kasiula_anahi 26.02.10, 21:51 ja poznalam jej piosenki w filmie Niczego nie Żaluje. Uwielbiam jej glos, mimo ze nie lubie francuskiego(spiewa w tym jezyku)... A wy? Lubicie jej piosenki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitty .. 26.02.10, 21:56 To jest ona! --> do poprzedniczki Uważam, że jest wspaniała. Uwielbiam ją. Pierwszy raz usłyszałam o niej ponad trzy lata temu i już wtedy mnie zachwyciła. Był o niej film, całkiem nie zły. W ogóle ostatnio o niej dużo słychać. Przez to uważam, że jest jej za dużo, fajnie było jak tylko ja ją znałam. I na konkurs piosenki francuskiej śpiewałam "Milord" w zeszłym roku, Odpowiedz Link Zgłoś
maczuga_ Re: Edith Piaf- zna ktos? 26.02.10, 21:57 Znam ją i bardzo lubię ;p Poznałam jej piosenki dzięki mojemu tacie, który jest fanem całej twórczości Edith Piaf i przy okazji płyt winylowych ;D pozdrawiam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Edith Piaf- zna ktos? 26.02.10, 22:07 Ktoś jeszcze lubi? To ciekawe jaka jest wiedza,klasa i gust muzyczny populacji kota. Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa $ 26.02.10, 22:11 Ma naprawdę dobry głos! Niestety to było dawno temu i dużo osób o niej nie pamięta, albo tak jak ja jej nigdy o niej nie słyszał. : ( Virginkaa ; * Odpowiedz Link Zgłoś
diunka Re: $ 26.02.10, 22:14 znam znam moja babcia jest jej wielka fanka,kilka razy opowiadał mi historie jej życia dzielna z niej kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
twilightowa16 Re: Edith Piaf- zna ktos? 26.02.10, 22:12 coś słyszałam ale nie znam ' www.glitery.pl/polecam,WatchMe Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Edith Piaf- zna ktos? 26.02.10, 22:20 czy znam? mon dieu, jak można jej nie znać? szanuję ją, choć nie zachwycam się jakoś specjalnie jej piosenkami. jednak uważam że ma ona talent. czasem nawet sobie jej posłucham. c: Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Edith Piaf- zna ktos? 26.02.10, 22:17 Oczywiście, czy ktoś nie zna Piaf? Odpowiedz Link Zgłoś
audreey Re: Edith Piaf- zna ktos? 27.02.10, 21:06 znam, ale nie słucham. przy okazji: jak można jej nie kojarzyć? nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nettle Re: Edith Piaf- zna ktos? 27.02.10, 21:36 jest wspaniała, moja pani od francuskiego dużo mi o niej opowiadała w ramach poznawaniu kultury Francji etc i dużo jej piosenek tłumaczyłyśmy i interpretowałyśmy, tak samo z Joe Dassin <3 a poza tym jak można nie znać Millorda? Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_cnie Re: Edith Piaf- zna ktos? 17.03.10, 21:03 tak znam,mój ojciec ją uwielbia..;] Odpowiedz Link Zgłoś