jessicakaulitz Re: Chcielibyście zostać gwiazda.?! 04.02.10, 16:49 ohhh jasne że bym chciała to moje wielkie marzenie chiciałabym być aktorką Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: Chcielibyście zostać gwiazda.?! 04.02.10, 16:54 Ja raczej kompozytorką, a nie 'gwaizdką'. Kiedyś mega mnie to kręciło, ale teraz nie jestem już tak tym pomysłem napalona, bo nie mam pięciu lat, a to właśnie wtedy najbardziej marzyłam o zostaniu sławną. Odpowiedz Link Zgłoś
arisa Re: Chcielibyście zostać gwiazda.?! 04.02.10, 16:56 Czy ja wiem... Kiedyś chciałam być modelką, chodziłam nawet na kurs, uczyłam się chodzić jak modelka, pozować... Potem przeskoczyłam na marzenia o aktorstwie. Ale teraz już nie marzę o zostaniu sławną, bo wiem, że raczej nigdy nie zostanę, szansa jest jak jeden do miliona. No i jestem trochę nadwrażliwa, przejmuję się opnią innych ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
jannethe Re: Chcielibyście zostać gwiazda.?! 04.02.10, 16:52 kto by nie chciał . ;> Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.america Re: Chcielibyście zostać gwiazda.?! 04.02.10, 16:53 moje marzenie to zostać aktorką ale na tym z a.d u p i u na którym ja mieszkam nie ma zadnych castingów ani nic... Odpowiedz Link Zgłoś
razzo rany. ;c 04.02.10, 16:58 nie każdy jest pazerny na pieniądze i nie każdy chce sprzedać swoją prywatność. chcesz być gwiazdą, czy aktorką? bo z przykrością muszę stwierdzić, że to dwa zupełnie inne zawody. jeżeli bycie gwiazdą można zaliczyć do pracy. nie chciałabym być sławna/a jeżeli już, to na pewno nie chciałabym, żeby moje nazwisko znała co druga osoba. chciałabym udzielać wywiadów. nie chciałabym, żeby pod moim domem stali 24/h paparazzi. a jeżeli chodzi o te 'flesze' - według mnie jestem niefotogeniczna, więc za każdym razem gdyby ktoś mi robił dziesiąt zdjęć na minutę bałabym się, że cały świat będzie śmiał się z mojej nieudanej fotki. w show biznesie jest ciężko/jestem leniwa, więc nawet gdybym bardzo chciała nie byłabym popularna. c; Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: Chcielibyście zostać gwiazda.?! 04.02.10, 16:59 wiesz kiedyś bardzo chciałam . , ale odechciałaam . Mój kuzyn jest austriackim skoczkiem narciarskim , dość popularnym w swoim miasteczku przez wszystkich znany , ale gdzie inndziej ? makabraa . jakieś dziewczyny sie na niego rzucają ostatnioo jedna padła na kolana , aby jej podpisał bluzee . Dla mnie chodzenie z nim jest męczące , a co dopiero jak ja bym miała być sławna . , nie wiemm . narazie dla mnie to za truudne . Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Chcielibyście zostać gwiazda.?! 04.02.10, 17:02 Tak, ale tylko na jakiś czas, zobaczyć jak to jest i wrócić do dawnego trybu życie byłoby świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Chcielibyście zostać gwiazda.?! 04.02.10, 17:04 Chciałabym być modelką . Taką jak Kate Moss , Anja Rubik albo Tara Banks . . . Mmmm , ale to tylko marzenia . Chodzenie w ciuchach Louis'a Vuitton'a , Colce & Gabbany , Dior'a , Prady . . . Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.powraca Re: Chcielibyście zostać gwiazda.?! 04.02.10, 17:06 sory, jak ja mogę zostać gwiazdą, skoro już ją jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: Chcielibyście zostać gwiazda.?! 06.02.10, 01:54 Ja bym chciała zostać gwiazdą. Odpowiedz Link Zgłoś
stefaa Re: Chcielibyście zostać gwiazda.?! 06.02.10, 10:09 tak, ja marze o zostaniu aktorką. kocham to.. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren__ Re: Chcielibyście zostać gwiazda.?! 06.02.10, 11:29 Mam w miarę dobrą barwę głosu i zaczynam się uczyć grać na pianinie. Więc myślę, że widziałabym siebie jako piosenkarka Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Chcielibyście zostać gwiazda.?! 06.02.10, 12:16 Ja bym chciała Nawet bardzo D Odpowiedz Link Zgłoś
tarja_jean Re: Chcielibyście zostać gwiazda.?! 06.02.10, 13:48 Ja bym chciała zostać piosenkarką i być w jakimś zespole metalowym Odpowiedz Link Zgłoś
zcziluj Re: Chcielibyście zostać gwiazda.?! 08.02.10, 11:32 chciałbym być popularna, ale bez przesady. Może jakieś nieduże role w filmach i byłby gites = D Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. Re: Chcielibyście zostać gwiazda.?! 08.02.10, 13:04 to zależy. mogłabym byc sławna, tylko gdyby nie było paparazzi, którzy ciągle za tobą łaza. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Chcielibyście zostać gwiazda.?! 08.02.10, 13:05 ja bym nie chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
natasha2222 Re: Chcielibyście zostać gwiazda.?! 08.02.10, 13:21 Strasznie chce zostac gwiazda bo kocham spiewac, tanczyc i grac, a poza tym uwielbiam wystepowac na scenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś