekarza... on bd najlepiej wiedział co ci jest i jak to powinnaś leczyć Odpowiedz Link Zgłoś
ksrklubkarolcia Re: BÓL!!! 26.01.10, 15:48 mnie dzisiaj bolała i to bardzo ,ale nieznam sposobu Odpowiedz Link Zgłoś
jd Re: BÓL!!! 26.01.10, 18:10 Wooo..ile lekarzy na tym forum. Migrena? Ph...gdyby miała migrenę to by na komputerze nie siedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: BÓL!!! 26.01.10, 19:38 poleż dłużej , zrób zimnny okład , nie bierz więcej tabletek , nie siedz przed kompem i nie czytaj jak po dniu nie pomoże odz do lekarza . Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: BÓL!!! 06.02.10, 23:04 zatoki??!!?? może zatoki! powiedz mamie czy tam tacie i nie zwłocznie udajcie sie do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: BÓL!!! 06.02.10, 23:44 Może po prostu idź do lekarza ;d ? ;> Mam nadzieję, ze pomogłam xd Odpowiedz Link Zgłoś
cassie_1 Re: BÓL!!! 06.02.10, 23:52 to może być migrena lepiej idź do lekarza powinien przepisać ci odpowiednie leki Odpowiedz Link Zgłoś
king312 Re: BÓL!!! 07.02.10, 08:15 ja też tak miałam, tylko, że ja miałam problem z zatokami... radzę Ci iść do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: BÓL!!! 07.02.10, 10:10 Skoro tak często cię ostatnio boli, powinnaś się może do lekarza rodzinnego zgłosić? Może jakąś migrenę dostałaś czy coś [nie znam się na tym;] albo się babci zapytaj;p One zawsze jakieś domowe sposoby wymyślą C= Odpowiedz Link Zgłoś