dreamgirl672 Re: plan totalnej porażki . 01.04.10, 12:44 nie lubię tego kiepskie akcje dają w tej kreskówce Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: plan totalnej porażki . 01.04.10, 20:44 ` przez was powoli zaczynam wątpić w świetność tej kreskówki x_x ale po obejrzeniu jakiegoś odcinka wątpliwości znikają. Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: plan totalnej porażki . 02.04.10, 15:54 oj tam, każdy wie, że nie jest to wybitna bajka, jedna z tysiąca kanadyjskich, ale najlepsza z tego tysiąca ; d Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: plan totalnej porażki . 02.04.10, 17:19 Oj tak najlepsza ;d szkoda ze ma tak malo odcinkow Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka PTP 01.04.10, 21:08 No ktos role kochanki zajac musi co nie ? No a jak rola zony zajeta to ja sie zglaszam... Optymizm Owena jest genialny po prostu jak na niego patrze to juz mi od razu smieszniej Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: PTP 02.04.10, 18:44 ` courtney. lindsay nienawidzę. toż to tylko głupia, bezwartościowa, pusta idiotka, lindsdiotka. stereotypowa blondynka. to właśnie jej z serialu nie lubię najbardziej. courtney natomiast kocham. uwielbiam jej podły charakter, manie, wyższości, miłość do duncana, jej wygląd, właściwie to wszystko co z nią związane. : p hm.. noah czy ezekiel? Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: PTP 02.04.10, 18:56 ojć, trudny wybór. szczerze to lubię ich obu. ale chyba ezekiel. jest tak super głupi, że aż śmieszny c: courtney czy duncan? (mwhaha, jestem zła) Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: PTP 02.04.10, 19:43 Dunkan gdyz w przeciwienstwie do was az tak bardzo nie wielbie Courtey ;P Ja najbardziej nie lubie ... yyy niewiem Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: PTP 02.04.10, 20:45 ` duncan (courtney, wybacz mi :q) chyba w tym wypadku nie muszę dawać uzasadnienia? :q izzy czy beth? Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: PTP 02.04.10, 21:27 beth. izzy jakoś mnie nie śmieszy tak jak wszystkich. a beth mnie rozwala swoją ciapowatością. 200 post, yeaaah :3 Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: PTP 02.04.10, 21:43 ` a mnie właśnie beth denerwuje swoją ciapowatością, a izzy śmieszy. :q explisivo! boom! boom! : > na forum mnie rozbroiło "chef the boss" haha. dziękuję. : ) znów szalejemy. [: (może kiedyś dobijemy do 1000, o ile nie skończą nam się tematy. e tam. najwyżej zaczniemy spamować c Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: PTP 03.04.10, 12:26 musiałam coś wymyślić ; d i kurczę, tak mi się nie chce po stronkach chodzić i reklamować forum, ale wypadałoby kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: PTP 03.04.10, 17:50 ` też trochę zareklamuję. izzy&owen czy leshawna&harold? Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: PTP 03.04.10, 18:29 leshawna&harold. według mnie relacje izzy-owen nie opierają się na jakimkolwiek głębszym uczuciu. to jak lecimy parami to gwen&trent (blah) czy lindsay&tyler? Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: PTP 03.04.10, 21:00 lindsay&tyler gdyz Gwen jest taka troche niedostepna do trenta i udaje ze ta milosc nie jest dla niej jakas bardzo wazna co mnie wkurza Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: PTP 04.04.10, 08:10 ` gwen&trent. z jasnych powodów. lindsay nie cierpię, a tylera nie lubię. zresztą ich związek to żaden związek. całowali się w jednym odcinku i koniec "romansu". :q natomiast miłość gwen i trenta rozwijała się przez cały pierwszy sezon, a potem jeszcze kilka odcinków w drugim. lubiłam ich, jako parę. bridgette&gwen czy bridgette&courtney? chodzi mi tutaj o przyjaźń. (: Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: PTP 04.04.10, 13:47 bridgette&gwen mysle ze one bardziej sie lubia i w ogole ;P Beth&Linsey czy geoff&DJ ? Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: PTP 04.04.10, 16:52 W ogole snil mi sie Dunkan i jego tekst "leże i kwicze" xD Nie ma jak sny z bohatrem kreskowki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: PTP 04.04.10, 21:24 ` geoff&dj. to było urocze jak w wyspie dj pomógł geoffowi zdobyć bridgette. moje uzasadnienie dzisiaj będzie krótkie, no. nie mam siły się rozpisywać. : p jejku. zazdroszczę. jeszcze nigdy nie śniła mi się postać fikcyjna :C a jakby na dodatek przyśnił mi się duncan to byłabym wniebowzięta. ;q no i co on tam robił w tym twoim śnie, hm? cody&gwen czy dj&gwen? (tu również chodzi mi o przyjaźń, żeby nie było ;p) Odpowiedz Link Zgłoś
szokobons Re: plan totalnej porażki . 03.04.10, 12:42 Ja najbardziej lubię Gwen . ; dd I oglądam , fajne . ; > Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka PTP 05.04.10, 11:19 cody&gwen ponieważ cody zachowal sie super kiedy pozwolil pojechac terntowi z gwen jedna łódka mimo ze bardzo sam chcial z nim plynac w tej łodzi. Tzn pamietam ten sen przez mgłę. Pamietam tylko ze bylam osoba ktora trzymala kamere i filmowalam rzeczy ktore sie dzialy na planie (czy to byla wyspa?nie pamietam) i co chwile musieli mnie wymieniac gdyz mdlalam na widok Dunkana ciagle xD Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: PTP 05.04.10, 13:12 ` haha. super. jak jeszcze raz ci się przyśni coś takiego to pozdrów ode mnie duncana. proszę! ;q chef czy chris? (czy to już było? nie pamiętam.) Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka PTP 05.04.10, 14:57 Było z tego co pamietam. Ok jasne ze pozdrowie xD Ej mam 2 pytania ktore mi nie daja spokoju 1. po co w polskiej wersji zmienili koncowke w znaczeniu zwyciezce ? 2. www.youtube.com/watch?v=81vY7q9bsXo&feature=related pod spodem ktos napisal ze powstaly dodatki w ang wersji ale nie umiem ich znalezc, moze ktos sie na nie natknal ? Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: PTP 05.04.10, 15:14 Juz (po wieeelu poszukiwaniach) znalazlam odp na 2 pytanie. Chodzilo mi o to www.youtube.com/watch?v=9Db8Ni9E42M. Ale nie ma tlumaczenia takich krotkich filmikow Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: PTP 05.04.10, 16:35 ` odp. na 1 pytanie: na cartoon network było głosowanie, kto ma wygrać wyspę. no i polacy zdecydowali, że ma wygrać gwen. dlatego zmienili końcówkę. natomiast teraz nie było głosowania kto ma wygrać plan. po prostu ludzie zarządzający cartoon network może.. no nie wiem. może chcieli być oryginalni? bo w ameryce i kanadzie wygrał duncan (nie wiem jak z resztą krajów). nie mam pojęcia co naszym odbiło. odp. na 2 pytanie: ktoś, kto dobrze zna angielski i ma chęci musiałby to przetłumaczyć. eh.. niestety, jeżeli do tej pory nikt nie podjął się temu zadaniu, to nie ma już na co liczyć. szkoda. szczerze mówiąc to nic z tych filmików nie zrozumiałam. angielski... eh... :q kurczę, chociaż jakby ktoś przetłumaczył tylko to o duncanie.. no to.. harold czy courtney? Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka PTP 05.04.10, 17:45 O dzieki bo gdebilo mnie to od jakiegos czasu ;* Jak znajde kogos kto da rade mi to przetlumaczyc to dam znac (ja zrozumialam tylko tyle ze ten ojciec mowi "on jest kryminalista!) No wiec hmmm ciezki wybor. Chyba Harold, gdyz jego uwielbiam za ta glupkowatosc i umienie wielu rzeczy a Coutney po prostu lubie ;P. Beth czy Eva? Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: PTP 05.04.10, 18:03 ` ja też rozumiałam tylko ten tekst! : p hm.. ciężki wybór [2], gdyż nie lubię obu pań. :q no niech będzie beth. wolę ciamajdę niż osobę, która jest.. nienormalna i niebezpieczna dla życia i zdrowia ( a te jej brwi i pieprzyk. brr). noah czy cody? Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: PTP 05.04.10, 18:22 Cody lubie go i jego szparke miedzy zebami xD (no te brwi Evy sa straszne!;P) Leshowna czy Owen ? Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: PTP 06.04.10, 08:38 ` owen. za leshawną jakoś nie przepadam. owen jest za to świetny. ;3 justin czy heather? Odpowiedz Link Zgłoś
jo. dobra, przetłumaczyłam jako tako. 06.04.10, 11:11 znalazłam o lepszej jakości: www.youtube.com/watch?v=ZVLEHdyw5YU . a więc jako tako to brzmi tak: -cześć, kochanie. jakiśtampolicjant pozwolił nam powiedzieć, że cię kochamy (o jeez XDD) - (tu kompletnie nie wiem co ojciec wymamrotał, ale chyba) za to, że zapłaciliśmy twoje wybryki jak twoja impreza "Szczęśliwego Roku Nudystów" (kurde, nie mam pojęcia jak to przetłumaczyć. to było Happy Nude Year czyli nawiązanie do Happy New Year, więc jakoś to skojarzcie :3)... - ...lub sprzedania tupeciku twojego taty jako zwierzaczka... - lub impreza nad basenem w fontannie. nasuwa się pytanie: czy my cię w ogóle kochamy?! - to jest okropne, że tak mówisz! - ten chłopak jest kryminalistą! - twój tupecik jest kryminalistą (wiece, chodzi o to, że za noszenie go jest się przestępcą) - jaka impreza nad basenem? - o-o, synu, mam nadzieję, że wygrasz pieniądze w tym programie. twój prawnik będzie tego potrzebował. Odpowiedz Link Zgłoś
nikson Re: plan totalnej porażki . 06.04.10, 08:59 ja czasami . ale nie bardzo kojarze ich imion ... jest Dankan - najbardziej mi przypadł do gustu , ta łysa Chris - ten daje czadu no i ten kucharz ja piepsze !! Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: plan totalnej porażki . 06.04.10, 11:09 No wiec chyba Justin chociaz Header to taka fajna zlosliwa osoba ;> Izzy czy Courtney ? Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: plan totalnej porażki . 06.04.10, 11:16 COOOUUURTNEEEEY! courtney jest boska. courtney jest świetna. courtney to zuo wcielone. courtney to mój mistrz zen. courtney loffcia duncana. courtney ma podobne włosy do moich. courtney ma rozdwojenie jaźni. courtney nie widzi nic więcej poza czubkiem swojego nosa. courtney jest krejzi. courtney jako jedyna ma obozowe doświadczenie. courtney jest bezguściem. courtney ładnie wygląda w kucyku. courtney dziwnie się pisze. courtney jest tak mega, że aż brak mi słów. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: plan totalnej porażki . 06.04.10, 11:33 Hah dzieki bardzo ;* ja nie umiem tak db ang . Ps. Jo. uspokuj sie ! xD Odpowiedz Link Zgłoś
wercia321 Re: plan totalnej porażki . 06.04.10, 11:26 Wyspa totalnej porażki była lepsza, a co do planu to faworyzowałam Gwen a potem Courtney Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: plan totalnej porażki . 06.04.10, 11:51 ` jo. kocham cię!!! dziękuję!!! ; > jejku. biedny duncan. :c jak chce być kryminalistą to niech będzie! nie musi być jak cała jego rodzina. ot co. _____ courtney. moje uzasadnienie jest takie samo jak u jo. kończą mi się już pomysły.. duncan czy courtney&chris&chef&harold (to pytanie do jo.) duncan czy gwen&chris&chef&harold (to pytanie do marszalinki) mhvahahahahaha ; > Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: plan totalnej porażki . 06.04.10, 12:42 proszę was bardzo :3 to nawet nie było takie trudne, ale w tamtej super hq wersji nic się nie dało zrozumieć ; d jesteś tak szatańsko zła jak courtney i heather razem wzięte... kurczaki, chyba duncan. jego najbardziej lubię, no, ale... KURCZAKI. żyjmy jakby tego pytania nie było, okej? Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: plan totalnej porażki . 06.04.10, 16:21 ` angielski na wyższym poziomie + dodatkowy angielski, hm? : q dziękuję za komplement. : > no okeeej. ja także wybrałabym duncana. nie mam już pomysłów na dalsze propozycję. będę musiała wymyślić jakąś nową, idiotyczną grę. o mam! gra nazywa się TOP22. właściwie to żadna gra. po prostu napiszcie (o ile oczywiście wam się chce) listę waszych ulubionych uczestników. : D ja zacznę. 1. duncan. 2. courtney. 3. heather. 4. bridgette 5. harold 6. geoff. 7. owen. 8. justin. 9. izzy. 10. gwen. 11. trent. 12. leshawna. 13. sadie. 14. katie. 15. cody. 16. noah. 17. ezekiel. 18. tyler. 19. beth. 20. dj. 21. eva. 22. lindsay. Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: plan totalnej porażki . 06.04.10, 17:00 czy ja wiem, czy to taki wyższy. poziom jak w liceum. na dodatkowym, ofc. a chef i chris się nie liczą? :c 1. duncan [2] 2. courtney [2] 3. harold 4. justin 5. heather 6. owen 7. lindsay 8. cody 9. bridgette 10. geoff 11. leshawna 12. ezekiel 13. sadie 14. izzy 15. beth 16. katie 17. dj 18. tyler 19. noah 20. eva 21. trent 22. gwen Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: plan totalnej porażki . 07.04.10, 15:19 ` liczą się.. no, ale wiesz. to nie są zawodnicy tylko prowadzący. ;3 poziom ja w liceum? i to wg ciebie nie jest wyższy poziom? o.o :p Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: plan totalnej porażki . 06.04.10, 16:28 to jest zaaaa ebiste tyle moge powiedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka PTP 06.04.10, 17:39 aaa nie dam rady zrobic takiej listy ja lubie wszystkich nooo ;P ale 1. DUUUUNKAAN Tylor_ masz zupelna racje- jak chce byc kryminalista niech sobie bedzie ! Nie lubie tego jego ojca ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: PTP 07.04.10, 15:42 ` ale to jest nieco dziwne. no bo w jednym odcinku planu (milion dolarów, kochanie), duncan mówi: - już wolałbym składać hołd dyrektorowi z mojej szkoły, mojej mamie czy leshawnie. a przecież ta jego matka go kocha. nie wiem. już prędzej mógł powiedzieć, że wolałby składać hołd swojemu ojcu. wiem, że jest to mało istotne, ale jakoś nie dało mi to spokoju. ;q o właśnie! jeżeli wyłapaliście jakieś błędy z serialu, piszcie. (: Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: PTP 07.04.10, 17:54 Ok No racja widac ze ta mama go kocha tylko ten ojciec jakis glupi... Ale wiesz faceci trzymaja sie razem Jo. zazdroszcze ci naprawde ze umiesz tak db angielski. Mi jakos do glowy nie wchodzi niestety choc jestem w klasie jezykowej Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka PTP 07.04.10, 18:55 Wgl jaki odcinek wyspy/planu obejrzalyscie jako pierwszy ? Ja wyspy ten gdzie Dunkan () znalazl Dj krolisia a planu nie pamietam ... Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: PTP 08.04.10, 14:22 ` pamiętam dokładnie. był to odcinek w górę strumienia. plan natomiast oglądałam od odc 2, gdyż pierwszy puścili w ten sam dzień, w którym miałam dużo nauki i nie mogłam oglądać. :C bardzo to przeżywałam. :q chciałabym poruszyć pewną kwestię.. a mianowicie pseudo związek gwen i duncana. po internecie krążą równe fanowskie obrazki, filmiki etc. na którym pokazana jest miłość "dxg". co o tym sądzicie? ja rozpiszę się później, gdyż teraz mi się nie chcę. a chciałabym na ten temat dość dużo napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: PTP 08.04.10, 15:22 Wkurza mnie to iz ludzie nie umieja nawet w kreskowkach zrozumiec ze miedzy facetem a dziewczyna moze byc cos takiego jak PRZYJAZN. To jest maaasakrycznie wkurzjace Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Gwen i Duncan. 08.04.10, 16:59 ` no to teraz ja. :q uważam, że pisanie "dxg forever" czy "courtney, utop się! duncan i gwen :serduszko:" jest bezsensowne, ponieważ DUNCAN I GWEN NIGDY NIE BĘDĄ RAZEM!!! ONI SĄ TYLKO I WYŁĄCZNIE PRZYJACIÓŁMI!!! każdy mówi, że mogliby być razem, gdyż są do siebie podobni, mają podobne zainteresowania, osobowość... jednak co z tego?! bo czy ludzie muszą być ze sobą tylko dlatego, że są tacy sami? czy nie mogą być jak duncan i courtney- swoimi totalnymi przeciwieństwami? czy inne upodobania, wygląd, zachowanie etc. stawałoby na przeszkodzie ich miłości? z drugiej strony te wymysły fanów nie wzięły się znikąd.. eh. powiemtopowiemto największa wina stoi po stronie.. DUNCANA. to on zachowywał się jak świnia (w stosunku do courtney) przez pierwsze kilka odcinków planu. przytulanie, podtrzymywanie, śmianie się, wstawianie się za gwen. ugh! jak to widziałam to normalnie mnie krew zalewała! chciałam wejść do telewizora, pomachać mu przed twarzą ręką i powiedzieć "hallo! pamiętaj, że masz dziewczynę, (słodki, kochany) idioto!" na nieszczęścia, nie potrafię wchodzić to telewizorów. m.in. dlatego cieszyłam się, że gwen wyleciała. duncan przynajmniej się opamiętał. ale WŁAŚNIE. czy duncan rzeczywiście jest dla gwen tylko kumplem czy może jednak co do niej czuje? i nie sugeruję, że kocha gwen bardziej od courtney. ale może.. zauroczył się gotką? hm? no bo jak inaczej wytłumaczymy te 'incydenty'? eh. sama nie chcę w to wierzyć. TWÓRCY! co wyście narobili?! ale tak czy siak, nawet jeśli duncan jest zauroczony gwen to duncan&gwen nie istnieje (całe szczęście), więc fajnie by było gdyby fani dxg to sobie w końcu uświadomili i przestali mnie denerwować swoimi rysuneczkami, filmikami i co tylko. dziękuję. yy tak właściwie nie wiem po co to wszystko pisałam i jaki był mój cel. : p Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: 08.04.10, 17:12 ` ah. no właśnie. zapomniałam. wejdźcie tutaj. zrobiłam go specjalnie dla was c: pochwalcie się później wynikiem. żeby rozwiązać ten test nie trzeba się logować/rejestrować. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: 08.04.10, 19:57 90%, zle mialam pytanie z Izzy bo zle przeczytalam ;P A wiec apropo twojego zdania na temat Gwen&Dunkan wg mnie nie ma nic pomiedzy nimi napewno! I nie bylo zadnych (ZADNYCH) sytuacji, w ktorych widac by bylo ze ze soba kreca. Akurat mam takiego fest dobrego przyjaciela i przytulam go czasem i wgl ale nic miedzy nami nie ma a ludzie tego zupelnie NIE ROZUMIEJA I mysle ze miedzy Dunkanem a Gwen jest wlasnie taka sytuacja. A wiec to moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: 09.04.10, 15:36 @marszalinka: po prostu uwielbiam angielski i uczę się go z wielką przyjemnością, bez jakiegokolwiek przymusu. nauka słówek nie sprawia mi żadnego problemu. jak jakiegoś nie znam to strzelam skojarzeniami i najczęściej trafiam :3 w ogóle czasem zamiast powiedzieć coś po polsku mówię po angielsku, haha : D jak już pisałam w mojej pierwszej wypowiedzi w tym wątku: DXC 4EVAAAA!!! i właśnie przez tą serię również nienawidzę gwen. niech się idiotka zastanowi czy woli spędzać czas z duncanem, czy z trentem. i ci fani ich rzekomego związku są po prostu dziwni. ona jest gothką, on jest, powiedziałabym, punkiem, a nie oboje są metalami, jak to dość często się mówi. i co z tego, że mają wspólne zainteresowania? pomiędzy nimi najzwyczajniej w świecie nie ma chemii. a pomiędzy duncanem i courtney (DXC 4EVAAA!) jest i to dużo. pierwszy odcinek islanda? hmm... nie pamiętam tytułu (ukarzę się), ale był to przecudowny odcinek, kiedy courtney i duncan się pociałowalii :3 chyba ten. chyba, że nie pamiętam : O a planu no to pierwszy planu :3 Odpowiedz Link Zgłoś
marzanka2003 Re: Gwen i Duncan. 17.09.10, 18:44 wcale nie jestem za para gwen i duncana by bylo fajnie gdyby byli razem i pewnie beda i dobrze bo cortney jest glupia i nawet duncanowi nie da nic powiedziec ani nic zdecydowac gwen + duncan = Odpowiedz Link Zgłoś
marzanka2003 Re: Gwen i Duncan. 17.09.10, 18:46 sorr pomylilam sie jestem za para para dancan+gwen = :- * gamon ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
marzanka2003 Re: Gwen i Duncan. 10.10.10, 10:59 taylor daje ci rade zamknij ryj bo szkoda ciebie sluchac po pierwsze duncan i gwen to :- * a courtney i duncan to courtney i duncan to tylko przyjazn a duncan i gwen to milosc Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka PTP 09.04.10, 16:53 No to apropo angielskiego baaardzo ci zazdroszcze... No wlasnie miedzy gwen a Dunkanem () nie ma chemii, ale niektorzy tego nie rozumieja ... Odpowiedz Link Zgłoś
ola09 Re: plan totalnej porażki . 09.04.10, 17:08 TDA czasami oglądam ale TDI widziałam wszystkie odcinki po pare razy najbardziej lubie Gwen Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: plan totalnej zaj ebistości. 09.04.10, 20:52 ` także zazdroszczę. ja osobiście nie lubię się uczyć żadnych języków. ani angielskiego ani niemieckiego ani nawet polskiego. : q muszę stanąć w obronie gwen. : / ona nic takiego nie robiła. nie dawała żadnych sygnałów duncanowi. to on.. nie wiem właściwie co. no to on zaczął się kleić do niej. : p a nie ona do niego. dobra. okej. zostańmy przy tym, że między nimi nie ma chemii. nie ma nic. tyle, że mnie to tak nurtuję. : p hah. przypomniało mi się to z action. - co jest?! żadnej nie cieszy mój widok?! - o takich włosach marzę.. ukarzę! ukarzę się za brak manier. ;3 no to kolejne pytanie. czy uważacie, że wyspa i plan powinny być puszczane na cartoon? czy może uważacie, że niektóre sytuacje są zbyt niesmaczne, za zboczone dla młodszych widzów? Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: plan totalnej zaj ebistości. 09.04.10, 22:06 No bo nie ma chemi wiec niech cie to nie meczy ! No wiec apropo twojego pytania- wg mnie powinni puszczac mimo iz jest to a) zboczone b) teksty nie sa dla malych dzieci. Ale na cn leca praktycznie same bajki z przemoca itd. wg mnie gorsze od Planu czy Wyspy. A male dzieci po prostu nie powinny ogladac cn tylko mini mini czy jetix play . A jesli ogladaja kreskowki dostosowane do wieku nieco starszego no to juz odpowiedzialnosc rodzicow. A jakie jest wasze zdanie jo. i taylor ? ;d Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: plan totalnej zaj ebistości. 09.04.10, 22:12 ja uwielbiam takie rzeczy c: przykładowo przeklinanie lindsay, środkowy palec yeti, co chwila siusiaczki cenzurowane (btw, duncanowi zrobili zdecydowanie za małego). po prostu wszystko co w family guy tylko w lżejszej wersji skierowane do młodszych widzów. a family guy być kól kól :3 Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: plan totalnej zaj ebistości. 09.04.10, 22:49 Ja tez lubie takie rzeczy po prostu mozna sie posmiac Ale male dzieci nie powinny ogladac, bo to zle wplywa na ich psyhike- widze po mlodszej siostrze xD Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: plan totalnej zaj ebistości. 10.04.10, 07:38 ` no ja też to uwielbiam, ale czasami jak rodzice są w pobliżu, a leci plan i wiem, że za chwilę wydarzy się coś nieodpowiedniego to przełączam na inny program ; q no ja mogłabym takie coś oglądać, ale nie mój brat, który zwykle siedzi koło mnie. jakby mama lub tata usłyszeli taki tekst w bajcie to zaraz by było " czy to na pewno dla dzieci?" "bla bla bla bla?" ugh. ;q "duncanowi zrobili stanowczo za małego"! <hahahahahahahahahahahahahahahaha> xd ja uważam, że małe dzieciaczki od 3-7 powinny sobie oglądać plej hałs disnej, bbc cbieebies i inne tego typu gówniane programy. natomiast od 8-11 disney channel, nickelodeon, zig zap etc. a młodzież powyżej 12 roku życia co tylko chce. czy to będzie cartoon network czy bbc cbiebeebies. obojętnie. ; ] zresztą rodzice takich smarkaczy też powinni pilnować co jego dziecko ogląda. :q dobrze. teraz skkopiuje pytanie z film weba. nie gniewajcie się, ale nie mam już pomysłów na kolejne pytania. :q Gdybyście sami byli uczestnikami tego zacnego reality show jakbyście podeszli do stawianych przed wami wyzwań? Napotkanych tam osób? W której z drużyn czulibyście się lepiej i dlaczego? Którzy z współuczestników wzbudziliby w was sympatię czy spowodowaliby potok przekleństw cisnący się na myśl na sam ich widok- lub inne odczucia? A także- co najważniejsze- jaka byłaby wasza pierwsza reakcja po pierwszym zetknięciu z specjałami kulinarnymi Chefa Hatcheta [dopisek taylor_ :q]? Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: plan totalnej zaj ebistości. 10.04.10, 10:05 No ja tez taylor_ przelaczam program xD wiesz, moja mama jest pedagogiem i jest wyczulona jesli chodzi o takie kreskowki ;P Apropo twoich pytan- boli mnie teraz glowa i odpowiem na czesc pytan potem, ale jesli chodzi o jedzienie Chefa w pierwszej chwili pomyslalabym- yeah ! Schudne xD ale potem pewnie bym umierala bo ja bez strawialnego jedzenia dlugo nie wytrzymuje ;P Wyzwania- hmm pewnie bym umarla muszac zjadac ochydne rzeczy w stylu zywe zwierzeta (w zyciu bym nie zjadla!) czy kapiel w robakach... Nieee nawet dla takiej ilosci kasy nie poswiecilabym sie tak. Reszta odp potem ;P i czekam na wasze odp :] Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: PTP 13.04.10, 15:42 ` nie. po prostu w związku z zaistniałą sytuacją pomyślałam, że lepiej tutaj nie pisać. nie teraz, gdy trwa żałoba narodowa. chyba sama rozumiesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka PTP 13.04.10, 18:52 Ok racja w takim razie do napisania za kilka dni Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: PTP 14.04.10, 15:55 ja przez dwa dni byłam jednym, wielkim, chodzącym emo. ogólnie zachowywałam się jak nie ja, a to wszystko przez katastrofę. a poza tym, no właśnie, żałoba. za kilka minut napiszę coś bardziej sensownego. Odpowiedz Link Zgłoś
zjem_ci_kota Re: plan totalnej porażki . 14.04.10, 16:25 kiedyś chciałam zacząć to oglądać, ale cały czas przekładam na później ;p Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: plan totalnej porażki . 16.04.10, 16:45 ` jak będziesz to tak cały czas przekładać to w końcu nigdy nie obejrzysz i ominie cię tak zajebista bajka. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: plan totalnej porażki . 17.04.10, 10:07 No wlasnie zjem_ci_kota!xD Ja ostatnio pokazalam ta bajke kumpeli i teraz oglada to ciaaaaagle, oczywiscie najbardziej kocha Dunkana Odpowiedz Link Zgłoś
lockedo Re: plan totalnej porażki . 17.04.10, 10:20 Ja polecam forum o wtp/ptp/tdtm www.tdi.jun.pl (nie bójcie się, forum nie jest małe, ma ok. 200 userów) Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: plan totalnej porażki . 17.04.10, 13:59 ` @lockedo. kiedyś byłam tam, ale niestety dostałam 100% ostrzeżeń . niesprawiedliwie, rzecz jasna. chodzi o to, że kiedyś się tam zarejestrowałam, napisałam chyba dwa czy trzy posty i przestałam wchodzić. po jakimś czasie jak zostałam administratorem na tym naszym forum to pomyślałam, że jeżeli mam tam konto to mogłabym zareklamować własne forum. oczywiście wszyscy myśleli, że zarejestrowałam się na tdi tylko dla reklamy i właśnie tak dostałam te ostrzeżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: plan totalnej porażki . 17.04.10, 13:52 ` w ferie zimowe jak byłam u mojej osiemnastoletniej kuzynki puściłam jej cały sezon wyspy, a potem te wszystkie odcinki jakie były już dostępne planu i też to bardzo polubiła. jej ulubioną postacią jest chris, chef, duncan, harold i trent. Odpowiedz Link Zgłoś
heather_ Re: plan totalnej porażki . 17.04.10, 10:50 bardzo lubię, szczególnie heather, co widać po moim nicku. (: Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: plan totalnej porażki . 17.04.10, 14:02 ` jak pierwszy raz ujrzałam cię na kotku (a właściwie twój nick) to miałam cichą nadzieję, że jest tutaj kolejna fanka tda i TADAM! ;q jesteś fanką. tak więc, heather jest twoją ulubioną postacią żeńską, a kto męską? Odpowiedz Link Zgłoś
heather_ Re: plan totalnej porażki . 17.04.10, 17:07 dziękuję, taylor_, cieszę się, że Cię nie rozczarowałam. (: oczywiście jestem fanką. (: moja ulubiona postać żeńska to heather, mimo jej charakteru, jakoś ona zawsze umiała mnie rozbawić. trudno również nie lubić courtney, fajna z niej dziewczyna, że tak powiem. (: za to z chłopaków uwielbiam duncana i owena, który zawsze mnie rozśmiesza. (: Odpowiedz Link Zgłoś
coco_modnisia_ Re: plan totalnej porażki . 17.04.10, 13:57 uwielbiam ten serial , jest smiechowy!! zawsze mnie odpręża i poprawia humor Odpowiedz Link Zgłoś
heather_ Re: plan totalnej porażki . 17.04.10, 17:08 lepiej bym tego nie ujęła, taylor_. (: Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: plan totalnej porażki . 17.04.10, 17:36 ` ja także się cieszę. : D łach! kolejna osoba uwielbiająca duncana ;33 słodko. @jo. założyła tutaj jego fan club. w jego skład wchodzą jak na razie trzy osoby. NA RAZIE. ;q jak chcesz, możesz się do nas dołączyć. też bardzo lubię heather, ale najbardziej to courtney. obiecałam sobie, że dopóki trwa żałoba narodowa nie będę tu pisać. eh. złamałam się. :q Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka PTP 17.04.10, 20:14 Hah taylor_ pomyslalam sobie to samo jak zobaczyłam nick Header xD Mmm nasz funclub sie powieksza Kumpela mnie teraz nienawidzi, bo powiedziala ze sie przeze mnie uzaleznila od wyspy/planu Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: PTP 18.04.10, 14:33 ` a moje kumpele niedługo może szlak trafić, bo ciągle im mówię jaki to duncan i courtney są fajni. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: PTP 18.04.10, 14:37 Jak ja zaczelam kumpeli o Duncanie opowiadac to na poczatku myslala ze to jakis koles w realu, a jak sie dowiedziala ze koles z kreskowki to sie zalamala xD Odpowiedz Link Zgłoś
heather_ Re: PTP 18.04.10, 17:10 w takim razie ja chciałabym dołączyć do fun-clubu duncana. (: Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: PTP 19.04.10, 14:24 ja rok temu miałam na jego punkcie taką obsesję, że naprawdę ciągle o nim gadałam ; d pisałam po książkach "duncan <3" i inne takie pokemoniaste rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: PTP 19.04.10, 15:38 ` rok temu? :x ja zaczęłam pisać "duncan!" dopiero od niedawna. :C co ze mnie za fanka?! :q także, witajcie znowu! WE COME BACK! (co prawda już od 16, ale to nie był taki powrót oficjalny ; p) Odpowiedz Link Zgłoś
heather_ Re: PTP 19.04.10, 15:45 cześć, cześć. (: ja za to nigdzie nie mogę znaleźć jakichś ładnych avatarów z ptp, dlatego zdecydowałam się na kristen stewart, ech. ): Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: PTP 19.04.10, 17:59 Heh no jak widzisz zadna z nas nie ma z PTP ;P Ja mialam go na tapecie niedawno;] ale mnie ludzie zabijali no i zmienilam ... Odpowiedz Link Zgłoś
heather_ Re: PTP 20.04.10, 16:17 och, a dlaczego? nie lubią planu totalnej porażki? ): Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka PTP 20.04.10, 18:40 Niee z klasy to tylko jedna kumpela to oglada a tak to nie... Uwazaja ze sa za stare na kreskowki ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
heather_ Re: PTP 21.04.10, 15:01 co za bzdura, najwidoczniej nie widzą co tracą. (: Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: PTP 21.04.10, 15:14 ` @heather, to dlatego, że jest bardzo mało fanów wyspy i planu, a fanom w większości nie chce się robić avatarów. trzeba by było zrobić je samemu. a ja miałam kiedyś : D u mnie w klasie oglądam to tylko ja i taki jeden chłopak, którego nikt nie lubi. oprócz tego kilka odc (dzięki mnie) widziały moje cztery koleżanki. tak sobie myślę, że jak skończą się nam tematy o planie to czy nie zrobić w tym samym wątku temat o wyspie. co prawda już tutaj taki na kotku istnieje (jak wspomniałam, sama go założyłam ; d), ale BŁAGAM, nigdy w życiu go nie odświeżajcie, no chyba, że chcecie mnie pogrążyć. a wracając do pytania... Gdybyście sami byli uczestnikami tego zacnego reality show jakbyście podeszli do stawianych przed wami wyzwań? Napotkanych tam osób? W której z drużyn czulibyście się lepiej i dlaczego? Którzy z współuczestników wzbudziliby w was sympatię czy spowodowaliby potok przekleństw cisnący się na myśl na sam ich widok- lub inne odczucia? A także- co najważniejsze- jaka byłaby wasza pierwsza reakcja po pierwszym zetknięciu z specjałami kulinarnymi Chefa Hatcheta [dopisek taylor_ :q]? hm? ja odpowiem później. : DDD Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: PTP 21.04.10, 17:25 Ja juz na wiekszosc tych pytan odpowiadalam teraz wasza kolej ;P taylor_ a co takiego strasznego bylo na watku o wyspie ze tak nie chcesz zeby go odswiezac ? W sumie i tak tu piszemy o wyspie i o planie Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: PTP 22.04.10, 17:20 o matko, ja mnie tu długo nie było. odpowiadam: Gdybyście sami byli uczestnikami tego zacnego reality show jakbyście podeszli do stawianych przed wami wyzwań? - przy większości pomyślałabym 'co za półmózg to wymyślił?'