Dodaj do ulubionych

' Złamane Sercaa.. ' -,-

11.02.10, 18:35
No, więc.. jak był takii temat to Przepraszam.. Zawsze można usunąć.. ; *

Już nie wytrzymuję i chcę się wyżalić, a może przy okazji dacie mii jakąś radę..? ; *

No to tak..
Miiałam chłopaka, przez prawie 3 miesiące.. Kilka dni temu, on zerwał ze mną [podobno
mnie zdradził i wgl., ale wątpiię, pewnie mu się znudziłam i wgl..]
W dodatku przed Walentynkamii.. ! ; /
Pytał się, czy dam mu jeszcze kiedyś szansę, żeby był moiim chłopakiem, bo musi se to
przemyśleć, a chyba już ma New dziiewczynę.. !
Szybko siię pocieszył.. ! -,-

A ja Ryczę już od 3 dni i przestać nie mogę.. ! Nie moge w to uwierzyć.. To był mój
pierwszy chłopak na serio i wgl.. i baardzo mi Go brakuje.. Kochaam Go Baardzoo..!
Chociaż powiecie, że miłość w tym wieku nie istnieje, to niech Wam będzie, że baardzo ,
bardzo, bardzo Go lubię.. < 3 W każdym razie.. był dla mnie ważny i nadal jest..!
Nie mogę o Nim zapomnieeć..
Cały czas siedzi mi w głowie.. Powracają wspomnienia i to wszystko od początku.. jak
najpierw przechodziliśmy obok siebie bez słowa, potem 'cześć' i nagle staało siię.. ! ; *
I to wszystko powraca.. jak odgarniał mi włosy, przytulał mnie, te buziaki i jaki był
Słodkii.. ; *

Mimo to, że nawet jak był ze mną, to zarywał do innych dziewczyn, nawet do moich
koleżanek i wgl.. to wybaczałam Mu i wgll.. !
A on.. po prostu.. Masakraa..! ; (

Z jednejj strony.. chciałabym być z Niim znowu.. , ale z drugiiej, to nie chcę znowu
cierpieć i wgl. jeśli znowu będzie 'akcja z innymi dziewczynami' .. Taki Babiiarz.. ; /

Pomoocy.. Co mam zrobiić..?! Znacie jakiieś sposoby na 'Złamane Serce'..? Heh.. ; p
Zapomniieć o Nim, czy Spróbować odzyskać.. ? Niie wiiem..
Ale niie chcę cały czas siedziec w pokoju i ryczeć, bo głowa mnie już bolii.. ; d

A Wy, miałyście 'taką' sytuację..? i wgll..? ; *

Sorkii za ten wątek jeszcze raz.. ale musiałam.. Jakby co to Kosz.. ; )
i Dziiękuję za przeczytaniie tego wszystkiegoo.. ; ****
Obserwuj wątek
    • replaceable Re: ' Złamane Sercaa.. ' -,- 11.02.10, 18:38
      polly__ napisał(a):

> Pytał się, czy dam mu jeszcze kiedyś szansę, żeby był moiim chłopakiem, bo musi
      > se to przemyśleć.

Wiem, że będzie Ci ciężko skoro go kochałaś
      ale teksty tego typu są durne i dziecinne. Olej go, zapomnij. To jest moja rada.

• humusek Re: ' Złamane Sercaa.. ' -,- 11.02.10, 18:51
      Nie miałam takiej sytuacji. Ale współczuję. Nie martw się. Czas podobno leczy
      rany. Poryczysz i przestaniesz wink Nie radzę Ci wracać do niego. To okropny
      babiarz. Z tego co piszesz. Sądząc po tej sytuacji. Znowu by z tobą zerwał. A
      potem już tylko łzy i łzy i łzy. Nie zapomnisz łatwo jeśli naprawdę go kochałaś
      lub jak wolisz bardzo bardzo bardzo lubiłaś. Są różne metody na złamane serca
      jedni płaczą, inni idą na zakupy, jeszcze inni żrą kubły lodów. Sęk w tym że
      trzeba przecierpieć przez trochę czasu. A potem jest już gładko. Życzę szczęścia
      i powodzenia ;-* Przepraszam jeśli nie pomogłam. Liczy się chęć i to że
      spróbowałam piwo
      • polly__ Re: ' Złamane Sercaa.. ' -,- 11.02.10, 19:02
        No baa.. ; * Oczywiiście, że liiczy i wgll.. ; dd
        i Dziiękujee.. < 33 .

