messalina nic na sile. 10.02.10, 19:45 To sie nie uda. Po pierwsze: mysle, ze 'rozbija' Twoja klase, wiec z wiekszoscia nie trafisz do jednej. Po drugie: musisz miec odpowiednie uzasadnienie, zeby Cie przeniesli. O ile wiem, w szkolach publicznych klasy sa 'budowane' miejscowosciami, wiec to tez staneloby na przeszkodzie. Musialabys udac sie jeszcze przed tym, zanim podziela uczniow na klasy. PO trzecie: niewarto. Inni poznaja nowych ludzi. Subtelna zmiana otoczenia robi niekiedy dobrze. Radzilabym Ci zdecydowac sie na pobyt w klasie, do ktorej chodza naprawde DOBRZY znajomi, przyjaciele etc. Gimnazjum to glupi wiek. Przygotuj sie, ze bedziesz zyla wsrod naprawde malpich rozumow, z reguly niedorozwinietych. Ave. Odpowiedz Link Zgłoś
orbit Re: witaj gimnazjumm. 10.02.10, 20:10 hah . ; d to ja mam szczęscie, bo jestem zm oją klasą 7 lat i bd jeszcze 2.. ( : a ty przecież poznasz innych ludzi , a tym chłopakiem.. ęę . i tak sie bd spotykać na przerwie i jak mówiłam : poznasz innych ludzi ( czyt. chłopaków X D Odpowiedz Link Zgłoś