polly__
11.02.10, 18:35
No, więc.. jak był takii temat to Przepraszam.. Zawsze można usunąć.. ; *
Już nie wytrzymuję i chcę się wyżalić, a może przy okazji dacie mii jakąś radę..? ; *
No to tak..
Miiałam chłopaka, przez prawie 3 miesiące.. Kilka dni temu, on zerwał ze mną [podobno
mnie zdradził i wgl., ale wątpiię, pewnie mu się znudziłam i wgl..]
W dodatku przed Walentynkamii.. ! ; /
Pytał się, czy dam mu jeszcze kiedyś szansę, żeby był moiim chłopakiem, bo musi se to
przemyśleć, a chyba już ma New dziiewczynę.. !
Szybko siię pocieszył.. ! -,-
A ja Ryczę już od 3 dni i przestać nie mogę.. ! Nie moge w to uwierzyć.. To był mój
pierwszy chłopak na serio i wgl.. i baardzo mi Go brakuje.. Kochaam Go Baardzoo..!
Chociaż powiecie, że miłość w tym wieku nie istnieje, to niech Wam będzie, że baardzo ,
bardzo, bardzo Go lubię.. < 3 W każdym razie.. był dla mnie ważny i nadal jest..!
Nie mogę o Nim zapomnieeć..
Cały czas siedzi mi w głowie.. Powracają wspomnienia i to wszystko od początku.. jak
najpierw przechodziliśmy obok siebie bez słowa, potem 'cześć' i nagle staało siię.. ! ; *
I to wszystko powraca.. jak odgarniał mi włosy, przytulał mnie, te buziaki i jaki był
Słodkii.. ; *
Mimo to, że nawet jak był ze mną, to zarywał do innych dziewczyn, nawet do moich
koleżanek i wgl.. to wybaczałam Mu i wgll.. !
A on.. po prostu.. Masakraa..! ; (
Z jednejj strony.. chciałabym być z Niim znowu.. , ale z drugiiej, to nie chcę znowu
cierpieć i wgl. jeśli znowu będzie 'akcja z innymi dziewczynami' .. Taki Babiiarz.. ; /
Pomoocy.. Co mam zrobiić..?! Znacie jakiieś sposoby na 'Złamane Serce'..? Heh.. ; p
Zapomniieć o Nim, czy Spróbować odzyskać.. ? Niie wiiem..
Ale niie chcę cały czas siedziec w pokoju i ryczeć, bo głowa mnie już bolii.. ; d
A Wy, miałyście 'taką' sytuację..? i wgll..? ; *
Sorkii za ten wątek jeszcze raz.. ale musiałam.. Jakby co to Kosz.. ; )
i Dziiękuję za przeczytaniie tego wszystkiegoo.. ; ****