. myślę, że jako żywa istota, pewna, że pewnych wyzwań nie przeżyję, nie odważyłabym się wziąć w tym udziału. ale jakby mnie tak przenieść do kreskówki, to pewnie stawiałabym opór, ale ostatecznie brałabym udział w tych wyzwaniach. Napotkanych tam osób? - pewnie zaczęłabym się wymądrzać jak courtney czy heather i wyszłabym na wielką zołzę c: W której z drużyn czulibyście się lepiej i dlaczego? - myślę, że najlepiej czułabym się w drużynie z bridgette. nieważne gdzie. wydaje mi się, że znalazłabym z nią wspólny język. wygląda na miłą, tolerancyjną... no i przy duncanie, haha : ) Którzy z współuczestników wzbudziliby w was sympatię czy spowodowaliby potok przekleństw cisnący się na myśl na sam ich widok- lub inne odczucia? - nienawidziłabym gwen i trenta. i courtney. za to, że jest laską duncuna. chociaż, wybiłabym mu ją z głowy : D i heather. co z tego, że lubię je jako postacie z kreskówki. teraz staram się je oceniać obiektywnie. a polubiłabym na pewno - powtórzę się - bridgette, dja, geoffa i duncana, of course. A także- co najważniejsze- jaka byłaby wasza pierwsza reakcja po pierwszym zetknięciu z specjałami kulinarnymi Chefa Hatcheta? - byłabym wściekła, bo uwielbiam jeść, a jego glutów nie tknęłabym nawet nożem. i nie cieszyłabym się, że schudnę, bo byłabym za chuda XD kurczę, miałam coś tu napisać, ale zapomniałam -.- a, już mam! zastanawiam się czy nie napisać artykułu o tdi/tda. wiecie, żeby na kotku był. bo mam kilka pomysłów na nowe teksty i tak nagle mi to przyszło do głowy. co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: PTP 23.04.10, 15:43 ` @marszalinko. aa. nie ważne. ; > no to teraz moja kolej. Gdybyście sami byli uczestnikami tego zacnego reality show jakbyście podeszli do stawianych przed wami wyzwań? hm. wydaję mi się, że większość wyzwań bym nie wykonała. możliwe nawet, że nie wykonałabym wszystkich. nie jestem ani wysportowana ani nie mam silnej psychiki, która też jest bardzo przydatna. jednak starałabym się próbować wykonywać wszystkie zadania (no oprócz zjadania tych obrzydliwych rzeczy. brr) najlepiej jak tylko bym potrafiła. nie tylko dla siebie, ale także dla mojej drużyny (dunckiego ;3) i oczywiście miliona dolarów. nie chciałabym wyjść na jakiegoś mięczaka. Napotkanych tam osób? starałabym się być no, nie dla wszystkich, ale dla większości miła. zwłaszcza dla duncana ;dd. myślę, że mogłabym się stać taką drugą bridgette czy beth (tutaj chodzi mi o charakter. nie jestem aż tak brzydka ;q) cieszyłabym się, że mogę poznać ludzi o zupełnie innych zainteresowaniach, charakterze, etc., i że mogę znaleźć nowych przyjaciół. W której z drużyn czulibyście się lepiej i dlaczego? lepiej czułabym się w drużynie żarów (choć wolałabym być w drużynie makiet) i okoni. ze wzgląd na ludzi. uwielbiam heather, ale nie chciałabym być z nią w drużynie. o nie! tak samo jak z leshawną czy gwen. nie przepadam za takimi dziewczynami. hmm.. choć marzyłabym aby być z duncanem (w drużynie) nie czułabym się dobrze u makiet, ponieważ myślę, że nie ma tam wzajemnej współpracy, szacunku i co najważniejsze, wydaje mi się, że w tej drużynie wymaga się dużo więcej niż od żarów. za to w zabójczych okoniach czułabym się prze szczęśliwie. x DDD Którzy z współuczestników wzbudziliby w was sympatię czy spowodowaliby potok przekleństw cisnący się na myśl na sam ich widok- lub inne odczucia? kto spowodowałby u mnie potok przekleństw: lindsay. za jej pustactwo. dj. za jego dupowatość. ezekiel. za jego brak kultury. leshawna. za to, że myśli, że jak ma "ponętne" kształty to jest fajna o,o tyler. za jego yy superekstrahiper sprawność fizyczną ;q eva. za jej okropny charakter i obrzydliwy pieprzyk, i te jej brwi.. brr. wiem, że mnie nienawidziłaby courtney, bo tak jak jo., wybiłabym ją duncanowi z głowy. ; ) kto wzbudziłby u mnie sympatię: duncan. wiadomo dlaczego. bridgette. wg mnie jedyna normalna osoba w tym programie. taka dziewczyna z sąsiedztwa. geoff. za to, że jest taki cudny i mega zabawny. harold. bo jest świetny. owen. za jego charakter. justin. za jego boskie ciało, idealną twarz, męski głos. ;q A także- co najważniejsze- jaka byłaby wasza pierwsza reakcja po pierwszym zetknięciu z specjałami kulinarnymi Chefa Hatcheta? o matko! nigdy w życiu nie ruszyłabym tego.. "pożywienia".. a fee! pewnie co wieczór razem z duncanem, zakradalibyśmy się do kuchni chefa i kradlibyśmy jedzenie. o tak. to by było super. : D o tak, tak, tak! może znajdą się jacyś nowi fani. :d Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: PTP 24.04.10, 13:22 ` widziałyście nowy zwiastun total drama?! jest świetny! ;33 co sądzicie? najlepsza jest bridgette: i, i, i have, a boyfriend. haha u nich premiera już w czerwcu! ciekawe kiedy u nas. nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś