rossu 06.02.10, 13:32 no więc, lubisz ? ;dd Ja czasami. Jak mam doła, to potrafie wysprzątać cały dom. ) A wy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
other_ Re: Lubisz sprzątać ? 06.02.10, 13:36 zależy , poukładać coś na półkach- czasem , Pozmywać , poodkurzać , pozmywać podłogi - nieee Odpowiedz Link Zgłoś
anna.j Re: Lubisz sprzątać ? 06.02.10, 14:26 kiedyś wręcz nie nawidziłam sprzątać w swoim pokoju, lecz to się zmieniło. Zaczełam w nim spędzać coraz więcej czsu i w ten sposób sprzątanie teraz sprawia mi przyjemność Odpowiedz Link Zgłoś
rossu Re: Lubisz sprzątać ? 07.02.10, 14:21 Widzę że duża ilość osób nie lubi sprzątać, a inni nawet tego nie robią. Dziwie się, ponieważ w późnej przyszłości nie poradzicie sobie z własnym mieszkaniem, i będzie tam wieczny bałagan. Ja tam jestem czyścioszką, i nie nawidze siedzieć w bałaganie, nie potrafiłabym. Nie wiem jak wy tak możecie, ... ;d Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: Lubisz sprzątać ? 07.02.10, 18:54 rossu napisał(a): > Widzę że duża ilość osób nie lubi sprzątać, a inni nawet tego nie robią. > Dziwie się, ponieważ w późnej przyszłości nie poradzicie sobie z własnym > mieszkaniem, i będzie tam wieczny bałagan. Ja tam jestem czyścioszką, i nie > nawidze siedzieć w bałaganie, nie potrafiłabym. Nie wiem jak wy tak możecie, .. > . ;d To , że nie lubie nie zaczy, że nie umiem lub nie muszę . Wżyciu trzeba robić wiele rzeczy , których się nie lubi ale trzeba się do tego przyzwyczajić ! To, że nie lubimy nie znaczy, że tego nie robimy i nie będziemy robić. . A jak ty to możesz lubić ? wgl ! Masacra ! Odpowiedz Link Zgłoś
blackorwhite Re: Lubisz sprzątać ? 06.02.10, 14:31 ja nie przepadam za tym, ale z drugiej strony jak mam bałagan w pokoju to nie mogę się skupić. Odpowiedz Link Zgłoś
kasieek_089 Re: Lubisz sprzątać ? 06.02.10, 14:31 Ja nie nawidze a jak mam dola to lubie sobie polezec i posluchac dobrej muzy a nie sprzatacc Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Lubisz sprzątać ? 06.02.10, 14:45 dla mnie sprzątanie to syzyfowa praca xd Odpowiedz Link Zgłoś
polly__ Re: Lubisz sprzątać ? 06.02.10, 14:47 Jak siię złożyło, że akuratt teraz mam posprzątać swójj pokójj.. -,- MAsakra, niie ciierpiię.. ! ; d Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinkaa Re: Lubisz sprzątać ? 06.02.10, 14:48 ja właśnie skończyłam sprzątać swój pokój jestem zmęczona jak nie wiem (i niezbyt lubię sprzątać) Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Lubisz sprzątać ? 06.02.10, 14:49 Lubię, ale gdy już jestem na maksa zmęczona, to chce jak najszybciej skończyć sprzątanko. Odpowiedz Link Zgłoś
give Re: Lubisz sprzątać ? 06.02.10, 14:52 czasami mam takie jakieś dziwne natchnienie do sprzątania. wtedy robie sobie porządek na biurku, w szafie itepe. ale za to nie nawidze myć, zmywać, prasaować i tak dalej. dziwna jestem. a ogółem to sprzątać nienawidze. Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: Lubisz sprzątać ? 06.02.10, 14:55 nie lubię sprzątac, ale lubię miec porządek w pokoju ;p Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 . 06.02.10, 14:59 Nienawidzę sprzatac, Ale jak mi każą to muszę..; / A sama od siebie to jeszcze nigdy nie posprzątałam... A doła leczę tylko i wyłącznie długimi imprezami i spotkaniami z przyjaciółmi...to raczej sprzątanie mnie dołuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna2 Re: Lubisz sprzątać ? 06.02.10, 14:58 Mogę , ale tylko kiedy słucham muzyki ;D . Odpowiedz Link Zgłoś
rossu Re: Lubisz sprzątać ? 07.02.10, 14:15 czarna2 napisał(a): > Mogę , ale tylko kiedy słucham muzyki ;D . > ta, ja też. Sprzątanie bez muzyki ? nie wyobrażam sobie. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
madziula97 Re: Lubisz sprzątać ? 06.02.10, 14:59 kiedy jest mi smutno to tak żeby się czymś zająć. ale ogólnie to nie lubię, Odpowiedz Link Zgłoś
vasine Re: Lubisz sprzątać ? 06.02.10, 15:02 nienawidzę. i prawie nie sprzątam. zazwyczaj ignoruję matkę kiedy każe mi sprzątać i sama sprząta ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Lubisz sprzątać ? 06.02.10, 15:02 nie! sprzątanie - mój wróg nr 1! Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Lubisz sprzątać ? 06.02.10, 15:02 Ja tam lubię sprzątać;D Właściwie mam to w nawyku... Szczególnie jak się nudzę;] Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Lubisz sprzątać ? 06.02.10, 15:03 Lubię odkurzać, ale ścierać kurze, i podłogę to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia Re: Lubisz sprzątać ? 06.02.10, 15:03 zależy xD jak mama mi każe - to nie ! ; o chyba , że sama się za to wezmę ; ] to robię to z przyjemnością , powiedzmy < lol2 > xD ale ogl .. to nie xD Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: Lubisz sprzątać ? 06.02.10, 15:03 To zależy. Jak jestem zła/znudzona to sprzątam i sprzątam a jak happy to już nie lubię... A poza tym sama w tym domu nie mieszkam to po co od razu cały dom?! Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Lubisz sprzątać ? 06.02.10, 15:04 Ja też tak mam. Ale to rzadko się zdarza xD Odpowiedz Link Zgłoś
happysad1 nieeeeeeeeeeeeeee xd 06.02.10, 15:04 ja jak mam bałągan wokół siebie to czuje sie tak .... tak przytulnie ;d ! Caly mój pokoj to jeden wielki, ładny śmieć ;d ! Matka sie wku...a i kaze co tydzien sprzatac to cos tam posprzatam (najczesciej chowam w jakis zakamarkach ) , poodkurzam , zetre kurze a za 2 dni jest tak jak bylo . ;d ;p. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_lovee Re: Lubisz sprzątać ? 06.02.10, 15:05 Ja nie przepadam za sprzataniem ... Odpowiedz Link Zgłoś
beauty12 Re: Lubisz sprzątać ? 06.02.10, 15:12 Ja zawsze muszę mieć czysty pokój Odpowiedz Link Zgłoś
zakurzona Re: Lubisz sprzątać ? 06.02.10, 15:15 Mam syndrom czyścioszka.. uwielbiam porządek, bałagan mnie denerwuje.. Odpowiedz Link Zgłoś