smerfetka759 13.02.10, 19:12 interesujecie się siatkówką ? , lubicie oglądać mecze ? ; D . jacy są wasi ulubieni siatkarze ? <max 3> i siatkarki ? <3> macie ulubione drużyny ? piszcie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majka04 Re: siatkówka <3 13.02.10, 19:16 lubie , dzisiaj oglądałam takie meczy północ - południe , wschód - zachód - to były jaja . XD Odpowiedz Link Zgłoś
holiday Re: siatkówka <3 13.02.10, 19:18 Wiem, że tu wypowiedzą się fani siatkówki, ale Nie! Wolę grać w każdą inną grę. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: siatkówka <3 13.02.10, 19:20 siatówka jest najs . lubię prawie wszystkich ..... x - D pisać mi się nie chce ; qq Odpowiedz Link Zgłoś
takaaklaudiaa O TU.! 16.02.10, 15:23 Bosh,,! NO jasne Big LOVvv for oni.! Pierwsze miejsce; B. Kurek<Kuruś> drugie miejsce : M. Wlazły <Szampon> No i Big LoVv I BiGg Pozddro for Oni;P Kochhh..... ps. czy ja sie nie powtarzam.? Odpowiedz Link Zgłoś
olcia1995 takkkkkkkkkkkkk 19.02.10, 15:24 uwielbiam siatke przystojniak to Kurek oczywiście a z dziewczyn Glinke, chociaż teraz nie gra bo urodziła ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu Re: siatkówka <3 11.04.10, 21:06 Kooocham siatkę xd! Jestem w szkolnej reprezentacji ;p Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: siatkówka <3 13.02.10, 19:26 oczywiście. : ) lubię grać, ale wolę oglądać. ; d siatkówka to jedyna dyscyplina sportu jaką lubię. ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
sweex siatkówka to zuo. 13.02.10, 19:26 Szczerze nienawidzę. Nauczycielka mnie zniechęciła, poza tym kiepsko gram. Już wolę każdy inny sport, zwłaszcza koszykówkę. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: siatkówka <3 13.02.10, 19:27 siatkówką się nie interesuję, tym bardziej nie zależy mi na tym, żeby mieć ulubioną drużynę. lubię w nią grać, ale nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka759 Re: siatkówka <3 13.02.10, 19:40 jacy są wasi ulubieni siatkarze ? <max 3> i siatkarki ? <3> macie ulubione drużyny ? - piszcie !! oto moje : siatkarze : Zibi Bartman , Bartek Kurek i Alek Ahrem ;D , chociaz mam wielu ulubionych to ta 3-jka jest naj ;D , ale wgl to wszystkich lubie . siatkarki: Kasia Skowrońska , Ania Barańska i Agniesia Bednarek ;D . - tak samo jak u siatkarzy ^^ . drużyna - Resovia i Skra <3 Odpowiedz Link Zgłoś
xxxdzikusxxx Re: siatkówka <3 13.02.10, 19:43 Uwielbiam siatkówkę ! Najlepsza drużyna jak dla mnie to Resovia <33 ! Odpowiedz Link Zgłoś
zagroszkowana Re: siatkówka <3 13.02.10, 19:45 smerfetka759 napisał(a): > jacy są wasi ulubieni siatkarze ? <max 3> i siatkarki ? <3> > > macie ulubione drużyny ? - piszcie !! > > oto moje : > siatkarze : Zibi Bartman , Bartek Kurek i Alek Ahrem ;D , chociaz mam wielu ulu > bionych to ta 3-jka jest naj ;D , ale wgl to wszystkich lubie . > siatkarki: Kasia Skowrońska , Ania Barańska i Agniesia Bednarek ;D . > - tak samo jak u siatkarzy ^^ . > drużyna - Resovia i Skra <3 ' Ja kocham siate nawet ją trenuje A co do siatkarzy i siatkarek i drużyn To lubie wszystkich których wymieniłas A moim wzorem jest Agnieszka Bednarek Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: siatkówka <3 13.02.10, 19:57 Uwielbiam siatkę . A ulubionych sportowców nie mam . Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: siatkówka <3 13.02.10, 19:58 Ja uwielbiam siatkówkę. Prawie zawsze oglądam w tv jak jest...Nawet trenuję siatkęxD Najbardziej lubię drużynę: Resovia Rzeszów Ulubieni siatkarze: Aleh Akhrem, Bartek Kurek, Krzysiek Ignaczak Ulubione siatkarki: Katarzyna Skowrońska, Katarzyna Gajgał, Anna Barańska Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: siatkówka <3 13.02.10, 19:56 No nawet się interesuje, ale zalezy jakie mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
