ziuuta 22.02.10, 14:23 Mam problem z grą The Sims 3. Gdy chcę zapisać grę wyskakuje mi okienko z tekstem, że '' nie udało się zapisać gry: kod błędu 16. Więcej w pliku Przeczytaj''. Nie wiem co to takiego ten ''kod błędu 16''. Nie mogę zapisać gry. Pomóżcie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pudel Re: Problem z The Sims 3 ...... 22.02.10, 14:37 zaaktualizuj sobie simsy pomoże wiem bo miałam tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
forgetmenot Problem z The Sims 3 ...... 22.02.10, 14:33 Może to pomoże: forum.simy.focus.pl/index.php?showtopic=20292 Odpowiedz Link Zgłoś
werek1 Re: Problem z The Sims 3 ...... 22.02.10, 14:34 Może masz za słaby komputer lub żle zainstalowałaś,może brakuje jakiś składników?? Odpowiedz Link Zgłoś
gabb Re: Problem z The Sims 3 ...... 22.02.10, 14:48 Jesli sciągałas simy lub miałąs sciągniete to na jakims pliku masz wirusa który nie pozwala zapisywac -wtedy musisz wyczasnąc z kąś inne simsy bo na to nic nie poradzisz chyba ze umiesz usuwac wirusy z plików doszczednie jesli masz craka to na nim moze byc jakis bład i wtedy tesz ci nie pójdzie musisz od nowa Odpowiedz Link Zgłoś
ziuuta Re: Problem z The Sims 3 ...... 23.02.10, 13:57 Dzięki pudel! Pomogło! Zawsze wyskakiwało mi takie okienko z aktualizacją a nigdy nie chciałam gry zaktualizować. Ale gdy raz grałam chyba miesiąc temu i mi pierwszy raz to wyskoczyło mi to okienko to postanowiłam że normalnie wyjdę z gry. Następnego, drugiego razu czyli wczoraj to gdy zaczęłam grę to wszystko było tak jak gdy grałam ostatniego razu. Byłam zdziwiona, gdyż wyskoczyło mi to okienko a gra i tak się zapisała. Gdy skończyłąm grać, chciałam zapisać i znowu mi wyskoczyło to okienko. i Znowu wyszłam nie zapisując. Potem weszłam na forum Kotek.pl napisałam ten problem i kilka osób mi odpisałam. Postanowiłamt Twoim sposobem - zakutalizować grę. Potem włączyłam grę i znowu było wszystko tak jak poprzednim razem. Znowu się zdziwiłam, bo wyskakiwało okienko, że nie da się zapisać a i tak się zapisało ?-/ Ale gdy kończyłam grę to normalnie zapisałam i wyszłam i nie wyskakiwało okienko Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś