kreska_nad_u 27.01.10, 09:23 Jak myślicie Avatar pobije zmierzch tzn. czy wszystkie fanki zmierzchu przerzucą się na Avatara? Czy Edward przejdzie do historii? Który film wam się bardziej podobał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
virginkaa Re: Avatar vs. Zmierzch 27.01.10, 09:28 Ja wole zmierzch chociaż też za nim nie przepadam . Nie lubie Avatara bo jest fantastyczny a ja takich filmów nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
natexx1 Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 18:28 pfffi. gdyby w zmierzchu nie grał Taylor, powiedziałabym że avatar jest lepszy 100 razy. a tak powiem, że jest trochę lepszy OD FILMU. bo saga zmierzch, jako książki jest naaaaaaaaaaaaaaj . lepsze wykonanie. w filmach sagi było dużo rzeczy pominięte, itp. i uważam, że avatar zasługuje na oscara. Odpowiedz Link Zgłoś
karola645 Re: Avatar vs. Zmierzch 30.01.10, 10:27 popieram natexx1 KOcham ZMIERZCH!!! a o avatarze słyszałam różne opinie... nie wszystkie pochlebne ;// Nigdy nie zapomnę o TWILIGHT , XD <333 Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 19:13 nie lubie avarata ogladalam i wg mi sie nie podobal a zmierz kocham jest boski nikt go nie pobije!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
demoniasta0897 Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 19:29 Avatar nie pobije zmierzchu bo to klasyka ale przyznam że Awatar to coś niesamowitego po wyjściu z kina byłam pod wrażeniem i przyrównuje awatar do zmierzchu moim zdaniem to Awatar był owiele cięższy do nakręcenia i chyba bardziej mi sie podobał ale to i tak bez znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Avatar vs. Zmierzch 04.02.10, 20:38 Avatara nie oglądałam , a Zmierzch kocham Odpowiedz Link Zgłoś
vampirediana Re: Avatar vs. Zmierzch 27.01.10, 09:29 Nie ma szans ale avatar jest super Odpowiedz Link Zgłoś
miles11 Re: Avatar vs. Zmierzch 27.01.10, 18:06 oglądałam i to i to i tak samo sądzę że Avatar to klasyka, a zmierzch horror i nie ma co tego porównywać Odpowiedz Link Zgłoś
heb Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 18:34 To zupełnie inne filmy. Poza tym Zmierzch jest według mnie denny, nie lubię go. Avatar Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 19:14 wg jak mozna porownac cos takie go jak avatar z horrorem Zmierzch;*** ZAL ZAL ZAL ZAL ZAL !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milunia_cyrus Re: Avatar vs. Zmierzch 30.01.10, 10:16 Jak obejrzę Avatar to ci powiem Odpowiedz Link Zgłoś
kiyoko13 Re: Avatar vs. Zmierzch 27.01.10, 09:40 Nie wiem jak można porównywać zwykłą szmirę z arcydziełem kinematografi.Zmierzch przejdzie do historii jako najgorszy film dekadyAvatar jest dużo lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: Avatar vs. Zmierzch 27.01.10, 13:06 kiyoko13 napisał(a): > Nie wiem jak można porównywać zwykłą szmirę z arcydziełem kinematografi > .Zmierzch przejdzie do historii jako najgorszy film dekadyAvatar jest d > użo lepszy Popieram twoje słowa w 1000000% . Nie wiem co wy widzicie w tym " Zmierzchu ". Ten film jest dobry, ale tylko na dobranoc, dla tych, co maja problemy ze snem. Odpowiedz Link Zgłoś
swifti Re: Avatar vs. Zmierzch 27.01.10, 09:41 zmierzch duużo lepszy a Edward na razie ne przejdzie do chistori bo w avatarze nie ma kogo naśladować bo to s.f. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 . 27.01.10, 09:50 Zmierzch - to najnormalniejszy film jaki widziałam, że jest o wampirach, wilkołakach i lovcianiu to go wszyscy uwielbiają... Avatar - to nie tylko film dla nastolatków, ale też dla dorosłych. Mimo wszystko, że jest sci-fi można zrozumieć w nim jakieś przesłanie. Do tego jego wykonanie jest niesamowite. Odpowiedź na pytanie brzmi: Avatar. Odpowiedz Link Zgłoś
caughtupinyou Re: Avatar vs. Zmierzch 27.01.10, 11:05 Nie wiem jak wpadłaś na pomysł, żeby porównywać ze sobą dwa tak różne filmy, o poziomie nie wspominając. Zmierzch nie dorasta Avatarowi do pięt. Zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tunia.18 Re: Avatar vs. Zmierzch 27.01.10, 12:56 ja wole AVATAR zmierzch mi sie znudził. Odpowiedz Link Zgłoś
