smerfetka12 24.02.10, 20:48 czy mam ściąć włosy??? mam włosy średniej długości, i nie wiem czy je ściąć?! boje się żę jak zetne je to będe brzydko wyglądać w krutkich włosach błagam pomuszcie fryzjer już czeka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truflowa Re: ściąć włosy??? pomocy 24.02.10, 21:29 Nawet się nie zastanawiaj - ŚCINAJ ! Zmiany są dobre ! PzDr Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: ściąć włosy??? pomocy 24.02.10, 21:31 Nie masz większych problemów? Twoja sprawa co zrobisz, nie my mamy za Ciebie decydować tylko ty decydujesz sama za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: ściąć włosy??? pomocy 24.02.10, 21:34 Zetnij . Mają się Tobie podobać nie innym . Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: ściąć włosy??? pomocy 24.02.10, 21:33 Wiesz chyba najlepiej doradzi ci fryzjer nie bój się spytać a poza tym nie wiemy jaką masz twarz jaki kształt i włosy od tego to też zależy Odpowiedz Link Zgłoś
kakaowezycie Re: ściąć włosy??? pomocy 24.02.10, 21:35 Nie ścinaj!!! Wszyscy teraz ścinają i będziesz wygladać jak 90% społeczeństwa. Co najwyżej postopniuj albo coś takiego. Ale ja Ci mówię żebyś nie ścinała. Kiedyś chciałam ściąć, ale w końcu jakoś do tego nie doszło. Teraz jestem zachwycona z tego, że nie ścięłam. ale i tak zrobisz co będziesz chciała ) Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: ściąć włosy??? pomocy 24.02.10, 21:37 Ale wy coraz głupsze pytania zadajecie a skąd mam wiedzieć jak np. wyglądasz? no sorry, ale ci nie pomoge PS. "pomuszcie" pisze się pomÓŻcie,a nie dwa błędy ort. w jednym wyrazie -_- i jeszcze jedno krÓtkich a nie krUtkich Odpowiedz Link Zgłoś
mycha_xd Re: ściąć włosy??? pomocy 24.02.10, 21:40 mhm... nie wiem jak wyglądasz więc ja nie mogę ocenic ale nawt nie byłabym dobrą osobą do oceniania ściąć czy nie bo sama wycieniowałam sobie zrobiłam grzywke i ni z tąd ni z owąd zaczeły mi sie kręcic wlosy pff masakra Odpowiedz Link Zgłoś
rispekt Re: ściąć włosy??? pomocy 24.02.10, 21:51 Są ważniejsze rzeczy niz wygląd, np inteligencja czy wiedza. Mądra już raczej nie bedziesz więc nie narażaj się na oszpecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka0505 Re: ściąć włosy??? pomocy 24.02.10, 21:54 Trudno okreśłić nie widząć twojego zdjecia, ale ja mam kompleks na punkcie moich wlosow troche, no a poza tym strasznie mi sie podobaja dlugie wlosy, wiec nie scinaj Odpowiedz Link Zgłoś