xnamex 30.01.10, 21:11 Jak w temacie. Ktoś wie co jest w takich papierach, kiedy, gdzie i jak się je składa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nasti. Papiery 30.01.10, 21:59 Trzeba dać świadectwo ukończenia szkoły, zdjęcie legitymacyjne i jeśli jesteś spoza rejonu musisz też złożyć podanie o przyjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: Papiery do gimnazjum 30.01.10, 22:03 dostajesz taką kartę zapisu ale to ci powinni dać w podstawówce a jak nie dadzą to w sekretariacie i tam musisz wypisac dane imiona rodziców pesel jakiego języka będziesz mieć kontynuacje adres telefon data urodzenia i takie różne albo rodzic ci to wypełnia i podpisuje albo sama sobie to wypełniasz a rodzic ci podpisuje no i potem świadectwo z 6 klasy i zdjęcie do legitymacji.. Odpowiedz Link Zgłoś
selena_98 Re: Papiery do gimnazjum 30.01.10, 21:59 Nie mam pojęcia Jeszcze mam troche czasu Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Papiery do gimnazjum 30.01.10, 22:05 ja też we wrześniu idę dopiero do gim i jak mój brat szedł to w szkole mówili o takich rzeczach, uczyli pisać podanie itp. Ja chodzę do tej samej co on, więc też będę takie miała, u cb chyba też powinno takie coś być. Sorry, ale nie wiem jak, kiedy się je składa, bo jeszcze tego nie robiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Papiery do gimnazjum 01.02.10, 23:02 ja też we wrześniu do I gimnazjum , i też już myślę o papierach i nad wyborem gim. u nas w szkole będą uczyć pisać takie podania próbne. a co do prawdziwych, wiem tylko tyle, że trzeba będzie podać dokładne dane, świadectwo ukończenia 6 klasy, i jeśli gimnazjum nie jest rejonowe to podanie o przyjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
joe19 Re: Papiery do gimnazjum 30.01.10, 22:07 dostaniesz karte uzupełniasz i zanosisz do sekretriatu lub wychowawca będzie zbierał Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Papiery do gimnazjum 30.01.10, 22:08 Ja tez nie wiem własnie, a w tym roku trzeba bd gimnazjum wybrać : d . Odpowiedz Link Zgłoś
aszken Re: Papiery do gimnazjum 30.01.10, 22:12 ja mieszkam w małym miasteckzu, gdzie jest jedna podstawówka (ok.600 uczniów) i duuuże gimnazjum,gdzie chodzą ludzie z bliskich wiosek. ja te papiery składałam tak ; świadectwo i zdjęcie legitymacyjne i dostawałam taką kartę , gdzie trzeba było wypełnić ; imię i nazwisk itd. i wpisać 2 osoby, z którymi chciałabym być w nowej klasie. wypełniłam to i oddałam wraz z świadectwem i foto .. ( poprostu zaniosłam do szkoły, tam siedziała na środku korytarza pani vice dyrektor (moja znajoma. ;D ) i oddałam jej to poprostu. ) cya. ;* mam nadzieję,że jakoś pomogłam. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: Papiery do gimnazjum. 30.01.10, 22:09 Chodzi o podanie? Każde gimnazjum ma inny termin. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
fankajbmcdl Re: Papiery do gimnazjum 30.01.10, 22:10 A więc tak najpierw składasz wniosek (ale jeszcze za wcześnie) ,następnie gdy dostaniesz świadectwo i punkty z egzaminu idziesz z tym jak najszybciej do szkoły, którą wybrałaś i wypełniasz jakieś tam informacje o sobie,zresztą zapytasz się kogoś i w ogóle tam wszystko pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Papiery do gimnazjum 30.01.10, 22:10 nazwisko. data urodzenia. zamieszkanie. telefony. same takie. ja jeszcze miałam zainteresowania i do której klasy bym chciała iść. ale te wymienione na czarno raczej są na każdym xd Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: Papiery do gimnazjum 30.01.10, 22:12 Ja nic takiego nie mialam, po prostu przechodzilam z podstawowki do gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
kalunia Re: Papiery do gimnazjum 30.01.10, 22:18 ja brałam z sekretariatu szkoły kwestionariusz no i tam były pytania na jaki profil chce chodzić i takie tam ogólnie imię nazwisko jakieś osiągnięcia i wogole....potem to musiałam złożyć wraz ze świadectwem ukończenia podstawówki do wybranego gimnazjum i czekać na rekrutacje Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Papiery do gimnazjum 31.01.10, 21:32 Ktoś wie co jest w takich papierach, kiedy, gdzie i jak się je składa? - świadectwa. dane. - w dniu zakończenia roku szkolnego ( max. chyba tydzień później ) - w gimnazjum, sekretariacie. - po prostu zanosisz, i mówisz, do jakiego profilu klasy chciałabyś się dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
hana02 Re: Papiery do gimnazjum 01.02.10, 16:26 musisz odbrac takie papiery z sekretariatu no i jeszcze musisz dac swiadectwo z 6 klasy ! chyba Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Re: Papiery do gimnazjum 02.02.10, 09:21 Takie papiery możesz pobrać ze strony gimnazjum, bądż pojechać do wybranego gimnazjum i wziąść od sekretarki. Na, którym ty dziecko świecie żyjesz? O,O Odpowiedz Link Zgłoś