anaj Re: Avatar vs. Zmierzch 27.01.10, 13:04 Oczywiście, że zmierzch. Byłam niedawno na avatarze i miałam wobec niego duże oczekiwania, a tym razem zobaczyłam kolejny normalny film ... Myślę, że ludzie tak się podniecają avatarem, bo po prostu już w ich głowach siedzi to, że avatar jest nie wiem jak dobry. Owszem nie jest najgorszy, ale mojego serca nie zdobył... Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ AVATAR 27.01.10, 13:04 ` Jezuu, rozwalasz. takie gó..., jakim jest " Zmierzch " porównujesz do światowego hitu? OMg, powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: Avatar vs. Zmierzch 27.01.10, 13:06 ZMIERZCH ! avatar moze i dobry ale edward nigdy mi sie nie znudzi ;d Odpowiedz Link Zgłoś
czarlie. Sądzę .. 27.01.10, 17:44 sądzę że Avatar pobije oglądalnąścią i liczbą fanów Zmierzch , chociaż ja osobiście za Avatem nie przepadam . moim zdaniem ten film jest nudny . a Edwart jest straszny , i nie ma prawa przejść do histori . co innego Taylor . mrrrrrrr ! Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Zmierzch 27.01.10, 18:13 AVATAR . zdecydowanie . super wykonany, fajny pomysł mimo że nie lubie sf to avatar jest jednym z moich ulubionych filmów . a zmierzch ? nie wiem co w tym filmie jest takiego orginalnego i w tym że wszyscy go kochają . zmierzch to był jeden z najhorszych filmów jakie widziałam . nudnym, słaba gra aktorska . tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Avatar vs. Zmierzch 27.01.10, 18:10 Edward nie przejdzie do historii. Avatar nie ma wiele wspólnego ze Zmierzchem. Ja lubię oba filmy. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
kate.. Re: Avatar vs. Zmierzch 27.01.10, 18:11 to i to beznadziejne , więc nic : d Odpowiedz Link Zgłoś
alex23 Re: Avatar vs. Zmierzch 27.01.10, 18:16 Ja wole Avatar ale Zmierzch tez był fajny! Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Avatar vs. Zmierzch 27.01.10, 19:18 Avatara nie oglądałam, więc nie osadzam. ale przypuszczam, że film o wampirach nie przebije filmu Jamesa Camerona. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuss.. Avatar 29.01.10, 12:09 Najbardziej kasowy film w historii kina. W nim przynajmniej się coś dziejee. A w Zmierzchu zalatuje nudą... Odpowiedz Link Zgłoś
dark_evil Re: Avatar 29.01.10, 12:16 lubie Zmierzch ale moim zdaniem Avatar był o wiele lepszy ;] wywołuje dużo emocji,wspaniałe efekty itp. Zmierzch mogliby też lepiej dopracować ale się pośpieszyli a Avatara robili przecież 4 lata xP dla mnie Avatar pobił Zmierzch choć nadal pozostaje fanką obu filmów Odpowiedz Link Zgłoś
miki1213 Re: Avatar 29.01.10, 18:38 Obydwa filmy sa super ale w Avatarze jest wiecej akcji xD Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 12:14 ZIERZCH 4EVER... Nic dodac nic ujac... Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 12:54 ` myśle że avatar jest lepszy. ale wybiore zmierzch. Odpowiedz Link Zgłoś
stefaa Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 14:23 Na tym i na tym się poryczałam ... ale wybieram zmierzch ... Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 14:48 Co ty dziewczyno porównujesz?! To są dwa różne filmy! Zmierzch może co najwyżej konkurować z podobnymi do siebie, do Czystej Krwi albo Pamiętników Wampirów! Chryste Panie... Wam się nudzi, right? Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 14:55 Avatar bo nie cierpie zmierzchu! Odpowiedz Link Zgłoś
bella101 Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 14:59 o wiele bardziej wolę zmierzch nie ma mowy zeby ktoś polubił avatara bardziej niż zmierzch po za tym zmierzch jest dłuższy i ciekawszy Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Avatar vs. Zmierzch 29.01.10, 15:02 mam nadzieje że nie bo bym nie wytrzymała wrzasków w centrum handlowym. Avaatar wg mnie był o wiele lepszym filmem od zmierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś