demoniasta0897 24.02.10, 19:55 jak w temacie lubicie? ja to uwielbiam od razu mi wesolo jak to słysze piszcie !! a jak był taki wątek to do kasacjiXD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: Fireflies__ 24.02.10, 19:59 dajel sądzę, że owl city to taki bardziej lekki frankmusik, ale ostatnio mi nawet podchodzi. i fajnie się to gra na gitarze. ale leci w radiu zet. :c Odpowiedz Link Zgłoś
tayluver_ Re: Fireflies__ 24.02.10, 20:01 ogółem owl city nie mają takich złych piosenek ... xD a fireflies jest jedną z moich ulubionych ; ) ich muzyka jest taka ... rozweselająca? ^ ^ a przynajmniej dla mnie xD Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Fireflies__ 24.02.10, 20:07 taka lekka piosenka, nie narzuca się uchu podoba mi się, lubię jej czasami słuchać taka miła odmiana Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Fireflies__ 24.02.10, 20:12 ładne, ale lekko komercyjne. a w usa jeszcze bardziej. przyjemne, ale od pana owl city wolę inna piosenkę, mianowicie `cave in`. c ; Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Fireflies__ 24.02.10, 21:10 Bardzo pocieszna piosenka. W ogóle nie byłam przekonana co do tego zespołu aż do niedawna, kiedy ta piosenka wszędzie zaczęła lecieć. To jeden z tych utworów, które zaczynasz lubić dopiero, kiedy usłyszysz je kilka razy. Odpowiedz Link Zgłoś
camilla_bieber Re: Fireflies__ 25.02.10, 07:10 A no słyszę juz tą piosenke od paru dobrych miesiecy i mogę ją (o dziwo) dalej słuchać ... Odpowiedz Link Zgłoś
kill_me Re: Fireflies__ 25.02.10, 09:51 Piosenka w miarę, da się posłuchać. Taka lekka i przyjemna. Odpowiedz Link Zgłoś
zouza_ Re: Fireflies__ 25.02.10, 11:31 u mnie właśnie leci w radiu w tej chwili . x3 fajna piosenka .. miło się słucha . lubię ją . x3 Odpowiedz Link Zgłoś
domi17 Re: Fireflies__ 25.02.10, 14:24 tak fajna własnie słucham i teledysk taki oryginalny xd Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Fireflies__ 25.02.10, 22:03 Ta piosenka jest zajebista! Od razu mi sie humor poprawia C= Muszę poszukać innych nut Owl City. Odpowiedz Link Zgłoś