Dodaj do ulubionych

Problem z The Sims 3 ......

22.02.10, 14:23
Mam problem z grą The Sims 3. Gdy chcę zapisać grę wyskakuje mi okienko z tekstem,
że '' nie udało się zapisać gry: kod błędu 16. Więcej w pliku Przeczytaj''.

Nie wiem co to takiego ten ''kod błędu 16''. Nie mogę zapisać gry. Pomóżcie smile !
Obserwuj wątek
    • ziuuta Re: Problem z The Sims 3 ...... 22.02.10, 14:30
      Pomóżcie! Pliska smile
      • pudel Re: Problem z The Sims 3 ...... 22.02.10, 14:37
        zaaktualizuj sobie simsy pomoże wiem bo miałam tak samo
    • forgetmenot Problem z The Sims 3 ...... 22.02.10, 14:33
      Może to pomoże: forum.simy.focus.pl/index.php?showtopic=20292
    • werek1 Re: Problem z The Sims 3 ...... 22.02.10, 14:34
      Może masz za słaby komputer lub żle zainstalowałaś,może brakuje jakiś
      składników??winkwinkpiwo
    • gabb Re: Problem z The Sims 3 ...... 22.02.10, 14:48
      Jesli sciągałas simy lub miałąs sciągniete to na jakims pliku masz wirusa który nie pozwala
      zapisywac
      -wtedy musisz wyczasnąc z kąś inne simsy bo na to nic nie poradzisz chyba ze umiesz
      usuwac wirusy z plików doszczednie
      jesli masz craka to na nim moze byc jakis bład i wtedy tesz ci nie pójdzie musisz od nowa
    • ziuuta Re: Problem z The Sims 3 ...... 23.02.10, 13:57
      Dzięki pudel! Pomogło! Zawsze wyskakiwało mi takie okienko z aktualizacją a nigdy nie
      chciałam gry zaktualizować. Ale gdy raz grałam chyba miesiąc temu i mi pierwszy raz
      to wyskoczyło mi to okienko to postanowiłam że normalnie wyjdę z gry. Następnego,
      drugiego razu czyli wczoraj to gdy zaczęłam grę to wszystko było tak jak gdy grałam
      ostatniego razu. Byłam zdziwiona, gdyż wyskoczyło mi to okienko a gra i tak się zapisała.
      Gdy skończyłąm grać, chciałam zapisać i znowu mi wyskoczyło to okienko. i Znowu
      wyszłam nie zapisując. Potem weszłam na forum Kotek.pl napisałam ten problem i kilka
      osób mi odpisałam. Postanowiłamt Twoim sposobem - zakutalizować grę. Potem
      włączyłam grę i znowu było wszystko tak jak poprzednim razem. Znowu się zdziwiłam, bo
      wyskakiwało okienko, że nie da się zapisać a i tak się zapisało ?-/ Ale gdy kończyłam grę to
      normalnie zapisałam i wyszłam i nie wyskakiwało okienko wink Dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka