lolisia_xdd Re: Viva HSM .! 22.02.10, 15:04 oglądałam jakąś minute więcej nie mogłam ;P okropne, gorsze od oryginału. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Viva HSM .! 22.02.10, 15:12 Nie , nie oglądałam bo nie mam kablówki. Ale nawet jak bym miała za nic nie oglądałabym tego ' dziadostwa ' . HSM było denne , a jak to jest gorsze od oryginału to ... Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: Viva HSM .! 22.02.10, 15:11 nie podobało mi się... szmira... piosenki denne...melodie tak samo jak teksty... badziewne... straciłam jedną z rzeczy, które są w życiu najcenniejsze: czas... Odpowiedz Link Zgłoś
monique_93 Nie oglądałam. 22.02.10, 15:14 Ja nie oglądałam, bo jak widziałam zapowiedzi, to mnie zemdliło. I jeszcze to tępe tłumaczenie piosenek Beznadzieja. A przecież HSM było takie fajne... Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ -,- 22.02.10, 15:17 Nic nie mówie, bo film był spoko. Ale oczekiwałam MEKSYKAŃSKICH piosenke, a nie z tłumaczeniem polskim;/ Ja chciałam latynowskie rytmy, A nie POLSKIE.! W reklamach tak bosko śpiewali piosenki po meksykańsku, a jak zobaczyłam Dubbing to mnie zemdliło;/ Eghhh... Odpowiedz Link Zgłoś