colaxdd Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 11:01 Jak dla mnie to te teksty i miny są za bardzo dziecinne. Poza tym, nienawidzę popu, a więc jak mój brat to ogląda to cholera mnie bierze Ave Odpowiedz Link Zgłoś
karusek1997 Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 11:05 ja też nie wiem u nas w sql mówią na nią hana muna hahaxD nawet jej nie znają a gadają takie głupstwa to ,że wypycha sobie cycki ? xDD Odpowiedz Link Zgłoś
alice_cullen08 Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 11:13 Kiedyś oglądałam ten serial, ale znudził mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowany_xd No bo to są... 21.02.10, 11:17 ...gwiazdki Disneya...Gdyby Hannah Montana wyemitowałaby jako pierwsza inna normalna nie dla dzieci stacja to byłoby spoko ale tak kto widzisz sama ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
alive_ No bo to są... 21.02.10, 11:23 hm. dla mnie to wcale (jak dla niektórych) nie jest trudne pytanie. jak coś lubię - umiem wyjaśnić dlaczego, jak nie również. oglądałam kilka odcinków, nie spodobał mi się. mam własny świat i własną perspektywę idealności. mnie teksty które padają w tym serialu wcale nie rozśmieszają, może dlatego, że mam bardziej dojrzałe poczucie humoru, i nie śmieszą mnie już żarty na poziomie podstawówki. c: Odpowiedz Link Zgłoś
united12 Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 11:20 ja tego nie wyśmiewam bo to uwielbiam! nie wiem co za debile się śmieją z tego ale cóż ;/ gratulacje za to że wyśmiewacie Hm a nie oglądacie tego nawet! pozdro dla Fanów Miley i Hannah! Odpowiedz Link Zgłoś
misiek_o123 Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 11:21 Bo oglądają inny serial i uważają że on jest najlepszy, ponieważ uważają że jest zły itp. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
united12 Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 11:23 misiek_o123 napisał(a): > Bo oglądają inny serial i uważają że on jest najlepszy, ponieważ uważają że jes > t > zły itp. ;p bo oglądają HSM Hannah Montana <333 Hannah rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś
kate.. .. 21.02.10, 11:22 bo może dlatego, bo leci na disney channel , a dc jest dla dzieci ?! Odpowiedz Link Zgłoś
decapriopregal Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 11:24 Serial może być..NAWET Ale ta aktorka miley ;/ to niedorozwinięte dziecko! Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Montana? 21.02.10, 11:26 wydaje mi się, że aby móc zacząć coś wyśmiewać czy krytykować, trzeba to poznać. jestem pewna, że każdy, kto stwierdził, że nie lubi hannah, miał styczność z serialem, żeby móc ocenić, czy mu podpasował. nie rozumiem, dlaczego myślisz, że każdy antyfan montany nigdy nie oglądał serialu, bo gdyby go obejrzał, na pewno by go pokochał. bzdura. osobiście nie lubię. nie znoszę, śmiem stwierdzić. moje zdanie? gagi. wszystkie sprawdzone, nieśmieszne, stare. albo wypróbowane już w innych kreskówkach disneja. czasami widzę spore podobieństwo między hm a przyjaciółmi, a przecież ci drudzy powstali piętnaście lat wcześniej. numer dwa, dubbing. fatalny. głos głównej bohaterki sprawia, że mam dosyć i chcę przełączyć. gra aktorska jest kiepska, lilly na początku serialu była w miarę normalna, dopiero później zaczęła robić przesłodzone miny oraz strzelać nieśmiesznymi kawałami jak z rękawa. hannah psuje, stereotypy. amber i ashley są, według nich, ładne i bogate, więc automatycznie wredne. rico - również bogaty, również wredny. główna bohaterka pochodzi ze wsi, ale pokazała milionom swoich fanów, że nawet osóbka ze wsi może mieć talent i może się wybić. i dlatego na naszej-klasie czy na szkolnych występach zaobserwowałam nieudolne próby zostania gwiazdką popu poprzez autopromocję. do tego główna bohaterka, wbrew pozorom, jest strasznie bogata, patrząc na jej dom, i rozpuszczona. kłamie przyjaciół, dokucza bratu. brat, oczywiście, ten gorszy. aby było śmieszniej, tępy. taki motyw - rozpuszczonej, głównej bohaterki ze wsi, wrednego, bogatego dzieciaka, tępego przyjaciela/brata i przyjaciółki, która zawsze stoi w cieniu - został wykorzystany w wielu serialach disneja. nie we wszystkich, ale w wielu. wszystko powstaje wokół tego samego schematu. Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 11:54 Hannah Montana - serial rozrywkowy.. tak, tak. Czasem niby lubie obejrzeć - dlaczego niby nie, spoko. Oczywiwcie wole Nie ma to jak statek, czy hotel, ale to tez nie jest złe. Tylko denerwuje mnie w tym serialu to, że Miley Stewart nie szanuje swojego ojca, strzela do niego dziwne miny i ma nie na miejscu odzywki.. Tak mogłaby odzywac sie do kolegów, ale nie do OJCA. Tymbardziej, że nie ma w filmie matki. Rozumiem - producenci chccą zwiększyć popularność, przyciągnąć widzów. Ale jakim kosztem ? No własnie. Poza tym, wiele nastolatek bierze przykład z serialoweej majli, która przed kamwerką strzela róznego rodzaju dziwne miny .. Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 13:21 Może dlatego, że ludzie mają porównanie z innymi komediowymi serialami? Serial nie musi być najwyższych lotów by być lepszym od HM Co w nim złego? Min. tragiczna gra aktorska, żenujący humor, głupota wiejąca na kilometr, faubła? żadna. Odpowiedz Link Zgłoś
gitarzystka_ . 21.02.10, 15:26 Oglądałam. Kochałam. Teraz zmądrzałam. Hannah Montana to odmóżdżający serial bez żadnej głębi, pusty, żałosny. Miley Stewart uczy jak się zachowywać, żeby mieć opinię idiotki. Dziewczyno nienawidząca mojego ukochanego serialu, że co?! - znajoma gadka, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
not_sweet_baby Re: . 21.02.10, 15:35 Oglądałam jeden odcinek. I były to najgorsze minuty w moim życiu ;/ To totalnie odmóżdżający serialik nie zawierający żadnego przekazu. I nie chodzi mi o to że macie oglądać programy historyczne czy naukowe, ale po pewnym czasie oglądania Hanny dzieci stają sie tępymi pokemonami. ;/ np. LoVvCiAmM MoJją MiLeYy!! AjĆć! [akurat to jest przykład Emo Martynki- poczytajcie jej bloga to zakumacie że cały Disney robi sieczkę z mózgu;/ ] Osobiście polecam Edka Debeściaka;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.naj Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 15:29 ja lubie ten serial !! miley jest swietna ! ludzie jej zazdroszcza bo juz w tak mlodym wikeku jest tak bogata . cos o tym wiem xd Odpowiedz Link Zgłoś
adam_ Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 15:34 bo ten serial jest pojebany. Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 15:35 w moim otoczeniu nikt tego nie ogląda, więc nie mam się z czego wyśmiewać ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
gitarzystka_ Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 15:57 jestem.naj napisał(a): > ja lubie ten serial !! miley jest swietna ! ludzie jej zazdroszcza bo juz w tak > mlodym wikeku > jest tak bogata . cos o tym wiem xd HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Odpowiedz Link Zgłoś
diunka Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 15:33 co za wątek bo ten serial jest żałosny! oglądanie jak ludzie robią z siebie debili i na dodatek strasznie sztucznie mnienie kręci:- / Odpowiedz Link Zgłoś
paulamaniakth25 Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 15:33 nie wypowiadam się , bo fanki by mnie zjadły ;p Odpowiedz Link Zgłoś
matt.x3 moje zdanie... 21.02.10, 15:34 ten film jest mało ambitny. teksty są płytkie, nie ma z czego się śmiać, naprawdę. i oglądam czasami, bo siostra lubi. no i mnie to nie bawi. czasami aż mi ich żal. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Montana ? 21.02.10, 15:35 . Może nie tyle co wyśmiewają, ale poprostu nie lubią . Serial ogólnie nie byłby aż taki zły gdyby nie ta Hanna Śmieciana . No prosze cie oglądałam kilka odcinków i jak widze jak ona sie tam zachowuje to myślałam, ze nie wytrzymie . Nie mów , ze nie widzisz tego , chociaż fanki są tak w niej zakochane, ze powoli robi się z nich to co stało sie z Miley . Przecież tego nie idzie strawic , ten serial miał opowiadać o podwójnym życiu zwykłej nastolatki , ale widać, ze ona nią nie jest . Zachowuje się jak egoistka , wszystkimi rządzi . Dla mnie poprostu serial jest do d**** , ale to moje zdanie . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 16:35 Dobra to nie jest całkiem wina Miley Cyrus . Rodzice też powinni czuć się winni, ale Śmietana powinna wiedzieć, ze ma młodych fanów , ale w ciągu zaledwie roku zrobiła się zniej zwykła egoistka . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 15:36 Ja czasem jak trafię na HM to oglądam tylko zależy jaki odcinek, bo jest takich kilka, które bawią mnie za każdym razem jak oglądam. Najlepszą postacią jest Jackson, a główna Hannah to w sumie taka nijaka. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 15:45 bo jest smieszny. o lol. x d. Odpowiedz Link Zgłoś
unease_ Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 15:48 ja lubię HM to normalnie te wszystkie teksty mnie rozwalają , XD dla mnie jest zajebista ;D Odpowiedz Link Zgłoś
i.see.you Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 15:49 ja tam lubię, ale tylko oglądać x d d. Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 15:58 tak, ten serial jest rzeczywiście śmieszny. a te teksty - spadam z krzesła, kiedy je słyszę. hancia montancia to serial dla debili. ;o Odpowiedz Link Zgłoś
karola1603 Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 16:07 ja nic do serialu ogólnie nie mam ;P za to Rico rządzi!! mwahahahah. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 16:24 no tak robią sieczkę z mózgu gdy to oglądają dzieci, które nic z tego serialu nie kapują.. a czy to nasza wina, że jakieś tam małe dziewczyneczki naśladują Miley ?? Nie !! To wina rodziców bo pozwalają na to by ich dzieci wzorowały się na tym serialu. A to nie wina napewno samej Miley Cyrus.. Odpowiedz Link Zgłoś
enela5 Re:Hannah Montana 21.02.10, 16:39 Ja bardzo lubię teksty Jacksona, moje kumpele śmieja się z Hanny Montany, a jej nie oglądały, Najczęściej to takie pozerki, które chca być "dojrzałe" Bo podobno Hannah Montana to żal, siaraitd Odpowiedz Link Zgłoś
ironic_ Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 16:42 ja płaczę... Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Proste... 21.02.10, 16:44 ...bo hannah monatna ''jest dla dzieci'' a tacy ''dorośli '' jak oni nie oglądają dziecinnych seriali.;/ Odpowiedz Link Zgłoś
gaga_ Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 16:52 nie oglądam. nie odważę się. swoją drogą, skoro inni się śmieją, to coś w tym zapewne jest. i jeśliby wierzyć obiegowej opinii - ten serial naprawdę musi być głupawy, skoro średnia [podkreślam średnia] oglądalność to dzieci w wieku 6 - 8 lat. jednakże, chyba do mnie właśnie dotarło, dlaczego się śmieją. sorry, raczej z kogo. wiadomo, z miley. i nie, nie chodzi o to, że jestem kiepską aktorką czy coś [swoją drogą nie mam pojęcia jak jest z jej grą aktorską]. poprostu cyrus zachowuje się dziwnie, jak jakaś za przeproszeniem wielka ,,diva''. a przecież nią nie jest, tylko jedną z miliona hwiazdek disney'a. jednakże, ja się z tego nie wyśmiewam. serial jak każdy inny. jeżeli ktoś to ogląda, to mam naprawdę nadzieję, że kiedyś z tego wyrośnie, a ten cały szał na hanne montane się jak najszybciej skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
mickey66 Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 23.02.10, 14:45 ja lubie hannah montana wedlug mnie to serjal dla kazdego i tenk kto tego nie ogladal niech nie ocenia i sie odpiprzy od hannah Odpowiedz Link Zgłoś
wild_child_ Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 16:52 ludzie wysmiewają ten serial bo jest dla '' SŁiTaŚŚnyCh 12-laTeqq '' i to chyba dlatego HM ma taką opinie . ogółem ludzie uważają że disney jest przesłodzony . jesli ma szczerze mowic to od czasu do czasu oglądam disneya. i nie uważam że jest on tylko i wyłącznie dla 12-latek . jonasi tez są z disneya i ich slucham wiec nie rozumiem tego. a w HM tak jak mowilas czesto są te powalające teksty xd Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 16:57 Śmieją sie dlatego bo to komercyjne gó...,zrobione tylko dla kasy. Bajeczka dla dzieci - denna historia i te 'śmieszne' teksty wcale nie są zabawne Odpowiedz Link Zgłoś