slyszaca_cisze 11.02.10, 19:23 www.makijaz.net/tt.html wejdźcie i sprawdzie, może nie jest on profesjonalny, ale zawsze coś piszcie, co Wam wyszło. ja osobiście jestem latem, i z opisem sie zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
07tofik Re: zima 13.02.10, 22:53 Ja mam zime, pewnie że mam typ urody wampira - wiecznie blada, sińce pod oczami i naturalny, czerwonawy kolor ust Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Typ urody - teścior ;] 12.02.10, 15:43 Zima. I jest jakiś dokładny opis tego typu gdzieś lub whatever? Chciałabym się więcej dowiedzieć o pielęgnacji. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Typ urody - teścior ;] 12.02.10, 16:51 Twój typ urody to: Lato Pamiętaj, że test jest tylko wstępem do określenia typu urody. Jeśli masz jakieś wątpliwości, szukasz wiarygodnych źródeł informacji i porad dotyczących Twojej własnej urody zapraszam Cię na profesjonalną analizę kolorystyczną! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
stop_it Re: Typ urody - teścior ;] 11.02.10, 20:33 ja jestem wiosna a myslalam zawsze ze zima xd Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: Typ urody - teścior ;] 12.02.10, 13:39 Zima ale wiedziałam o tym xDi Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Typ urody - teścior ;] 12.02.10, 13:45 lato. kilka razy robiłam podobne testy i wychodziły mi również wiosna i zima, a nawet jesień więc... nie jest to zbyt wiarygodne c: tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
zlosnica96 Re: Typ urody - teścior ;] 12.02.10, 13:49 mweezy napisał(a): > lato. kilka razy robiłam podobne testy i wychodziły mi również wiosna i zima, a > nawet jesień więc... nie jest to zbyt wiarygodne c: tak myślę. potwierdzam Odpowiedz Link Zgłoś
andrea12 Re: Typ urody - teścior ;] 12.02.10, 13:52 Lato^^. A znając życie jak się później zrobi jeszcze raz to wyjdzie coś innego Odpowiedz Link Zgłoś
mileey_1ooo Re: Typ urody - teścior ;] 12.02.10, 13:53 ` Twój typ urody to: Lato Pamiętaj, że test jest tylko wstępem do określenia typu urody. Jeśli masz jakieś wątpliwości, szukasz wiarygodnych źródeł informacji i porad dotyczących Twojej własnej urody zapraszam Cię na profesjonalną analizę kolorystyczną Odpowiedz Link Zgłoś
staceyann Re: Typ urody - teścior ;] 12.02.10, 14:12 Ja jestem typową zimą, nawet bez testu to widać- blada, wręcz biała cera z drobniutkimi piegami, czarne włosy, czarna oprawa oka i brązowy kolor tęczówki. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: Typ urody - teścior ;] 12.02.10, 14:38 wiedziałam że mi to wyjdzie ;p jesień ) nie lubię tej pory roku ;/ chociaż jak liście mają takie różne kolorki i w ogóle podoba mi się to jak jest tak pięknie ;** Odpowiedz Link Zgłoś
sweex Re: Typ urody - teścior ;] 12.02.10, 17:05 Jesień, ale się nie zgadzam. ; x Niektóre pytania były trochę bezsensu, powtarzały się, a najczęściej 'w dzieciństwie byłam blondynką.' Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Typ urody - teścior ;] 12.02.10, 17:08 zima. robiłam już troche takich testów, i zawsze ona mi wychodzi - i dobrze. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
choppy_bunny Re: Typ urody - teścior ;] 12.02.10, 17:45 Wiosna. Średnio to do mnie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Typ urody - teścior ;] 12.02.10, 20:15 Ja jestem latem. Zawsze myślałam, że wiosną, ale widać nie. Odpowiedz Link Zgłoś