roxanne 20.02.10, 16:41 Jakie lubicie filmy z dwudziestego wieku? Dajcie tytuły Zakładam tak nudów a ja wymienię w trakcie dyskusji bo tego w cholerę jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crazygirl2302 Re: Tylko! 20.02.10, 16:48 nie mam pojecia, a nie moze byc 21 wiek? Odpowiedz Link Zgłoś
karola1603 Re: Tylko! 20.02.10, 16:47 Titanic-pierwsze co mi przyszło na myśl,jest dużo fajnych filmów z tamtego wieku,ja osobiście bardzo lubię koniec niewinności ,oglądałam go z 15 razy ;] ale żeby spamiętać tytuły tych wszystkich ,świetnych filmów musiałabym mieć lepszą pamięć ;D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 c: 21.02.10, 12:18 Rzymskie Wakacje z Audrey Hepburn. Śniadanie u Tiffany'ego także z Audrey. Titanic. x3. Forrest Gump. <33 Zielona Mila. Miasto Aniołów ;33 Szalona odwaga Ze śmiercią jej do twarzy. 28 dni. Requiem dla snu. Cast Away: Poza światem. + Jim Carrey: Maska. Ace Ventura. Głupi i głupszy. + nie oglądałam, ale chcę zobaczyć: Truman Show. + zapomniałam wiele. Odpowiedz Link Zgłoś