Mam nadziieję, że jak najjszybciiej ... ; ( . xd

; ****** .
        • lady_cat Re: ' Złamane Sercaa.. ' -,- 11.02.10, 19:08
          radzę ci zapomnieć o nim .
          im szybciej, tym lepiej . ; 3
          ja nidy nie byłam w takiej sytuacji. ; /
    • martusx3 Re: ' Złamane Sercaa.. ' -,- 11.02.10, 19:17
      Powiem Ci szczerze że to zależy od umysłu.. z tą miłością jestem niewiele
      starsza od Ciebie .. o ile naprawdę masz 13 lat .

Miałam to samo w te wakacje . kręciliśmy ze sobą i wgl i po pewnym sie zjebało
      wszystko ..
      a ja byłam tak zakochana że nie potrafię tego opisać .. <br />
      w każdym razie dalej go kocham .. ale przez tą sytuację zamknęłam się w sobie ..
      przyjaciele nie wiedzieli co robić .. siedziałam i ryczałam ..
      a to już trwa 8 miesięcy .. a ja nie potrafię o nim zapomnieć ..

z czasem Ci to przejdzie . ; ) mi się powolutku, ale naprawdę powolutku poprawia .
      ale wsparcie twoich przyjaciół w takim wypadku jest niezbędne .. naprawdę muszą
      starać się to zrozumieć i cię wspierać przede wszystkim ..

a .. i nie wracaj do niego .. wiem że wydaje Ci się to niedorzeczne bo go
      kochasz ... ale uwierz .. jest to 1000 razy lepsze niż takie wracanie do tego
      samego i wiesz że nie będzie lepiej .. przemyśl to sobie . ; )

Współczuję Ci bo wiem przez co przechodzisz . ; *******
      trzymaj się . ; **
      Moja rada raczej nie będzie nic warta bo sama sobie nie potrafię z tym poradzić
      ... i on naprawdę ... mnie zranił ..
      • polly__ Re: ' Złamane Sercaa.. ' -,- 11.02.10, 19:31
        Taak.. xd Naprawdę mam 13 latt.. ; * . xd
        Dziiękujee.. ; ***

Uuu.. ; / To też Cii Współczujjeee.. ; ** I też siię Trzymaajj , Powodzeniiaa. < 3

• slodkiporanek Re: ' Złamane Sercaa.. ' -,- 11.02.10, 19:22
      Z mojego punktu widzenia, moge tylko powiedzieć - tego kwiatu pół światu. Znajdziesz
      sobie innego wink Zobaczysz...
    • dianikala Re: ' Złamane Sercaa.. ' -,- 11.02.10, 19:30
      Moja koleżanka tak miała Najpierw zarywał do niej potem ona opowiedziała mu o
      mnie i potem zarywał do mnie.Taki sam kobieciarz. Moja koleżanka znalazła nowego
      chłopaka i w ten oto sposób złamała mu serce jeszcze bardziej niż on jej.

Pewnie że serce boli,najpierw trzeba się wypłakać a potem spróbować szczęścia u
      innego.Kto wie może to ten jedyny?wink

Życzę szczęścia.
    • mady_ Re: ' Złamane Sercaa.. ' -,- 11.02.10, 20:47
      zapomnij o nim, skoro tak się zachował (i zachowywał - zarywał do innych)nie był
      Ciebie wart. Jeszcze masz czas na innych chłopaków. (lepszych niż on)
      `czas leczy rany.
    • temptation Re: ' Złamane Sercaa.. ' -,- 11.02.10, 20:49
      sad
    • paulusia098 Re: ' Złamane Sercaa.. ' -,- 12.02.10, 22:34
      ` wiem co czujeszz . miałam podobną sytuacje .. przyjaźniłam się z nim rok . on prosil mnie
      żebym dała mu szansę i w końcu uległam . zależało mi . lecz po jakimś czasie wszystko sie
      rypło . nie bd tłumaczyć bo za długoo by to zajęło , nie mogłam i nie mogę cały czas
      przestać o nim myśleć . siedzii mi w głowiee . choć on ma mnie teraz gdzieś i ułożył sobie
      chyba życie . to jest takie trudnee . lecz postanowiłam pokazać mu ze sobie bez niego
      poradzę i zapomnieć nie wartoo sie . przejmowac takimi dupkamii . oni nie są tego warcii ,))

. powodzeniaa .. nie wiem jaką podejmiesz decyzję , ale myślę , że słuszną ,**
    • aveglitchi Re: ' Złamane Sercaa.. ' -,- 12.02.10, 22:47
      Zapomnij , poprostu daj sobie spokój .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka