Dodaj do ulubionych

Rodzice vs chłopak... Help!

12.02.10, 18:56
Potrzebuję pomocy...
Kilka tygodni temu poznałam pewnego chłopaka... Może określenie "poznałam"
jest... zbyt obszerne... Ogólnie piszemy ze sobą na gg... No i... Planujemy
spotkanie. Powiedziałam o tym mojej mamie i teraz nie mam w domu życia. Uważa,
że jestem za młoda na chłopaka (mam 16 lat). I nie rozumie, że to miało być
tylko spotkanie w miejscu publicznym. Traktują mnie jak dziecko, a mi bardzo
zależy na tym chłopaku. Tzn... Na tym, żeby go poznać w realu. Co mam zrobić?
Help!!

P.S. Wiem, że ten chłopak jest normalny i nie jest np jakimś pedofilem... On
jest przyjacielem chłopaka mojej koleżanki...
Obserwuj wątek
    • majka04 Re: Rodzice vs chłopak... Help! 12.02.10, 19:12
      może wyjaśnij mamie czytam rodzicom ta sytuacje i wiesz że nie jest żądnym
      pedofilem , tylko normalnym nastolatkiem

nie wiem co jeszcze .

powodzenia . kiss
      • duuumi Re: Rodzice vs chłopak... Help! 12.02.10, 19:15
        Na 100 % masz pewnośc, że on nie jest żadnym kolesiem robiącym sobie z ciebie zwałe ?
        Jeżeli tak, to zaproś go do domu big_grin .
        Wtedy rodzicie go poznają, i zrozumieja dlaczego chcesz sie z nim spotykać i jestes tego
        taka pewnna.
        Najlepsze wyjscie moim zdaniem ; x .
        • goda24 Re: Rodzice vs chłopak... Help! 12.02.10, 23:19
          Hmm... Jestem tego pewna w 10000000...%;]
          On nie jest taki, jak inni. Jest... Nieśmiały i... tak ładnie pisze;]
          Ja wiem, że to głupio brzmi, ale... To jest taka 'magia';D
          On mnie urzekł sobą... Nie wyglądem... Tylko tym, jaki jest. I wiem, że... To
          spotkanie miało/ma być początkiem czegoś dobrego. Tylko że moi rodzice tego nie
          kapują. Dla nich jakiś tam chłopak jest od razu dziwolągiem. No i... Ja mam 16
          lat, On w tym roku skończy 18... A moja mama twierdzi, że On "nie jest moim
          rówieśnikiem". No to ja już nie wiem, kto w takim razie nim jest. Przedszkolak?
          Takich chłopaków naprawdę nie ma wielu... A moja mama nawet nie chce wiedzieć,
          jak On ma na imię...sad
      • goda24 Re: Rodzice vs chłopak... Help! 12.02.10, 23:23
        Hehwink Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć;]
        Od tygodnia staram się to jakoś mamie wytłumaczyć. Nawet proponowałam jej
        rozmowę z jego rodzicami. Ja naprawdę zrobiłam już wszystko... I żałuję, że
        byłam szczera... Gdybym nic mamie nie powiedziała, to teraz szykowałabym się
        pewnie na walentynkowe spotkanie;D
        Bo takie były plany...cry
    • angel1117 Re: Rodzice vs chłopak... Help! 12.02.10, 20:05
      ja bym o tym spotkaniu mojej mamie nie powiedziała bo by mi z domu nie pozwoliła
      wyjść no więc wytłumacz im że zależy ci na nim i kolegów lub chłopaka ci nie
      zabronią mieć co męża w przyszłaści też nie będziesz mogła mieć...no właśnie to
      głupie powiedz koleżance żeby po ciebie przyszła iź z nią na chwilę na spacer
      niech cie na to spotkanie odprowadzi a rodzice będą wiedzieć że poszłaś z nią a
      jakby coś potem chcieli to powiedz że byłaś z nią ale potem go spotkałaś a ona
      już musiała iść no i się z nim zagadałaś i wgl.
      • goda24 ... 12.02.10, 23:09
        Jaki good plan;]
        Tylko, że... Chwilowo mam zakaz na wszystko... Z domu też nie mogę wychodzić.
        Moja mama od razu myśli, że spotkam się z tym chłopakiem. Żałuję, że w ogóle
        jej o Nim powiedziałam... Przez cały tydzień bezustannie próbuję ją przekonać,
        że nie jestem naiwnym dzieckiem i że... Może mi zaufać. Ale to nie działa...
        Nie chce nawet mnie wysłuchać... Bo... 'Nauka jest najważniejsza'. A mi już
        brakuje argumentów. Nic na nią nie działa...sad
    • zakurzona Re: Rodzice vs chłopak... Help! 13.02.10, 07:55
      Nic nie mów ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka