variablee 20.02.10, 12:51 Siema . Jakiś czas temu napotkałam się na stronę wonderlife.pl . Bardzo mi się spodobała więc chce ją Wam polecić . ;D wonderlife.pl/postac/29058/ <----To jest moja postać, jeśli ktoś z Was ma konto tam lub sobie założy to piszcie wiadomości . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
variablee Re: wonderlife.pl 20.02.10, 12:53 PS. Jeśli potrzebujecie pomocy (chodzi o WL) to piszcie wiadomości lub na gg- 6968239 a ja postaram się Wam pomóc . Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo_mi Re: wonderlife.pl 20.02.10, 12:56 grałam w to kiedyś, ale potem zrobili jakieś zmiany i wyglądało to beznadziejnie. Ale teraz to nie wiem. znów pozmieniali xd Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: wonderlife.pl 20.02.10, 12:57 ja mam tam konto, Chally lub coś takiego, ale nic mi nie wychodziło więc się wkurzyłam i zaraz zakładam nowe xd. a o tej stronie wiem z kotka ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: wonderlife.pl 20.02.10, 13:07 miałam kiedyś na tym konto, ale mi sie znudziło. to samo ze srajdolem. znaczy się stardoll c: Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Re: wonderlife.pl 20.02.10, 13:15 a w ogóle o co w tym chodzi? bo jak tylko zmieniasz ciuchy i łazisz po sklepach to nie dla mnie. nie lubię monotonnych gier : - P Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: wonderlife.pl 20.02.10, 13:21 miałam kiedyś konto. ale potem stwierdziłam że to nuda Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: wonderlife.pl 20.02.10, 22:14 Nie słyszałam o tym wcześniej;D Ale nie lubię takich pierdół. Wystarcza mi moje prawdziwe życie;o Odpowiedz Link Zgłoś