20.02.10, 13:15
No dobra… 

Możecie to olać. Zadzwonię na telefon zaufania.

No więc chodzi o to, że taki jeden koleś u mnie w klasie gra na perkusji. Ma kumpla, który
gra na gitarze itd. Wiecie o co kaman. No i oni mieli wokalistkę - moją kumpelę z klasy.
Ona u nich śpiewała, oni graali . Ale niestety ten koleś od perkusji się w niej zabujał, no i
zespół się rozpadł, oni teraz potrzebują wokalu.
Chcą żebym ja z nimi śpiewała, ale moje "koleżanki" mi odradzają, bo ten koleś się buja w
każdej dziewczynie z klasy po kolei. Taki Casanova. TYlko, że jest brzydki xDD I
ddziewczyny go "nie chcą". W ogóle one się go boją. A on jest hardcorem, lubię go. Tylko
właśnie- boję się, że jeśli on serio się w mnie zabuja (co jest ni możliwe, tylko koleżanki mi
stracha zrobiły), to nie będziemy się więcej kumplować uncertain

Ja tam myślę, że co mi tam. To może wypalić, a we mnie się nie da zakochać.

Wiem, że to tochę nie składnie napisane xDD, ale nie mam pojęcia co do cholery robić.
Błagam, powiedzcie mi.
Dodam, że bycie w zespole to moje marzenie uncertain
Obserwuj wątek
    • pinky33 Re: help. x/ 20.02.10, 13:20
      ja na twoim miejscu sie bymz zgodziłasmile

To super byc w zespole*

Zazdrosczesmile
    • karola1603 Re: help. x/ 20.02.10, 13:21
      nie przejmuj się,idź śpiewać bo później możesz żałować,a temu casanovie możesz na
      wstępie powiedzieć żeby nie liczył na coś więcej z twojej strony czy coś ; D
      zresztą jak mówisz że w każdej dziewczynie się zakochuje,to pewnie poprostu sb umila
      życie adorując te oto dziewczyny wink
      więc pewnie to takie silne uczucia z jego strony że" hoho".
      ja Ci tylko mogę życzyć sukcesu w zespole ,ale zrobisz jak uważasz.
    • lorente Re: help. x/ 20.02.10, 13:25
      Spróbuj.
      Do odważnych świat należy..
      Zawsze możesz mu powiedzieć że z tego nic nie wyjdzie
      lub odejść z zespołu..

Powodzenia ; **
    • kredkova Re: help. x/ 20.02.10, 13:26
      . no i dobrze
      niech one się go boją
      a ty go lubisz i chcesz być w zespole
      to co ci stoi na drodze ?
      przyłącz się ; )
    • anja_ Re: help. x/ 20.02.10, 13:28
      Spróbuj. Przecież zawsze możesz zrezygnować z bycia wokalistką w tym zespole. Jeśli koleś zabuja się w Tobie, a Ty w nim nie to powiedz mu, że Ty chcesz tylko się z nim kumplować.

A to co napisałaś "(...) a we mnie się nie da zakochać." - to na pewno nie prawda ; pp
    • karolcia741 Re: help. x/ 20.02.10, 13:29
      Marzenia stawiaj na pierwszej pozycji a kij z koleżankami jak ci tak ''grożą''
      to znaczy że nie są dobrymi kumpelami. Śpiewaj a jego olej i spławiaj. wink
      • mweezy . 20.02.10, 13:32
        ja na twoim miejscu nie zastanawiałabym się i gdybym miała taką fajną klasę, w
        której ktoś założyłby zespół to bez wahania zgodziłabym się tam śpiewać bez
        względu na wszystko.
      • taylorfan Re: help. x/ 20.02.10, 13:32
        karolcia741 napisał(a):

> Marzenia stawiaj na pierwszej pozycji a kij z koleżankami jak ci tak ''grożą''
        > to znaczy że nie są dobrymi kumpelami. Śpiewaj a jego olej i spławiaj. wink
        Wąłśnie. . ja też bym chciala zespół ale nie mam możiwości a ty masz więc chwytaj ją ! :-
        *kiss
    • millix3 Re: help. x/ 20.02.10, 13:36
      Graj z nim ! ale daj mu do zrozumienia ze nic wiecej z was nie bedzie tongue_out moze
      powstac cos fajnego z tej waszej kapeli ;d a kumpele Ci mzoe tylko zazdroszcza
      sama uwioelbiam spiewac i wiem ze to moze byc niezla okazja smile Powodzenia ;d
    • querty. Re: help. x/ 20.02.10, 14:40
      Nie dzwoń raczej na telefon zaufania, bo Cię wyśmieją.

no risk, no fun
    • vanella Re: Spróbuj! 20.02.10, 14:49
      Spróbuj, co ci szkodzi? Bycie w zespole może okazać się frajdą, niezłą zabawą. Poza tym
      co związek ma wspólnego z zespołem? Niech się chłopak w tobie buja, jego wybór. Nie
      dawaj mu nadzieji, pokaż, że nie jesteś zainteresowana. Jak nie będziesz się czuła
      komfortowo w zespole-odejdziesz. To w końcu nie więzienie wink
    • cassie_1 Re: help. x/ 20.02.10, 18:11
      Ja bym spróbowała. Jeśli dojdzie do takiej sytuacji spróbuj mu to wyperswadować
      że nigdy nic między wami nie zajdzie i możecie dalej sie kumplować. W końcu w
      niejednej sie kochał to wielkiego załamania chyba nie przejdzie.
      • im_rebel Re: help. x/ 20.02.10, 18:19
        Lepiej żałowac to co się zrobiło, niż żałować tego co cię ominęło -,-
        Czy jakoś tak big_grin
    • crazy_music .. 20.02.10, 18:22
      Może to tylko plotki co o nim mówią?!
      Lepiej sama zdecyduj,nie pytaj innych.
      Mogą ci zazdrościć!
    • crazygirl2302 Re: help. x/ 20.02.10, 18:24
      poprostu musisz tam spiewac, a nawet jezeli on sie zakocha potem mu przjdzie i
      bedzie jak dawniej
    • emm_ Re: help. x/ 20.02.10, 18:25
      Ja bym się zgodziła, czemu nie wink
      Nawet, jakby się w tb bujnął, to nikt nie każe ci z nim chodzić.
    • lara12 Re: help. x/ 20.02.10, 18:25
      skoro to twoje marzenie no to po co jeszcze nas pytasz .?
      zgłaszaj się .!
      co masz do stracenia .?
    • zuza_12_ Re: help. x/ 20.02.10, 18:29
      powiem tylko tyle:
      realizuj swoje marzenia tongue_out
    • polly__ Re: help. x/ 20.02.10, 20:17
      Ejj taam.. xd
      Warto spróbować.. ; *
      Jeśli chcesz i wgl. , to czemu niiee.. ? ; d

'Raz Kozie Śmierć..' , czy coś.. xd

Życzę Powodzeniiaa.. ^^
    • daag Re: help. x/ 20.02.10, 20:28
      1 masz zdecydowanie za niską samoocenę. ja nie jestem pierwszej piękności, mam
      bardzo dużo wad, między innymi pierw robię potem myślę, co mi bardzo przeszkadza,
      uwierz mi. ale specjalnie kompleksów nie mam. przemyśl to.
      2 co z tego, że się w tobie zabuja ? nie musisz od razu z nim chodzić. jak będzie
      zbyt nachalny to odejdziesz ale...
      3... muszisz gonić marzenia, więc radzę > zgódź się. dołączając do zespołu nie
      podpisujesz wieczystej przysięgi, więc w razie czego będziesz mogła odejść. ale radzę
      spróbować.

a i racja - na telefon zaufania to lepiej nie dzwoń wink
      • sysiek4444 Re: help. x/ 20.02.10, 20:33
        Eeej , jeżeli to twoje marzenie to je realizuj , niech nic ci nie stoi na drodze , a co do tego
        chłopaka to się nie przejmuj , bądź sobą i będzie dobrze . x D
        A z tym że w tobie nie można się zakochać to przesaadzasz . ; q
    • theblackone. Re: help. x/ 20.02.10, 20:40
      Ja na twoim miejscu bym do nich dołączyła. Jeśli on się w tobie zakocha - zrezygnuj, jeśli nie
      będziesz czuła się komfortowo. Albo zostań - przecież nie musicie być razem. Powiedz, że
      chcesz, żebyście byli przyjaciółmi, że bardzo go lubisz, i myślisz, że jeśli zostaniecie dobrymi
      kumplami, to powinno mu wystarczać.
      Betewu - widziałam twoje zdjęcia. Moim zdaniem jesteś niesamowicie ładna. Masz zbyt niską
      samoocenę.
    • rosaliee. Re: help. x/ 20.02.10, 22:31
      jak marzenie , to realizuj . a nie przejmuj sie tym ze sie zabuja czy nie.
      jej , wielkie halo . jak sie zakocha to się też odkocha :
      d
    • kararock Re: help. x/ 20.02.10, 22:38
      swoją odpowiedz juz zapisalas na koncu watka\jesli masz ochote to na co czekasz nawet
      jak sie zakocha to mu ii tak przejdzied
    • heyyeah Re: help. x/ 21.02.10, 12:21
      Dzięki ;*

Macie racje.

Właśnie stwierdziłam, że ja jestem zbyt… indywidualna wink, żeby się z nimi zadawać.
      Mnie nie obchodzi nowa kolekcja w H&M, a one praktycznie tylko o tym rozmawiają. Ja i
      o McQueenie, a one mi "kto to?"

Po prostu te moje koleżanki z klasy, są dla mnie zbyt skomplikowane.
      Z chłopakami dużo łatwiej jest się kumplować. Z nimi można gadać o Nirvanie, a nie tylko
      o Rihannie, czy Leonie Lewis.

Wiecie co?

Podjęłam już decyzję wink
    • kolorowo_mi ^^ . 21.02.10, 14:35
      Dołącz do zepsołu, może weź jeszcze jakąś koleżankę i on się w niej zabuje devil
      <joke>
      ale serio dołącz, w końcu nie musisi się w tobie odrazu bujać, może koleżanki wyolbżymiają ?
      • heyyeah Re: ^^ . 21.02.10, 14:56
        Albo wiecie co?/
        Będę się stylizować na siostry Olsen xDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka