dark_candy_ Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 15:03 Hah, ja tam fanką Edwarda nie jestem, jak już co to Jacob'a ;dd I wole "Avatar'a" Odpowiedz Link Zgłoś
ixlovextwilight Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 15:04 ooglądałam Avatar i nie powiem - jest fajny . ale w życiu nie przerzucę się ze Zmierzchu ! która "fanka" tak zrobi to znaczy że jest pseudo fanką .. Odpowiedz Link Zgłoś
wiaatr pf. 29.01.10, 15:04 AVATAR. Zmierzch to... Ah , lepiej nie mówić bo jak się rozpiszę to urażę wszystkich fanów , aktorów i na dodatek pisarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ idiotyczne porównanie. 29.01.10, 15:10 zmierzch i avatar to filmy z jednego worka: inna fabuła, inne efekty. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: idiotyczne porównanie. 29.01.10, 15:14 nie oglądałam Avatara ale siostra mi mówiła, że bajeczka więc wybieram. zmierzch. Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: idiotyczne porównanie. 29.01.10, 15:15 Hm, obydwa filmy lubie, ale pozostane przy Zmierzchu ; d Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 15:16 będzie głośno o tym i o tym przez pewien czas a później wszystko ucichnie ;D Ja jeszcze nie byłam na Avatarze ale mam zamiar się wybrać xD Odpowiedz Link Zgłoś
alice9 Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 15:25 no pewnie że Zmierzch!!!!!!!!!!!!!!! serce: Odpowiedz Link Zgłoś
marta121 Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 15:27 Nie umiem wypowiedzieć się w tej kwestii, nie oglądałam Avatara więc nie wiem czy lepszy od Zmierzchu, lecz Zmierzch był bardzo fajny Odpowiedz Link Zgłoś
luisca15hl Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 17:04 Avatar pobił Zmierzch, jeśli mamy na myśli grę aktorską i rozmach artystyczny. Niestety nic nie poradzimy na to, że fanki zmierzchu tak twardo stoją przy wampirach i jakimś dziwnym trafem nagle połowę świata interesują tylko wampiry. Doprawdy pojęcia nie mam w jakim celu porównujemy bardzo dobry, świetnie zrealizowany film z tak lekkim i skonstruowanym bez większego polotu filmem, jakim jest Zmierzch. Przepraszam wszystkie fanki jeśli uraziłam, ale to moja opinia, którą mam prawo wyrazić Odpowiedz Link Zgłoś
bella998 Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 18:16 No więc moim zdaniem Avatar jest żałosny . Nigdy nie pokona Zmierzchu . Fanki nigdy nie zostawią Zmierzchu dla jakiegoś Avatara . Edward był,jest i będzie najlepszy!! Team Edward Odpowiedz Link Zgłoś
nothing... Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 18:17 Niestety nie widziałam jeszcze "Avatara" Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 18:22 hm , dziwne porównanie .. Oba filmy są na swój sposób wyjątkowe .. Nie oglądałam Avatara , i szczerze nie mam zamiaru , ale każdy ma swój gust i ogląda co mu się podoba , ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
rispekt Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 18:40 Hmm, czy ja wiem. Zmierzch wygląda jak jakiś amatorski film nakręcony przesz gimnazjalistów, a w Avatarze widać prawce wielu ludzi, no i pieniądze, których twórcy Zmierzchu pożałowali. Zresztą kogo obchodzą bezmózgie faneczki Roberta? Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 19:19 rispekt napisał(a): > Hmm, czy ja wiem. > Zmierzch wygląda jak jakiś amatorski film nakręcony przesz gimnazjalistów, a w > Avatarze > widać prawce wielu ludzi, no i pieniądze, których twórcy Zmierzchu pożałowali. > Zresztą kogo obchodzą bezmózgie faneczki Roberta? że ja niby jestem bezmózga myślisz że jesteś fajna bo napisałaś coś co obraża nie tylko zmierzch a i nas sama jesteś bezmózga jak tak myślisz to jest porostu żałosne ps.zmierzch górą Odpowiedz Link Zgłoś
miki1213 Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 18:45 Obydwa .. ja dzis byłam na Avatarze i jest zarabisty lubie te filmy a fanki zmierzchu nie zrezygnuja z jego xD Odpowiedz Link Zgłoś
bezzmian Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 18:48 tego nie da się porównać. widziałam oby dwa, ale nie wybiorę czy ten czy ten... Odpowiedz Link Zgłoś
lumpexy Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 18:52 W życiu! Nigdy! Fanki Zmierzchu nie przerzucą się na Awatar! Jestem fanką zmierzchu jeśli chodzi o książki, a o film tak sobie.. Rajcuje mnie w nim tylko to że się całują, a czwarta część zapowiada się kusząca. Szczerze mówiąc dopiero niedługo pojadę na Awatar ale sądząc po jego animowanych postaciach i w ogóle po relacjach innych, mówię : Nie! Fanki Zmierzchu będą przy nim trwać do końca, przynajmniej ja.. lumpexy . Odpowiedz Link Zgłoś
truski_95 Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 18:57 yy tylko Avatar dawno pobił Zmierzch, zarobił więcej kasy od Titanic'a więc wiesz a Zmierzch jest jak Harry Potter ma parę części i zawsze będzie lubiany Odpowiedz Link Zgłoś
kzil Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 19:03 Avatar był niezły. ale Zmierzch jest naaaaaajlepszy.!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziagusiaa Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 18:57 Jeszcze nie oglądałam Avatara, ale jeśli go zobaczę, to nigdy nie przestanę byc fanką Zmierzchu i Edwarda. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
lovememanytimes Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 19:02 Jestem wielką fanką Zmierzchu <br /> Avatar moim zdaniem jest świetny ale nie ma szans żeby przez ten film Zmierzch przeszedł do historii.. Odpowiedz Link Zgłoś
black_lady Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 19:06 Avatar <3 o wiele, wiele lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 19:11 Nie oglądałam avatara, więc nie wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 19:10 a ja powiem tak:oba filmy są super Odpowiedz Link Zgłoś
monisia_xd Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 19:15 ja nie ogladalam avatra ale mysle ze zmierzch bylby lepszy bo jak ktos juz sie wypowiedzial to avatar jest filmem fantastycznym czyli nie w moim typie ; ] czyli moim zdaniem Cullen przejdzie do historii ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ironic_ Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 19:16 porównanie z du.py wzięte. ojej, Edzia już nie ma ? w takim razie to fani nie byli. zobaczyli nowszy hicior i od razu Edzie zostawili, żałosne. Zmierzch, to jakaś paranoja, natomiast Avatar, to prawdziwy film, nie jakieś tanie romansidło. Odpowiedz Link Zgłoś
sel_dem Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 19:20 Zmierzch , ale avatar też niezły film Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 19:53 omg, hahahaha, od kiedy Zmierzch jest horrorem? Avatar pod każdym względem przewyższa Zmierzch, więc wybór jest oczywisty, przynajmniej dla mnie. ciekawsza fabuła, widać że w ten film włożono o wiele więcej pracy. poza tym ludzie tworzący ten film wykazali się dużą pomysłowością, a nie posłodzili banalną historię. takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
balonowa_guma Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 19:26 nie oglądałam `Avataru` czy jak to się odmienia. Myślę,że nie podbije `Zmierzchu`, bo ten film ma swój specyficzny urok. po prostu Odpowiedz Link Zgłoś