pffy Re: siatkówka <3 13.02.10, 20:02 Ja tam siatkówkę lubię. Oglądać też oglądam, ale ulubionej siatkarki/siatkarza nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
liveincolor Re: siatkówka <3 13.02.10, 20:00 Kocham siatkę <3 Moje ulubione siatkarki to : Katarzyna Skowrońska , Anna Barańska i Iza Bełcik ;p Klub Muszynianka Fakro xD Odpowiedz Link Zgłoś
niula Re: siatkówka <3 13.02.10, 20:10 Kocham siatkówkę ! Oglądałam dzisiaj dwa mecze: północ-południe, wschód-zachód Nie mogłam ze śmiechu.. (blok Igły) piłka mu przez ręce przeleciała .. ^^ ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
skierkawmroku Re: siatkówka <3 13.02.10, 23:06 uwielbiam siatkówke a ulubieni siatkarze to:Mariusz Wlazły,Michał Winiarski,Stephane Antiga;p a drużynakra Bełchatów;d i niestety meczu gwiazd obejrzeć nie mogłam;// Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_girl Siatkóka . < 3 13.02.10, 23:33 Też lubię siatkówkę . Ja oglądam zawsze jak gra nasza reprezentacja . Najbardziej lubię : A. Barańską , M. Glinke . ; * a z chłopaków to M. Wlazły , S. Świderski , Ł. Kadziewicz . ; * Reprezentacja Brayzlii ma fajne ciachaa Odpowiedz Link Zgłoś
czara192 Re: siatkówka <3 14.02.10, 18:18 Uwielbiam oglądać jak i grać w siatkówkę <33 Moi ulubieni zawodnicy: Michał Bąkiewicz, Bartosz Kurek i Aleh Akhrem Zawodniczki: Anna Barańska, Katarzyna Gajgał i Manon Flier . A drużyna : Skra Bełchatów i Jastrzębski Węgiel. Odpowiedz Link Zgłoś
marygrace. Re: siatkówka <3 14.02.10, 18:48 Nie lubię siatkówki , ale lubię oglądać mecze . ;-d ZAWODNIK : Kurek, Antiga , Samica . ZAWODNICZKA : Barańska , Mróz . KLUB : Skra , Jastrzębski . Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb Re: siatkówka <3 14.02.10, 18:24 uwielbiam siatkę ^^ jeden z moich ulubionych sportów! gruszka wlazły a z siatkarek.. nie pamiętam nazwiska xd kocham też oglądać mecze Odpowiedz Link Zgłoś
kimiko3 Re: siatkówka <3 14.02.10, 18:25 A więc: UWIELBIAM SIATKÓWKĘ!!!! Tak zawsze oglądam każdy mecz siatkówki (zawsze mężczyzn..bo wiem że nasze polki nie są w tym DOBRE) Mam ulubieńców:]: MARIUSZ WLAZŁY!!!!!! ZBIGNIEW BARTMAN!!!!!! MIKKO OIVANEN!!!!!!!(on akurat nie jest polakiem tylko finem...ma brata bliźniaka...ale tak to mikko gra w ASSECO RESOVI ) Chciałabym w przyszłości zostać siatkarką uwielbiam ten sport..jestem wysoka..potrafie bardzo dobrze w niego grać.......i marze by moje marzenie sie spełniło..pozdrowienia dla wszystkich fanów SKRY BEŁCHATÓW;D;D Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: siatkówka <3 14.02.10, 18:28 Uwielbiam garć, ale ćwiczyć jakoś bardzo nie mogę. Mam SKS ale tak sie na nim uczymy jak nie wiem. Mam jeszcze trenind co 2 tygodnie, też w szkole, 2 godzinny, ale po tym już coś umiem Chciałam sie zapisać gdzieś tam... no, na jakieś zajęcia, terningi z siatkówki poza szkołą ale nic nie znlazłąmłam :< Lubie oglądać mecze, ale nie znam chyba ani jednego siatkarza/siatkarki. Po prstu nie czuję potrzeby mieć ulubionego klubu czy czegos tam innego Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: siatkówka <3 14.02.10, 18:26 Gram. Na wfie 7 razy w tygodniu. Ulubionych nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: siatkówka <3 14.02.10, 18:31 koooocham siatkówkę <3 oglądać, jak i grać. najlepszy sport drużynowy. c: Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: siatkówka <3 14.02.10, 18:39 nie kocham siatkówki. pomimo tego moją ulubioną drużyną, w kategorii mężczyzn jest skra. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
ridiculous Re: siatkówka <3 14.02.10, 18:32 Uwielbiam siatkówkę. Często chodzę na mecze. Preferuję siatkówkę mężczyzn. Moi ulubieni siatkarze to: -Łukasz Kadziewicz -Michałek Bąkiewicz -Bartuś Kurek -Michałek Winiarski i wielu wielu innych c: Odpowiedz Link Zgłoś
dhampir_ Re: kocham < 3333333 14.02.10, 18:37 Trenuje siatkę więc ją uwielbiam <3333 Ogólnie to zawsze mnie do niej ciągnęło ; D Ulubieni siatkarze /siatkarki ? Siatkarki : - Anna Barańska - Agnieszka Bednarek - Joanna Kaczor - Aleksandra Jagieło Siatkarze : - Sebastian Świderski -Michał Bąkiewicz - Zbigniew Bartman - od niedawna Bartosz Kurek Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.fan.jb.xd Re: siatkówka <3 kochaam ;* 14.02.10, 18:41 ja kocham siatkówkę !!!!!! nie mogę wytrzymac 3 dni bez jakiegoś mecza ! moimi ulubiononymi siatkarzami są : mój kochany Bartuś Kurek - kochaaaam goo , Zbysiu Bartman , Kubuś Jarosz , Piotrek Gruszka itd, ale naprawde uwielbiam wszystkich. a siatkarki to Jagieło , Barańska , Kaczor itd. uwielbiam PGE SKRA BEŁCHATÓW !!! ale wszystkie kluby są superowe po prostu jestem wielką fanką siatkówki 4ever świetny wątek . pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
aandziulaa Re: siatkówka <3 14.02.10, 18:42 Ja uwielbiam w nią grać Lubie oglądać mecze Drużyna z Polski to oczywiście SKRA Bełchatów i Resovia Rzeszów Siatkarze: Mariusz Wlazły Gilberto Amauri de Godoy Filho "Giba" Mikko Oivanen siatkarki: Katarzyna Skowrońska-Dolata Małgorzata Glinka Dorota Świeniewicz Odpowiedz Link Zgłoś
dhampir_ <33333 14.02.10, 18:45 Ano i zapomniałam o Piotrze Gruszce , rany jak mogłam ! bardzo lubię goooo ! ; ** Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 <3 14.02.10, 18:46 kocham siatkówkę, kocham skrę bełchatów, kocham bartka kurka, kocham mariusza wlazłego, kocham marcina możdzonka. no :3 Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: siatkówka <3 14.02.10, 19:07 Trenuję siatkówkę, choć na razie z marnym skutkiem ;P A ulubionych sportowców nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: siatkówka <3 14.02.10, 19:27 Kocham, uwielbiam, ubóstwiam. Siatkówka jest całym moim życiem Trenuje już kilka lat i wiem że to jest to co chce w życiu robić i mam nadzieję że mi się uda coś osiągnąć w tej dziedzinie. Moje ulubione siatkarki to : Barańska, Bednarek-Kasza, Kaczor. Jednak oglądać wole siatkówkę mężczyzn, bo moim zdaniem jest bardziej widowiskowa. Z chłopaków trudniej wybrać mi tych ulubionych, no ale spróbuje. Grzesiu Łomasz - za jego za duże buty w lidze światowej Bartek Kurek - za to że jest naprawdę świetnym zawodnikiem i do tego skromnym Igła - Za jego poczucie humoru (w tym sezonie modna krata) Moje ulubione kluby to SKRA i ZAKSA Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: siatkówka <3 14.02.10, 19:53 kocham , kocham. I trenuję <3 łochocho :d Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: siatkówka <3 14.02.10, 22:54 o kurczę, w zyciu bym się nie spodziewała, że jest tyle fanek bartka kurka, myślałam, że tylko ja mam dziką fazę i jestem jedyna, niepowtarzalna i wyjątkowa szalejąc za nim. a tu taki zawód ]: -> Odpowiedz Link Zgłoś
karlusia_ Re: siatkówka <3 15.02.10, 15:17 Moja drużyna - także Skra Bełchatów Ale lubię jeszcze : - JSW - ZAKSĘ Kędzierzyn-Koźle - i Domex Tytan AZS Częstochowa Odpowiedz Link Zgłoś