sexi.jb 26.01.10, 22:21 Podoba mi sie ta piosenka strasznie ! Moze i jej wokal nie jest doskonały, bo przyznaje, że ona nie umie spiewac ale to już inna sprawa. Jednak piosenka jest fajna, muzyka i tekst .. <3 czas (siłe w sobie mam) podoba sie wam piosenka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sexi.jb Re: candy girl- czas 26.01.10, 22:22 sexi.jb napisał(a): > Podoba mi sie ta piosenka strasznie ! > Moze i jej wokal nie jest doskonały, bo przyznaje, że ona nie umie spiewac ale > to już inna sprawa. > Jednak piosenka jest fajna, muzyka i tekst .. <3 > czas > (siłe w sobie mam) > > > podoba sie wam piosenka? jeszcze dodaje że to chyba jedyna piosenka z jej repertuaru która mi sie podoba naprawde pozdrawiam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: candy girl- czas 27.01.10, 13:18 nie.nie.nie.nie candy girl to dno jak dla mnie xd Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: candy girl- czas 27.01.10, 14:27 Nie zbyt . ; // Nie lubie tej dziewczyny i czekam z niecierpliwością na dzień kiedy zda sobie sprawę z tego że tak naprawdę wyje a nie śpiewa . Odpowiedz Link Zgłoś
lollipop__ Re: candy girl- czas 27.01.10, 21:04 Słyszałam to . ; xxx Taka sobie . ; xx Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: candy girl- czas 27.01.10, 21:03 piosenka jest dobijająca, tak jak muzyka i tekst. o, znowu przekształcam Wasze wypowiedzi. :q Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: candy girl- czas 27.01.10, 21:07 nie podoba mi sie ta muza Wogóle co to za dobijający tekst A wogóle to masz taki Zryty gust muzyczny jeśli lubisz takie coś Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: candy girl- czas 30.01.10, 23:08 cóż, wyrażę swoją opinię krótko żeby was nie zanudzać, bo przecież kto to przeczyta, no na prawdę, a ten wątek aż się prosi o ładny komentarz z mojej strony w końcu trzeba wyrazić swoje zdanie, ale spokojnie, zrobię to grzecznie i kulturalnie, więc się nie martwcie, a teraz nie przedłużając może powiem co sądzę o kendi gerl oraz jej boskich songach: ble. Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: candy girl- czas 15.02.10, 17:14 Candy Girl ? Porażka. Niby polska lady gaga.. nie wychodzi jej to zbytnio. Okropna laska jest, no, po prostu okropna : / Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: candy girl- czas 15.02.10, 17:12 nadal czekam na jakąś normalną polską wokalistkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 ;d 15.02.10, 17:18 nie wiem czy fajna. nie słucham tego beztalencia obwieszonego miśkami dookoła. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: candy girl- czas 15.02.10, 17:23 wiesz, słuchałam : kiedyś było inaczej - jeden osiem L i przerwałam, by candy posłuchac . sorry, ale porównując to do tego to . . . ten ' czas ' jest badziewny, okropny . ! x d. nie podoba mi się to. ; c Odpowiedz Link Zgłoś
karola1603 Re: candy girl- czas 15.02.10, 17:26 o gustach się nie dyskutuje. czasem takie piosenki wpadają na tyle w ucho że sie człowiek "uzależnia",ale dla mnie to jakieś takie disco polo.sory,ale jak Ci się podoba to se dalej słuchaj tego songa ;d Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: candy girl- czas 15.02.10, 17:52 straszna jest. zarówno wokal, tekst, jak i cała piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka.. Re: candy girl- czas 15.02.10, 17:58 nawet fajna jest, ale teledyski mi sie nie podoba.. Odpowiedz Link Zgłoś
muszelka Re: candy girl- czas 15.02.10, 20:32 klip jest obleśny i prymitywny ,a tekst jak na współczesny polski szoł biznes przystoi . na temat dziewczyny nie bd się wypowiadać . a wgl to 'sexi.jb' jak może ci się to podobać .? ! ; \\\ Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: candy girl- czas 15.02.10, 20:18 nie przepadam za nią, ale ta jest nawet fajnai teledysk tez jest fajny Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: candy girl- czas -.o 15.02.10, 20:24 yy. wkurza mnie kobieta. nie podoba mi sie piosenka. i ona cała. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 grzeszysz zakładając wątek o niej 15.02.10, 21:45 jak dla mnie to ta sama kategoria, co ke$ha : * czyli jak to mweezy pięknie ujęła ble. dodam od siebie fuj, i rzygam Odpowiedz Link Zgłoś