alice_cullen08 02.02.10, 16:39 Chodzi o to, że próbuję odmówić sobie słodyczy, ale nigdy mi się nie udaje. Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia jak przestać. To jest chyba uzależnienie. Wy też tak macie jak ja? Możecie żyć bez słodyczy czy wręcz przeciwnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewka15 Re: Słodycze ;) 02.02.10, 16:49 Jak nie zjem któregoś dnia czegoś słodkiego to przez cały dzień chodzę taka wkurzona, że lepiej się do mnie nie odzywać Odpowiedz Link Zgłoś
szaman Re: Słodycze ;) 02.02.10, 16:52 upokarzający nawyk nie mogę żyć bez słodyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
staceyann Re: Słodycze ;) 02.02.10, 16:56 oo ja też jestem zdenerwowana jak nie zjem niczego słódkiego, ale muszę sboie przynajmniej trochę ograniczyć, bo dzisiaj jak robilam zakupy to się przerazilam normalnie jaka jestem gruba Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Słodycze ;) 02.02.10, 17:08 nie wiem jem słodycze jak jem . tylko raz się założyłam z koleżanka która dłużej wytrzyma . Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Słodycze ;) 02.02.10, 17:12 ja uwielbiam czekoladę ona daje mi spokój Odpowiedz Link Zgłoś
misia_xddee Re: Słodycze ;) 02.02.10, 17:13 Nie jem słodyczy ani troche jak już jabłko, pomarańcze banany kiwi owoce i warzywa a czekolade to może pare razy jadłam i żadnych ciast nie jem galaretki jakieś albo budyn ale bez cukru Odpowiedz Link Zgłoś
thespragniona Mmm. xD 02.02.10, 17:13 Ja też tak mam, ale jak czuję, że coś nie halo, to proszę mamę, aby mi te słodycze schowała, i dała dopiero po kilku dniach (i tak w małej części) tzn. reglamentowała. Jeżeli Ty nie możesz się powstrzymać radzę zrobić to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa... Re: Mmm. xD 02.02.10, 17:24 Ja też uwielbiam słodycze normalnie nie mogę bez nich ani jednego dnia wytrzymać ale czasami jak wiem że zjadłam za dużo to właśnie robię tak jak thespragniona Odpowiedz Link Zgłoś
kaapelusik Re: Słodycze ;) 02.02.10, 17:31 ja tam nie jem od wczoraj XD chcę swoją wolęwypróbowac... zobaczymy jak dłudo wytrzymam Odpowiedz Link Zgłoś
milunia_cyrus Re: Słodycze ;) 02.02.10, 17:38 Ja też tak miałam i wiesz co zrobiłam? Zaczęłam żuć gumy i się od słodycy odzwycziłam zato teraz jestem uzależniona od gumy do żucia. Odpowiedz Link Zgłoś
mychaxd3 Re: Słodycze ;) 02.02.10, 18:10 ja też nie mogę żyć.. raz dziennie muszę zjeść przynajmniej jakiegoś cukierka czy batonika ;D ale walczę z tym.. ;D np. przestałam kupować słodkości w szkolnym sklepiku.. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinkaa Re: Słodycze ;) 02.02.10, 19:42 ja mam to samo jak nie zjem chociaz raz na dzien czekolady to wariuje;P xD Odpowiedz Link Zgłoś