zigii Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 08.02.10, 21:12 nie. jestem przesłodka, łę, nie tknę się nigdy żadnego świństwa. c: nigdy - żadne imieniny, sylwester, imprezy, nic. chociaż nie .. kiedyś w wieku 4 lat chciało mi się pić i przez przypadek łyknęłam piwo. no co? było pomarańczowe jak soczek marchewkowy. :c z resztą - czyż nie dziwnie wyglądałaby dwunastolatka z alkoholem? Odpowiedz Link Zgłoś
rose_ Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alkohol? 23.02.10, 16:24 Nieee. ;> Jakże by wyglądała dwunastolatka pijąca alkohol ? ;D hhahahahaha Ale czasem łyczek się zdarzył XD Ale to tylko 3 razy winko czekoladowe xd I jak miałam 4-5 latek chciało mi się pić i w butelce po Sprite ' cie była wódka , a moja ciocia również, tak jak ja myślała że to Sprajcik i się napiłam. Wypiłam 2/4 butelki i chciałam jeszcze, ale cioteczce też chciało się pić i się napiła . W końcu poznała, że to wódaa . <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
andziuuuuus Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 02.05.10, 22:45 haha , jaak byłaam maałaa , teez taak mowilaam Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 08.02.10, 21:29 piłam. tzrynaście. rodzice mi kupili, ale ja bym tego alkoholem nie nazwała. tzn wcześniej też cośtam piłam, ale nie tyle. :33 Odpowiedz Link Zgłoś
bllack Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 08.02.10, 21:35 Piłam , nie raz , do osiemnaski zostało mi trochę czasu , aczkolwiek , lata mi to...nie piję już , nie chce , nie po tym co rzeszłam w wakacje , cała noc w łazience /: /: /: Odpowiedz Link Zgłoś
agaanc Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 22.02.10, 20:27 Nie nałogowo, ale czasami tak .Wiem kiedy skończyć, to od czasu do czasu wypiję... Pierwszy raz: 13 lat Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 08.02.10, 21:38 przedwczoraj xd (pierwszy raz porządnie i mam nadzieje, że ostatni) Odpowiedz Link Zgłoś
slyszaca_cisze nie 08.02.10, 21:41 chyba pierwsza jestem, nie. nigdy. nie mam potrzeby. picie i palenie świadczy o słabej psychice i dążenia do popularności. tyle. nie muszę pić, żeby się bawić. nie muszę się bawić, żeby pić. na każdej dyskotece ktoś przemyca wódkę w butelce po mineralnej, bierze gumę owocową i myśli, że błyszczy. niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
muszelka Re: nie 13.02.10, 21:19 mam 15 lat i tak na poważnie to nigdy nie próbowałam , poza sylwestrem ,ale kilka łyków . wiem ,że to jest takie zajebiste i pokazujesz na co cię ,tylko ,żebyśćie się kiedyś co niektórzy nie obudziły z ręką w nocniku . dziękuję . Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Owszem 11.02.10, 15:10 I chyba jest malo ludzi ktorzy nigdy nie probowali Odpowiedz Link Zgłoś
zcziluj Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 08.02.10, 21:35 jak powyżej napisałam, pierwszy raz napiłam się gdy miała 12 lat, no i od tamtej pory, piję jak zdarzy się jakaś okazja Odpowiedz Link Zgłoś
monisia_xd Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 11.02.10, 20:32 ja pierwszy raz napilam sie w sylwestra z kolezankami majac 15 lat Odpowiedz Link Zgłoś
anahi94 Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 08.02.10, 21:38 Jasne, z rodziną na imininach czy z kolegami po szkole, Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 08.02.10, 21:40 jak miałam jakieś 7 lat to se łyka wziełam ale było ohydne to niedawno też wziełam myślałam ze mi sie `na starość`(>,< zmieni 'smak' ale i tak nadal jest obrzydliwe i nie mam zamiaru pić bo rzygam tym łeeee Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 08.02.10, 21:44 czy rum w herbacie też się wlicza? bo jak tak, to piłam rum w herbacie, haha. ;d tata mi raz dolał i ogólnie bardzo dobre, muszę przyznac. a tak to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 11.02.10, 15:48 jak idę na imprezki to nie żałuję sobie alkoholu ;.dd i zaczęłam w wieku 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
fabienne Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 08.02.10, 22:03 Miałam jakieś 15-16 lat jak pierwszy raz tak porządnie się upiłam. Wcześniej nie miałam nic przeciwko piciu, ale już teraz nie mogłabym tak 'szaleć' Nie cierpię alkoholu. Fuu.. Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Jeden jedyny raz 11.02.10, 15:14 Ja jeden jedyny raz sobie zapaliłam.To była na poczatku roku szkolengo 2009.Byłam sama w domu wiec ukradłam tatowi fajkę i poszłam na strych.Tam wypaliłam,ale nie do konca.Postanowiłam ze bede w kazda sobote miesica paliła,ale jak sie dowiedziałam ze to niszczy skóre i zeby to natychmiast przestałam i dobrze.Alkocholu nienawiedze.Smierdzi i jest gorzki.Czasami wipiłam lampke wina od mamy lub piwo w puszcze taty. Odpowiedz Link Zgłoś
aszken tia. ; p 11.02.10, 19:39 noo. zdarzyło się u kumpeli ( nie było jej rodziców ) ,że wypiłam trochę Redsa. ;p kiedyś u cioci tata miał nalany sok +wódka .xd , a ja miałam sok - ten sam co on. i mi się pomyliło i wypiłam całą jego szklankę.-,- ale co tam, dobre było. ^^ hahahahha.xd Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 08.02.10, 21:53 nie wiem w którym wieku po raz pierwszy spróbowałam, ale na wakacjach tych ostatnich zdarzyło mi się nie raz nie dwa ;/ i to nie tak troszkę ... wychodzą skutki starszych znajomych -.- oczywiście nie było to aż do tego stopnia, że nie wiedziałam co się ze mną dzieje, ale raz było blisko, i nie jestem z tego dumna ;x Odpowiedz Link Zgłoś
pinky_love Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 08.02.10, 22:04 Nie piję. Jak byłam mała ( coś ok. 6 latek), to od dziadka zawsze łyczka piwa brałam haha xD i jeszcze mówiłam, że dobre, a nie było. Powiedzmy, że to miało być tak na złość babci, która mówiła, że to niedobre Albo od babci szampana brałam ^^ , czyli jednym słowem nie piłam xD Odpowiedz Link Zgłoś
keysi Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 08.02.10, 22:00 Ja jeśli już to pije szampana ewentualnie łyczek piwa Odpowiedz Link Zgłoś
skasia Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 08.02.10, 22:03 czasami łyczek piwa bądź innego trunku ; d ogólnie nie piję tak,żeby całą butelkę czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd niee 08.02.10, 22:04 nie piję, nie palę, bo po co? nie będę szpanować, jak to robią niektóre dziewczyny przed chłopcami... jak dla mnie to głupie, jest mi ich żal, a w szczególności te, które piją/palą dla szpanu... Odpowiedz Link Zgłoś
luciferian Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 08.02.10, 22:36 ne pamietam : D ale kacyk byl bolesny : P Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 08.02.10, 23:30 piję od.. nie pamiętam już nawet. ale tylko okazjonalnie. no i czasami jakieś piwo ze znajomymi.; p Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 08.02.10, 23:33 Kiedyś to konto dokładnie UKRADŁA mi 17-letnia kuzynka, ona nie piła alkoholu, i pić nie będzie prawdopodobnie do jutra, czyli swej osiemnatski. PS. Mam śliczną sukienkę, będę wyglądać ładniej od niej xDD Odpowiedz Link Zgłoś
matsuri Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 12.02.10, 14:55 Owszem, ale nie tak, żeby się nachlać i potem "robić głupoty" , tylko z umiarem. Odpowiedz Link Zgłoś
deadlyweaponsxo . 09.02.10, 10:54 PIŁAM, A NAWET CIPAŁAM. hehheh, to nie jest śmieszne, ale ... , po alkohol sięgłam raz i więcej nie próbowałam, tak samo z HEROINĄ było . XOD . Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: . 09.02.10, 11:02 Palić - nie paliłam i nie mam zamiaru. Pić piłam jakieś tam szampany, wina czy trochę piwa. Ale dostawałam to od dorosłych, rodziców... Także dużo tego nie było znowu. ; p Nie mam zamiaru robić tego dla lansu, jej. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ nie. 09.02.10, 11:10 nie, i nie zamierzam. żebym w wieku szesnastu lat wyglądała jak taylor momsen? nie, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
pauluskaaa Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 09.02.10, 16:32 Nie piję. Moja zasada. Bo po co? Nic mi to nie da. Bez alkoholu potrafię się świetnie bawić. A ci,co piją uważam za "nie mądrych"-co jest bardzo delikatnym określeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 09.02.10, 17:46 tak.. i to nie raz ale w jakich okolicznościach to nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 10.02.10, 20:07 nie pije bo nie lubie. jeden koles ktory w sylwka robil impreze dla paru moich znajomych mial caly dom obrzygany. dla mnie zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
colorova Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 11.02.10, 10:09 Mam już prawie 17 :d więc tak zdarzyło mi się, no jakiejśc imprezie to na weselu, 18-nastce, na różnych zjazdach rodzinnych. Nie cierpię piwa a jak mam już cos pić to tylko drinki z marttini Ale to rzadko mi się zdarza żeby pić haha nie lubię alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
demusz . 11.02.10, 13:26 piję jak spotkam takich dałnów z osiedla obok ;d. zazwyczaj jest to łikend. + jakieś imprezy. i nie wiem dlaczego, z twojego punktu widzenia, nie powinno się pić, jeśli nie skończyło się 18 lat. przecież większość nastolatków szuka `sponsorów` na ulicy, którym dają kasę a oni im kupują piwo, czy coś tam. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 11.02.10, 13:40 jeżeli liczyć 2 łyki szampana na sylwka, to tak : ) ale dobry był / Odpowiedz Link Zgłoś
stefaa Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 11.02.10, 13:44 no w sylwestra szampan , a tak to raz na jakiś czas troszkę likierku , wina .. ale co parę miesięcy ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
siem_sciem Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 11.02.10, 14:00 nie. byłam blisko ale nie. chyba ze ktoś mi coś dolał ale o tym akurat nie wiedziałam xd jak już miałam sobie nalać to mi się przypomniało , że przecież przysięgałam a co do palenia to moim zdaniem nażreć sie węgla i palić to jedno i to samo xd Odpowiedz Link Zgłoś
justa5 Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 11.02.10, 13:51 Ja jeszcze nie! Ale znajomi mnie do tego namawiają Mówią, że jest super. Niedawno wróciłam z obozu, a tam 12-o letnie dzieciaki paliły i wciągały tabakę. Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 11.02.10, 14:12 Śmiać mi się chcę jak z ust 13-14 latki i nawet 15 latki słyszę słowa w stylu 'wszyscy piją, więc czemu ja mam nie pić'. A takie dziewczyny robią to zazwyczaj dla popisu. Bo starsi chłopcy i koleżanki, też to robią. A później zataczają się na ulicach. Dlatego uważam, że alkohol jest dla starszych ludzi, a nie dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
miley1616 Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 11.02.10, 14:32 jakie pytanie! Tak! Odpowiedz Link Zgłoś
naturally Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 11.02.10, 14:42 mam 14 lat. piłam na andrzejki, poza tym okazjonalnie na wakacje. nie jestem z tego dumna. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 11.02.10, 16:34 jak narazie nie, ale dyska jest we wrotek także wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
sweety_miley tak ;/// 11.02.10, 16:45 nie chce zeby wyszło ze szpanuje ale tak, w sylwestra mialam wtedy 10 lat xDD...teraz tylko okazyjnie ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: Czy mając poniżej 18 lat pijecie/piliście alk 11.02.10, 19:24 przyjęcia, imprezy... nie wiem kiedyś... trzeba, ale nienawidzę piwa...śmierdzi...fuuuuu ale jakieś drinki to spoko Odpowiedz Link Zgłoś