Dodaj do ulubionych

Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;)

• iheartjustinb Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 08.05.10, 21:41
      bo słowo HEART jest fajne, bo JUSTIN B jest fajny.
    • frutella_xd Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 08.05.10, 21:44
      miało być frutti_tella !!! jak ta guma ! sciana sciana sciana < zonk >
    • scarletrose Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 08.05.10, 21:46
      Szkarłatna Róża to w moim przypadku jakaś bujda :x Podoba mi się w nim tylko
      część scarlet, rose już niekoniecznie. Zapożyczyłam z pewnego serialu
      kryminalnego, Dowody zbrodni bodajże ; >
    • twilight_6 em. 08.05.10, 22:30
      twilight_ zmierzch.
      6 ulubiona liczba.
      • cheergirlz Re: em. 13.05.10, 20:09
        Po prostu jestem cheerleaderką wink
        • negative negative... 13.05.10, 21:10
          Hmm... Samo jakoś wpadło do głowy.
          Ogólnie można wytłumaczyć nastawieniem do życia tongue_out
    • taranka Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 13.05.10, 21:23
      byłam wkurzona bo kilka dni zakładałam konto na panfu i całuy czasd pisało: wybierz
      innny nickl i poczułam się jakbym miała kogś ztaranować i tak jest taranka
      • karola_akcent Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 15.05.10, 14:33
        Jestem Karola i w zeszłym roku należałam do grupy tanecznej Akcentkwiatsercekwiat,
        ale był z elementami baletu i obecnie ze skoliozą nie mogę tam tańczyć.uncertain
    • duff_1212 Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 13.05.10, 21:30
      mój wzioł się od imienia mojego ulubionego basisty Duffa Mckagana ( Guns'n'roses )
      oraz dnia i miesiąca urodzin !
    • gucik13 Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 13.05.10, 21:31
      gucik - od imienia (Agata)
      13 - bo urodziłam się 13.07 i to moja szczęśliwa liczba .
    • molly208 Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 13.05.10, 21:31
      kiedys z przyjaciolkami wymyslalysmy sobie imiona ang. i tak wyszlo moj nick : molly208
      a 208 bo .. bo mi pasowalo xD
    • faith_ Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 13.05.10, 22:08
      ja wybrałam taki nick ponieważ to imię mi się bardzo podoba (;

btw to faith znaczy nadzieja, a nadzieja jest matką głupich, no a
      ja jestem jej dzieckiem :p
      • matsuri Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 13.05.10, 22:54
        Z anime 'Naruto'. Jest to jedna z bohaterek które ubóstwiam, mimo że nie odgrywa
        tam większej roli.
        • matsuri Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 13.05.10, 22:55
          * Matsuri jest to jedna z bohaterek które ubóstwiam
    • mia. Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 13.05.10, 22:58
      z Pamiętnika Księżniczki. xd
      i mam tak na 3 imię .
    • zelkojadek Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 13.05.10, 23:04
      mój nick wziął się z tego że nałogowo jem żelki smile))
    • vaniney Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 13.05.10, 23:29
      wiem,że w moim przypadku to powinno być raczej vIanney,ale sama z siebie
      postanowiłam coś przekręcić i tak oto jest vanIney,literka 'i' przestawiona o 2
      miejsca.
    • yourbadream Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 13.05.10, 23:51
      Bo niegdyś się dużo kłóciłam, wdawałam w ostre sprzeczki i byłam niczym koszmar.
      Ja wiem, koszmar to nightmare, ale nie pasowało mi to, więc wolałabym zostać
      Twoim Złym Snem.

Poza tym operuję jeszcze kilkoma nickami. Oprócz tego co mam na Kotku istnieje
      wersja z "v" (gdy yourbadream jest zajęte), od mojego imienia (po angielsku:
      Violet). Ewentualnie mam jeszcze Badly lub Mersedes. To są najczęstsze moje
      nick.i

Badly - bo bywało w życiu źle.
      Mersedes - bo tata mi chciał dać na imię Mercedes/Mersedes.
    • yuitza Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 14.05.10, 10:15
      kiedyś grałam w taką gierkę, i na nazwisko było mi "Yuitza". jakoś tak zostało. : D
      • sylwek11 Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 14.05.10, 10:23
        mam na imię sylwia więc sylwek ,mam 11 nr w dzięnniku i tak jakoś wyszło sylwek11 ;p
    • chmurka_ bo lubjem chmurki. 14.05.10, 10:34
      • answer Ja?? 14.05.10, 11:52

Mój nick: answer ( ang. odpowiedź) pochodzi po pierwsze od tego że zawsze
        odpowiadam na pytania... a po drugie ja mam na imię Ania ( an), a w szkole
        przezywają mnie Anis, więc ans, a moja młodsza siostra, kiedy zakładałam konto
        obchodziła 2 urodziny więc dodałam - wer bo ma na imię Weronikasurprised
    • ciapolka mój Pies sie tak nazywa :> 14.05.10, 11:59
    • mbieberowa Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 14.05.10, 12:01
      m to skrot od mojego imienia
      a bieberowa od tego ze kocham Justina Biebera
      • ultra_fiolet Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 14.05.10, 12:09
        kiedyś na przyrodzie mieliśmy o słońcu, świetle i między innymi o promieniach
        ultra fioletowych. I w tedy mi wpadło do głowy że taki nick bd mieć na kotku ;p
    • badcat. Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 14.05.10, 12:18
      hej ;*
      bad - z ang. niegrzeczna ; ).
      cat - no każdy wie ; P
      . -czasem w niej jestem ;D

big_grin
      • lucy1906 Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 14.05.10, 12:27
        to tak...
        na drugie imie mam Lucyna co z angielskiego wychodzi Lucy. a 1906 to data
        założenia Wisły Kraków!!! Wisła rządzi!!!!

Wisła pany!!!!!!!!!!
    • pluviale_ Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 14.05.10, 12:25
      Kocham deszcz.
      Pluviale to po francusku deszczowa.
    • ashleyhetstrong Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 14.05.10, 12:27
      ashley-Bo kiedyś ją kochałam
      hetstrong-zmieniona nazwa jej pierwszej płyty
      i tak powstał mój nick
      • laura_ Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 14.05.10, 14:17
        Mój wiął się on mojego imienia. I akurat podoba mi się to imięsmile
        • kolorowa96 Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 14.05.10, 17:50
          mój wpadł mi do głowy podczas zakładania konta na kotek.pl i chyba nic nie znaczy, może jedynie uśmiech i radość...? wink
    • ilona90 Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 14.05.10, 12:31
      a mi od imienia i se wymyslilam liczbe
    • kotek.bieberka Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 14.05.10, 12:48
      kotek - Od kotka.pl xDee
      Bieberka - Od Justinkakiss
    • tostusiowa Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 14.05.10, 12:59
      bo znajomi mówią na mnie Toster
    • madalena Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 14.05.10, 13:08
      a ja mam na imię Magdalena wiec wpisując nick chciałam taki ale przy wpisywaniu
      zapomniałam G i wyszło Madalena i tak zostało , bo nie sprawdziłam jak napisałam smile
    • zjem_ci_kota Re: Skąd wzięły się pomysły na wasze nick'i ? ;) 14.05.10, 13:17
      bo jak przeczytałam plotkę, że fanka miley zje swojego kota, jeżeli miley nie
      wróci na twittera, to mi tak przyszło do głowy wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka