jonaska97 08.02.10, 17:49 Już niedługo będzie test na koniec podstawówki. Chcę go dobrze napisać Podacie mi jakieś stronki związane z testem?Albo jak wy się uczyłyście ? Będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinka.. -.- 08.02.10, 17:50 wpisz sobie w gogle "test szóstoklasisty" i jedziesz. wujek gogle nie gryzie koleżanko..-.- Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: 6 klasa 08.02.10, 17:52 błagam nie przypominaj my mamy probne co miesac Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska97 Re: 6 klasa 08.02.10, 17:58 Google nie gryzie koleżanko Znam kilka stron ale może wy znacie jakieś naprawdę dobre co mi pomogą Odpowiedz Link Zgłoś
petka Re: 6 klasa 08.02.10, 17:55 Wcale się do niego nie uczyłam, bo po prostu się nie da. Zadania które mogą być na teście obejmują całe trzy lata nauki i nie ma określonego tematu, jednakże powinnaś przypomnieć sobie jak rozwiązuje się zadania tekstowe z matmy, troszkę z przyrody, jak oblicza się czas między wiekami w historii, i jak się piszę ogłoszenia, wypracowania itp. Odpowiedz Link Zgłoś
joe19 Re: 6 klasa 08.02.10, 17:55 eee ja sie wcale nie uczyłam xD xD serio ci mówie ale zdałam z całkiem niezłym wynikiem testy co rok są żecz jasna inne w googlach poszukaj łatwe są te testy kilka tekstów do nich pytania,2 zad z przyry 4 z maty i dowidzenia czy jakoś tak nie pamiętam Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska97 Re: 6 klasa 08.02.10, 18:01 Google nie gryzie Ale chciałam się was zapytać Dziękuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: 6 klasa 08.02.10, 18:03 też jestem w 6kl. miałam próbny 37/40 a tak wogle nie da się uczyć dokładnie do tego testu przypomnij sobie najtrudniejsze ( twoim zdaniem ) rzeczy i tyle np. wzory na matme, pisanie wypracowań, listów itp, przyroda ( chociaż z przyrody jest bardzo mało zadań na teście jakieś 2-4 ), trochę historii też się przyda jeżeli nie przespałaś 6 lat w ławce napiszesz go dobrze ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Re: 6 klasa 08.02.10, 18:01 Do tego nie ma rozwiązań, są już po teście. Najlepiej uważaj na lekcjach, bo do tego nie da się nauczyć. To test z całej podstawówki. =.= Odpowiedz Link Zgłoś
charme Re: 6 klasa 08.02.10, 18:12 Tak jak już mówiono wpisz w google test z zeszłego roku (ten na którym ja byłam xddd) A jak chodzi o ćwiczenia - poćwicz sobie garamtykę z polskiego zadania tekstowe z matematyki,oraz napisz kilka opowiadań na brudno...to powinno wystarsczyć ;P Ja tylko uczyłam się gramatayki...ale i tak jej nie było z testu miałam 36/40 3mam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia 6 klasa 08.02.10, 19:13 Test klas szóstych jest banałem, choć sama jeszcze nie pisałam // I tak od niego nic nie wynika, no chyba, że masz na oku jakieś elitarne gimnazjum // wpisz w google... Odpowiedz Link Zgłoś
alex23 Re: 6 klasa 08.02.10, 19:36 miqusia napisał(a): > Test klas szóstych jest banałem, choć sama jeszcze nie pisałam // I tak od > niego nic nie wynika, no chyba, że masz na oku jakieś elitarne gimnazjum // > wpisz w google... miqusia-popieram-jest banałem! ja za miesiąc mam próbny,a co do tematu to w google Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczta13 Re: 6 klasa 08.02.10, 19:20 www.oke.lomza.com/ To jest bardzo dobra strona tylko musisz tam znalezc zakladke "test szostoklasisty" Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: 6 klasa 08.02.10, 19:28 też mam w tym roku i mam zamiar napisac go ok . Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: 6 klasa 08.02.10, 19:28 ` też mam ten test przed sobą . ` my kiedyś na polskim , po prostu w Google wpisywaliśmy : test szóstoklasisty i co tam jeszcze chcesz . albo jak chcesz mieć testy z poprzednich lat to wejdź na OKE i tam bd miała . Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. Re: 6 klasa 08.02.10, 19:33 ja szczerze się na niego nie uczyłam. nie ma się czego bac i tyle, a co do testu to proponuje robic duuużo różnych zadań z matmy. na probnym mialam 31, a na oficialnym 33. Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: 6 klasa 08.02.10, 19:52 Ja się strasznie denerwowałam, i napisałam dość słabo... Odpowiedz Link Zgłoś
loreline_ Re: 6 klasa 08.02.10, 20:03 Kurde, dziewczyno, ty się pytasz o test szóstoklasistów (?!). Przecież to jest banał ;3. Nie trzeba się wogóle uczyć... to się nawet do niczego nie liczy. Ja mam w tym roku test gimnazjalny i się choler.nie boję. Sama nie wiem czemu ;p. Co dopiero mają powiedzieć maturzyści... Taaak. Muszę przestać o tym myśleć, bo się jakiejś schizofrenii nabawię :d. Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: 6 klasa 08.02.10, 23:56 ja sie w ogole nie uczylam wydrukawalam sobie jakies 2 testy i sobie rozwiazalam Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: 6 klasa 09.02.10, 17:55 Test po szóstej klasie jest łatwy tylko nie trzeba sie stresowac i ruszyc głową i uwazam ze takie dodadkowe kucie jest zbedne Odpowiedz Link Zgłoś
karotka_28 Re: 6 klasa 09.02.10, 22:53 Jak się uczyłam? Nie uczyłam się .... a raczej robiłam sobie testy z poprzednich lat... stronki nie pamiętam.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasja4 Re: 6 klasa 10.02.10, 18:42 Proponuję ci zaglądnąć do księgarni i poszukać takiej książeczki z testami i odpowiedziami, ja kupiłam za jakieś 8 zł, a masz tam kilka testów i później możesz sobie sprawdzić odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś