inna_hot 10.02.10, 12:29 Jest to jeden z wielu styli wywodzących się z muzyki. Styl ten czerpie swoją inspirację z muzyki i jej twórców. Błyszcząca skóra, mnóstwo dodatków. Kojarzy się to z szaleństwem i dynamiką. Taki też jest ten styl. Pełen ruchu i odwagi. Czasami szokuje, zaskakuje lecz nigdy nie charakteryzuje spokoju. Bardzo chciałabym się tak ubierać ale po pierwsze w mojej szkole nie wolno się nawet malować ;/ i moim rodzicom za pewne też się to nie spodoba . Ale może ktoś z was jest fanem tego stylu i wie jak dobrze połączyć coś rockowego z czymś normalnym co wyglądałoby odjazdowo ? P.S jeśli wątek był to możecie skasować ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pamilly Re: styl rockowy ..! 10.02.10, 14:31 Ja tam nie widzę problemu abyś ubierała się tak jak Ci się podoba. Mi nikt nie będzie mówił w co mam się ubierać, a uwierz mi na tle dzieciaków ze szkoły bardzo się wyróżniam. To twoja sprawa, a reszcie kij w oko jak coś się nie podoba. Ja ubieram się raczej na czarno, uwielbiam długie swetry i męskie koszule <szczególnie flanelowe>, jeansy lub czarne rurki i glany. Blond szopa na łbie, strasznie blada cera i idę straszyć śmiertelników. Co do makijażu, to żołądek mi się wykręca na widok 6 tonowej tapety. Podkład, czarna kreska i czarny tusz w zupełności wystarczą jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
paramorefanka01 Re: styl rockowy ..! 10.02.10, 14:39 ja ubieram się podobnie jak pamilly ale mam brązową szopę z kudłów na głowie sam noszę też masę kratki która łączę ze wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: styl rockowy ..! 10.02.10, 14:39 Ja kocham styl rockowy xDD Uwielbiam łączyć skórę ramoneskę nabitą ćwiekami, z czarnymi rurkami i moimi kochanymi trapmkami z Conversa xDD Odpowiedz Link Zgłoś
zakurzona Re: styl rockowy ..! 10.02.10, 16:48 Mój styl to mieszanka punka i hipisa..;] Kup sobie np. glany, czerwone lub czarne spodnie..nie jest o jakaś radykalna zmiana bo przecież dziewczyny chodzą w żółtych itp spodniach ;] Bransoletki, rzemyki, bluzka z znakiem anarchia itp + skórzana kurtka.. i już masz efekt Odpowiedz Link Zgłoś
iwa1215242 Re: styl rockowy ..! 10.02.10, 17:06 mi sie podoba ten styl, ale z umiarem np: trampki, czarna rurki, fajne koszulki itp nie żadne glany, są obrzydliwe tu masz kilka fajnych rzeczy: bi.gazeta.pl/im/4/5469/z5469494M.jpg c.wrzuta.pl/wi10970/0e3ef5d6000c048b48a1d19e/0/bluzka%20abbey%20down 1.bp.blogspot.com/_zZZFVGdpA2c/SINccbce_tI/AAAAAAAAA-c/jZB5Q-n6RxM/s400/377223.jpg i31.tinypic.com/2ccwj0h.png www.lastory.com/upload/2008/08/going_back_to_school_means_getting_into_rock_--_co/Avril-2.jpg takie rzeczy mi się podobają;D Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: styl rockowy ..! 10.02.10, 16:55 ja lubię tylko dodatki w tym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
broken_heart Re: styl rockowy ..! 10.02.10, 18:09 Styl jest sopoko a ja ubieram się przeważnie na czarno, na rece noszę kontrastującą bo czerwoną sznurówkę i kilka innych bransoletek (biało-czarnycz), Nosze też koszule, rurki no i obowiązkowo trampki Glanów nie mam ale podobają mi się Żeby nie hyło nosze się też na kolorowo xD Ale przeważnie mam element ciemny xD Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: styl rockowy ..! 10.02.10, 18:12 a po co się malować ? ;] kilka fajnych ciuchów starczy ;p jakiś pojechany t-shirt , pasek z ćwiekami , spodnie w kratę , tramposze i jest gites ;d Odpowiedz Link Zgłoś
shibby Re: styl rockowy ..! 10.02.10, 18:30 mi się podoba ten styl i się troche tak ubieram ale nie jakoś super. hmm ale nie wiem jakbyś mogła połączyć ten styl z codziennym hmm może jakieś dodatki nakładać z tego stylu czy coś? Odpowiedz Link Zgłoś