Dodaj do ulubionych

doradźcie!!!!!!

08.02.10, 20:45
mój ulubiony zespół będzie miał konceret w łodziserce . mama niechce mnie na niego
póścićsad. próbowałam słuchać tego co do mnie mówi, sprzątać samowolnie, poprawiłam
swoje oceny z 2 na 4 a ona nadal niechce mnie póścić. rozumiem , że sie martyw i moje
bezpieczeństwo no , ale znalazłam strone gdzie jest o nim wszystko napisane. rozumiem
też, że obawia sie też o mój powrót do domu o 24, ale (uwierzcie mi wracałam do domu o
wiele poźniej) nawet jak powiedziałąm że tezme taxi to sie
niezgodziłasciana.zaproponowałam również że zapłace za bilet dla mnie i osoby
pełnoletniej. a ona nadal sie niezgadza.sciana
w tej sytuacji pozostała mi tylko ucueczka z domu na koncert, nieważne że będe miała
kare do końca życia, ale będe na tym wymarzonym sercekoncercie

ps. blagam piszcie!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • martyniak doradźcie!!!!!! 08.02.10, 20:52
      halo jesty tam ktoś?
    • xxwariatkowoxx Re: doradźcie!!!!!! 08.02.10, 20:58
      Ja na twoim miejscu wyjaśniłabym mamie dlaczego tak ci zależy na tym koncercie .
      Porozmawiaj z mamą
    • sandra6565 Re: doradźcie!!!!!! 08.02.10, 20:58
      nie może ci dać kary do końca życia tylko do 18
      • karolcia96 Re: doradźcie!!!!!! 08.02.10, 21:00
        popros ja zeby z toba poszla
        • karolcia_x33 Hmm.. trudna sytuacja. 08.02.10, 21:12
          hm... ja kiedys też tak miałam. Ale skończyło się na tym ze moje kumpelki też
          nie mogły. A samej na 1000 % by mnie mama nie puściła. Jeśli to takie ważne
          dla ciebie to weź to mamie wytłumacz. Albo ułóż jakąś mowę na której końcu się
          popłaczeszbig_grin to był żart ale jak chcesz możesz tak zrobić hehe. Albo może
          powiedz że jak cię nie puści opuźnisz się w nauce( oczywiscie to nie będzie
          chyba szczerze tylko zeby trochę zmiękczyc mamie serce...) l że się do niej
          nie odezwiesz..heh wiem to głupie propozycje ale kurcze sama nie wiem co bym
          na twoim miejscu zrobiła..wink wątpie zebym jakoś pomogła ale się starałam. Ha i
          dzięki ze chciało ci się tyle czytać.big_grin piwo shock
    • g_o_s_i_a Re: doradźcie!!!!!! 08.02.10, 21:04
      Na czyj koncert chcesz iść??
      • martyniak Re: doradźcie!!!!!! 08.02.10, 21:26
        na koncert tokio hotel (ale moja mama ma 48 lat i slucha muzyki
        klasycznej))!!!!!!!!!!!!!!!!!scianascianascianasciana wiem że napiszecie że tokio hotel to
        cioty czy inne tego typu obraźliwe teksty ale prosze doradźcie jak by to był zwykły koncert
    • cassie_1 Re: doradźcie!!!!!! 09.02.10, 14:51
      Pogadaj jeszcze raz z mamą przygotuj sobie listę argumentów czemu chcesz bardzo
      iść. Na stronie tokiohotelpoland.com jest notka dla rodziców a zarazem prośba o
      puszczenie swoich dzieci na koncert. Z Łodzi idzie również dużo fanek starszych
      a nawet pełnoletnich. Zapoznaj może jakąś powiedz mamie że masz towarzyszkę z
      rodzinnego miasta. Możesz zauważyć że to wydarzenie musi być dla ciebie naprawdę
      ważne skoro sama mimowolnie bez żadnego napominania poprawiać swoje zachowania a
      także oceny. Podkreśl też że może to być jedyna okazja w twoim życiu a do tego
      jest u ciebie w mieście. Powiedz że idzie też dużo fanek w twoim wieku z
      odleglejszych miast np. z Warszawy itp. Ucieczka to nie jest dobry pomysł
      rodzice stracą do ciebie zaufanie. Próbuj i jeszcze raz próbuj. smile na koncerce
      musi być dużo fanów.
      • martyniak Re: doradźcie!!!!!! 09.02.10, 16:51
        agrumenty za i przeciw....?
        próbowałam już ze 2 razy. dla niej zawsze jest przeciwscianamoj pokuj jest cały w plakatach
        Tokio Hotel z napisu" wchodzisz na własne ryzyko" przerobiłam na Zimmer 483!!!!! ostatnio
        nawet próbowałąm ją zaszantarzować mówiąc że zrobie sobie kolczyk w języku taki jak ma
        Billserce(dla niej kolczyk w języku to wyznawanie] devil).
        zaufanie do nastolatki.....?
        ona niewie co to znaczy. dlaniej liczy sie tylko to że ona mnie utrzymuje, daje jeść i płaci za
        książkicrying

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka