karolax33 23.02.10, 16:21 Ostatnio tata kupil mi ksiazkę '' Akademia Wampirów '' . Jest bardzo fajnaa , polecam wam gorąco ;D ! Prosze , napiszcie mi wasze opinie o niej ;D ;* z góry dziekujee ;* ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ami Re: Akademi Wampirów ; D 23.02.10, 20:24 Ja nie kupiłam, ale przeczytałam ebook Zawaliste, co nie? Jak czytałam o Rose i Dymitrze to normalnie... byłam prawie tak przejęta, jak Rose =) Szkoda, że "W szponach Mrozu" (druga część) wyjdzie w Polsce dopiero w czerwcu... Jaki jest Twój ulubiony fragment? Bo mój to, jak Rose przyszła do Dymitra na samym końcu książki... Niezły kit wcisnął Bielikow reszcie strażników, nie Odpowiedz Link Zgłoś
karolax33 Re: Akademi Wampirów ; D 24.02.10, 15:21 ami napisał(a): > Ja nie kupiłam, ale przeczytałam ebook Zawaliste, co nie? Jak czytałam o Ros > e i > Dymitrze to normalnie... byłam prawie tak przejęta, jak Rose =) Szkoda, że "W s > zponach > Mrozu" (druga część) wyjdzie w Polsce dopiero w czerwcu... Jaki jest Twój ulubi > ony > fragment? Bo mój to, jak Rose przyszła do Dymitra na samym końcu książki... Nie > zły kit > wcisnął Bielikow reszcie strażników, nie mi to się najbardziej podobal poczatek nie wiem , jakis taki fajny ; D Odpowiedz Link Zgłoś
squash Re: Akademi Wampirów ; D 24.02.10, 15:24 czytałam, świetna. Kocham takie tematyki, przydałaby się jakaś kontynuacja. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
ami Re: Akademi Wampirów ; D 24.02.10, 16:32 squash napisał(a): > czytałam, świetna. Kocham takie tematyki, przydałaby się jakaś kontynuacja. ; D Kontynuacja jest, tylko że wydadzą 2 i 3 część dopiero na wakacjach (czerwiec i sierpień). A resztę (bo jest 6 częśći) nie wiem kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Akademi Wampirów ; D 24.02.10, 16:36 Szczerze nie przepadam za wampirami, więc nie skusze się na tę książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Akademi Wampirów ; D 24.02.10, 16:52 Po tym, co Zmierzch zrobił z wampirów mam takich książek na najbliższe 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Akademi Wampirów ; D 24.02.10, 16:52 ...Mam dosyć takich książek*. wrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
obcas porównania 25.02.10, 14:42 Ach to źle. Właśnie takie książki typu "Zmierzch" zniechęcają i tworzą stereotypy. Nie dobrze, ze sagę Mayer porównujesz do "akademii wampirów", bo to zupełnie co innego. Ja nie widzę tam żadnych podobieństw oprócz tematyki, ale poza tym wszystko jest inne, lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: porównania 25.02.10, 14:45 mm...bardzo dużo jest teraz książek o wampirach. Ja mam parę: "Naznaczona" i drugą część "Zdradzona" - świetne książki. I jeszcze no "Zmierzch" i resztę. I tam jeszcze trochę. Odpowiedz Link Zgłoś